jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
ΟΝΕ ρε μαλάκα. Πρωί είναι. Τώρα πίνω καφέ.
εσυ το εγραψες
αν εισαι ντιρλα δεν φταιω εγω
ΟΝΕ ρε μαλάκα. Πρωί είναι. Τώρα πίνω καφέ.
να το ξαναβαλουμε για να καταλαβουν κ οι πλεον αδαεις τον υποπτο ρολο του τσιπρα..
μιλαμε για κλινικη περιπτωση βλάβης..
προδοτης ή απλα ψυχασθενης?
Είπα ότι δε το έγραψα ρε ΠΑΠΑΡΟΔΟΧΕΙΟ; Είπα ότι εννοούσα ΟΝΕ. Και εξήγησα ότι είναι πρωί και πίνω ακόμα καφέ.εσυ το εγραψες
αν εισαι ντιρλα δεν φταιω εγω
παρε να μαθαινεις νουμερο
Είπα ότι δε το έγραψα ρε ΠΑΠΑΡΟΔΟΧΕΙΟ; Είπα ότι εννοούσα ΟΝΕ. Και εξήγησα ότι είναι πρωί και πίνω ακόμα καφέ.
δεν με νοιαζουν τα νομισματα σου
τα γραπτα μετρανε
και πιαστηκες ασχετος
Πάλι καλά που βγήκε η Φωφάρα και όχι κανένας σοβαρός άνθρωπος από το ΠΑΣΟΚ (όχι ότι σας έμειναν και πολλοί) και θα το πάτε για κλείσιμο το μπουρδέλο (σαν τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ ένα πράγμα). Δε θα μας λείψουν οι λάτρεις της Κλαδικής του ΠΑΣΟΚ Κ-Α-Θ-Ο-Λ-Ο-Υ
Ναι ειναι ψεματα προδοτη,δεν ζουσες στην χωρα εσυ ζουσες αλλου.Με πρωτοσέλιδο τίτλο Η Bild
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε καμιά. Στις μέρες δόξας της Κλαδικής με έννοιαζε η σπυριάρα μπάλα.οταν ψηφιζες πασοκ σε ποια κλαδικη ησουν;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε άσχετο αλλά έχει κάνει την εμφάνισή του ένας λογαριασμός με το νικ "χρηστίδης". Τον είδα στο θρεντ του μπαντου (αν δε κάνω λάθος)Ναι ειναι ψεματα προδοτη,δεν ζουσες στην χωρα εσυ ζουσες αλλου.
![]()
![]()
Τι εννοείς ότι "δε σε νοιάζουν τα νομίσματά μου";;; Εννοείς τα μονόευρα και τα διευρα;
Τι θα κάνουμε αν δεν σερβίρουν μπαρμπούνια Σύρου με μους μπρόκολο, μουσακά από ροφό Σποράδων ή χέλι από τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου με lemongrass; Τι θα γίνει αν οι προμηθευτές δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους;»Ανήσυχη σχετικά με πιθανή αλλαγή του μενού στο Βαρούλκο η νεαρή κάτοικος Εκάλης, μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος
Πες μου ότι με τη λέξη "νομίσματα" εννοείς την έννοια "δε με νοιάζει τι νομίζεις" !!!!αστο μαστορα εισαι ντιρλα πρωι πρωι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι ειναι ψεματα προδοτη,δεν ζουσες στην χωρα εσυ ζουσες αλλου.
Είχε γίνει δημοψήφισμα;εδω ζουσα και θυμαμαι 80% ναι στο ευρω