The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.466
- Πόντοι
- 25.467
Στα βυζια της Αλιντισσας? Υπερβαλλετε ολιγον τι.
Όχι βρε αδερφέ...
Στην μαλακία.
Στα βυζια της Αλιντισσας? Υπερβαλλετε ολιγον τι.
Γιατι δεν το κάνουμε κι εμεις τοτε το δημοψηφισμα με αυτο το ερωτημα?
Ε?
Ε?
Ε?
Καλα βαλε οτι κανει και η Αγγλια brexit που ειμαστε ιδια και ομοια.
τι εδειξες ρε μπουρδα? τα 50Κ δειξε μου για να ασχοληθω μαζι σου φτωχομπινε ανεργε
Μια μικρή απόδειξη ότι όσοι υποστηρίζουν το όχι θέλουν έξοδο απ' την Ένωση. Ας ψηφίσουν όχι όσοι το θέλουν αυτό. Οι άλλοι, οι περισσότεροι, ψηφίζουμε ΝΑΙ.
ασε ρε μπρουκλη που εβαλες 1000 λιρες και νομιζεις οτι μας ψαρωσες, μπουρτζοβλαχε τελευταιε
Σε καλυπτει αυτο?Ξερει κανενας πως πανε τα ποσοστα ΝΑΙ και ΟΧΙ?
Σιγα μη σκίσεις κανενα καλσον χρυσούλι.Ο Μεμος δεν πρόκειται να βάλει μαζί σου στοίχημα ΠΟΤΕ τα χοντρα τα παίζει μαζί μου και όχι με βλαχάκια του ιντερνετμπατίρηδες ... τραβάτε να παίξετε το πουλάκι σας σε καμμιά παιδική χαρά... τα στοιχήματα και ο τζόγος θέλουν φουσκωμένο πορτοφόλι ... αει λοιπόν το αυγό σας και στο κλουβί σας πουστράκια μην γαμίσω κανένα κωλαράκι σας τώρα...
Ωχχχχχχχχχχ...Σιγα μη σκίσεις κανενα καλσον χρυσούλι.Ο Μεμος δεν πρόκειται να βάλει μαζί σου στοίχημα ΠΟΤΕ τα χοντρα τα παίζει μαζί μου και όχι με βλαχάκια του ιντερνετ
Ναι. Κάτι τέτοια πιάνουν σε καθυστερημένους.
Σε καλυπτει αυτο?
http://[URL unfurl="true"]www.betarades.gr/images/uploads/No-Second-Use-Photos/paddy%20power/result_0107.png[/img[/URL]]
[/quote]οχι ρε, να βαλεις την ηχογραφημενη προβλεψη του μεντιουμ ζανουσι κουδουνι μπαρακα :jerking: βλημα :jerking:
πονταρισε στο 3.25 να κονομησεις τύπε.οχι ρε, να βαλεις την ηχογραφημενη προβλεψη του μεντιουμ ζανουσι κουδουνι μπαρακα βλημα
λαϊκισμοί για πενταχρονα.Ναι. Κάτι τέτοια πιάνουν σε καθυστερημένους.
σημερα θα γαμαω το διμετρο ρωσσιδι μου και θα σκεφτομαι τις βυζαρες σου με αυτα που μου λες μουρο μου :-*Σιγα μη σκίσεις κανενα καλσον χρυσούλι.Ο Μεμος δεν πρόκειται να βάλει μαζί σου στοίχημα ΠΟΤΕ τα χοντρα τα παίζει μαζί μου και όχι με βλαχάκια του ιντερνετ
Σε καλυπτει αυτο?
http://[URL unfurl="true"]www.betarades.gr/images/uploads/No-Second-Use-Photos/paddy%20power/result_0107.png[/img[/URL]]
[/quote]
Απολυτως...100.000 κοσμος στο Μαξιμου την Κυριακη να ριξουμε την χουντα, να βαλουμε την ταφοπλακα στην μεταπολιτευση (ιδεολογικα οχι πολιτειακα) και να φτιαξουμε σιγα σιγα την Νεα Ελλαδα...
στους εξυπνους σαν εσενα πιανουν κατι τετοια...Ναι. Κάτι τέτοια πιάνουν σε καθυστερημένους.
Απολυτως...100.000 κοσμος στο Μαξιμου την Κυριακη να ριξουμε την χουντα, να βαλουμε την ταφοπλακα στην μεταπολιτευση (ιδεολογικα οχι πολιτειακα) και να φτιαξουμε σιγα σιγα την Νεα Ελλαδα...
Ναι. Κάτι τέτοια πιάνουν σε καθυστερημένους.
Μια μικρή απόδειξη ότι όσοι υποστηρίζουν το όχι θέλουν έξοδο απ' την Ένωση. Ας ψηφίσουν όχι όσοι το θέλουν αυτό. Οι άλλοι, οι περισσότεροι, ψηφίζουμε ΝΑΙ.