EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ναι τωρα δεν ειναι κανεις τσυριζαιος
α ρε λαμογια εχετε μεγαλο θρασος
[move]Τσουκάτοςςςςςςςςςςς
ναι τωρα δεν ειναι κανεις τσυριζαιος
Στις τελευταίες Εθνικές εκλογές δε ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο περελθόν έχω ψηφίσει και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (ναι είμαι και εγώ ένας από τους εκατομμύρια μαλάκες της χώρας αυτής)ναι τωρα δεν ειναι κανεις τσυριζαιος
Στις τελευταίες Εθνικές εκλογές δε ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο περελθόν έχω ψηφίσει και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (ναι είμαι και εγώ ένας από τους εκατομμύρια μαλάκες της χώρας αυτής)
Στις τελευταίες Εθνικές εκλογές δε ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο περελθόν έχω ψηφίσει και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (ναι είμαι και εγώ ένας από τους εκατομμύρια μαλάκες της χώρας αυτής)
Και μιλάς από πάνω;Στις τελευταίες Εθνικές εκλογές δε ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο περελθόν έχω ψηφίσει και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (ναι είμαι και εγώ ένας από τους εκατομμύρια μαλάκες της χώρας αυτής)
Για αρχή θα παραιτηθεί ο Μπαρουφάκης κάτι είναι και αυτό...Ακόμη δεν έφυγε από τη χώρα αυτό το το άχρηστο το κοπρόσκυλο ο Τσίπρας;
Για αρχή θα παραιτηθεί ο Μπαρουφάκης κάτι είναι και αυτό...
Για αρχή θα παραιτηθεί ο Μπαρουφάκης κάτι είναι και αυτό...
Μανικετόκουμπα της 21ης Απριλίου φορούσε χθες στη Βουλή ο Μ. Βορίδης
Πιστεύω να είδες και να πρόσεξες ότι το άρθρο είναι ΜΟΥΦΑ.
χαχαχαχαχατο εσβησε το ποστ
τι παραιτηση
ειδικο δικαστηριο και κρεμαλα με συνοπτικες διαδικασιες
Πιστεύω να είδες και να πρόσεξες ότι το άρθρο είναι ΜΟΥΦΑ.
Ναι. Γιατί σαν σκεπτόμενος άνθρωπος μπορώ να αναγνωρίσω τα λάθη του παρελθόντος και να μη πιστεύω πως αυτοί που μας οδήγησαν στη καταστροφή θ είναι αυτοί που θα μας σώσουν. Και επειδή είμαι σκεπτόμενος θέλω δικαστήριο και για τους σημερινούς και για τους χθεσινούς και για τους αυριανούς αν κάνουν τ ίδια. Κοινως ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ σαν μερικούς μερικούςΚαι μιλάς από πάνω;