gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
ΘΑ μου απαντήσεις;εδω ζουσα και θυμαμαι 80% ναι στο ευρω
Η λέξη "νομίσματα" είναι παράγωγο της λέξης "νομίζω" ;;;
ΘΑ μου απαντήσεις;εδω ζουσα και θυμαμαι 80% ναι στο ευρω
θυμάται το 80% υποτίμηση της δραχμής μέχρι να ερθει το ευρώ για να μπορέσουν να πλουτίσουν κάποια λαμόγιαΕίχε γίνει δημοψήφισμα;![]()
![]()
![]()
Μπραβο στην κυρία που το έγραψε!!!!!! (Σε σχόλιο στο προφιλ του Τσίπρα)
έλα να σε κεράσω μια πουτάνα,να γαμησειςμπιλλυ 13
αφησε το 10
και παρε μας τα 3
Είχε γίνει δημοψήφισμα;![]()
![]()
![]()
έλα να σε κεράσω μια πουτάνα,να γαμησεις
πανε 4 χρονια απο την τελευταια φορα που πηγες με θηλυκή υπαρξη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ θυμάμαι τη λίρα Αγγλίας σ ένα βράδυ να πηγαίνει από τις 300 κάτι δραχμές στις 450 περίπου και μετά να γίνεται της πουτάνας γιατί μια μέρα πριν σχεδόν η πλειοψηφία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και τα μεγαλοκομματόσκυλα είχαν γυρίσει τις δραχμές τους σε λίρες και μετά την υποτίμηση πάλι πίσω σε δραχμες. Σε 2-3 μέρες είχαν 20%+ κέρδοςθυμάται το 80% υποτίμηση της δραχμής μέχρι να ερθει το ευρώ για να μπορέσουν να πλουτίσουν κάποια λαμόγια
Ρε θα μου πεις;δημοψηφισμα γιατι ;
εσυ με αντρικη;
απο χτες; η απο σημερα;
Ρε θα μου πεις;
Η λέξη "νομίσματα" είναι παράγωγο της λέξης "νομίζω" ;;;;
Εγώ θυμάμαι τη λίρα Αγγλίας σ ένα βράδυ να πηγαίνει από τις 300 κάτι δραχμές στις 450 περίπου και μετά να γίνεται της πουτάνας γιατί μια μέρα πριν σχεδόν η πλειοψηφία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και τα μεγαλοκομματόσκυλα είχαν γυρίσει τις δραχμές τους σε λίρες και μετά την υποτίμηση πάλι πίσω σε δραχμες. Σε 2-3 μέρες είχαν 20%+ κέρδος
Ρε θα μου πεις;
Η λέξη "νομίσματα" είναι παράγωγο της λέξης "νομίζω" ;;;;
ξεχασα...εχεις γκομενακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ότι νομίζεις το είπε νομίσματα?![]()
δεν με νοιαζουν τα νομισματα σου
τα γραπτα μετρανε
και πιαστηκες ασχετος
Αν μπορείς να βοηθήσεις θα ξεχάσω για λίγο ότι είσαι Μαν Γιουν
Κόπτομαι για τα 40 χρόνια εργασίας του πατέρα μου που του γάμησαν τη σύνταξή του και τώρα αυτοί που τη γάμησαν έρχονται και λένε "γαμάτε τους συνταξιούχους με τα 60 ευρώ την ημέρα". Αφού αν πάει να πάρει κάθε μέρα 60 ευρώ σε 15 μέρες θα έχει σηκώσει ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.εεε και αν ξαναπάμε σε "εθνικό " νόμισμα τα ίδια θα γίνονται... μόνον που δεν θα κονομάνε οι ΠΑΣΟΚοι αλλά οι ΣΥΡΙΖΑιοι... τόσο πολύ κόπτεσαι για την κονόμα των ΣΥΡΙΖΑιων ??
Μα δεν έγραψε "νομίΖματα" έγραψε "νομίΣματα"Αντί να πει δεν με νοιάζουν αυτά που νομίζεις είπε νομίζματα σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κόπτομαι για τα 40 χρόνια εργασίας του πατέρα μου που του γάμησαν τη σύνταξή του και τώρα αυτοί που τη γάμησαν έρχονται και λένε "γαμάτε τους συνταξιούχους με τα 60 ευρώ την ημέρα". Αφού αν πάει να πάρει κάθε μέρα 60 ευρώ σε 15 μέρες θα έχει σηκώσει ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.