voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
ωραίος ο τύπος ... μετρητό σε όποιον έρθει... οι άλλοι στα ΑΤΜ στην ουρά...
Πλάκα ήτανε.
ωραίος ο τύπος ... μετρητό σε όποιον έρθει... οι άλλοι στα ΑΤΜ στην ουρά...
αυτοι ψηφιζουν ναι για να τους πληρωνετε εσεις
Η πιο ολοκληρωμένη ανάλυση των FT: Γιατί η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να χάσει αν πει «όχι» στους πιστωτές
Πηγή: Η πιο ολοκληρωμένη ανάλυση των FT: Γιατί η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να χάσει αν πει «όχι» στους πιστωτές | iefimerida.gr
γελασαμεΠλάκα ήτανε.
Μεμακι να βάλω κι εγω κονκάρδα στα βυζια μου όπως κάναν οι άλλες στο Σύνταγμα ,να τραβηξουμε ψηφαλάκια?Η πιο ολοκληρωμένη ανάλυση των FT: Γιατί η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να χάσει αν πει «όχι» στους πιστωτές
Πηγή: Η πιο ολοκληρωμένη ανάλυση των FT: Γιατί η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να χάσει αν πει «όχι» στους πιστωτές | iefimerida.gr
να στην βαλω εγω μουρο μου για να σκασει ο αλεξ? :-*Μεμακι να βάλω κι εγω κονκάρδα στα βυζια μου όπως κάναν οι άλλες στο Σύνταγμα ,να τραβηξουμε ψηφαλάκια?
Ψηφαλακια θα τραβηξουμε ή μαλακία?Μεμακι να βάλω κι εγω κονκάρδα στα βυζια μου όπως κάναν οι άλλες στο Σύνταγμα ,να τραβηξουμε ψηφαλάκια?
Ε δεν χρεωκοπησαμε Ιουνιο.Δείτε εδώ έναν βλάκα.
Που ήθελε να βάλει και στοίχημα ότι τον Ιούνιο δεν θα χρεωκοπήσουμε......
Δεν σκάει αυτός με τίποτα :Sνα στην βαλω εγω μουρο μου για να σκασει ο αλεξ? :-*
Προσεχε μην σε τρυπησει με την κονκαρδα και σκασει το βυζι σου.Δεν σκάει αυτός με τίποτα :S
αλεξακο, αραξε στα κυβικα σου γιατι εγω δε στελνω εξωδικα, στελνω στο κατ οταν πειραζουν το μωρο μουΠροσεχε μην σε τρυπησει με την κονκαρδα και σκασει το βυζι σου.
Για κόπιασε?αλεξακο, αραξε στα κυβικα σου γιατι εγω δε στελνω εξωδικα, στελνω στο κατ οταν πειραζουν το μωρο μου
που ρε μουνη, πες μου που να ερθω τωραΓια κόπιασε?
Τωρα θα κοιμηθουμε ρε, αυριο πια.που ρε μουνη, πες μου που να ερθω τωρα
κοκοκοκοκο κο κοΤωρα θα κοιμηθουμε ρε, αυριο πια.
Ψηφαλακια θα τραβηξουμε ή μαλακία?
Στα βυζια της Αλιντισσας? Υπερβαλλετε ολιγον τι.Συνέχεια ο νους σας έκει είναι.