EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
την πρωτη φορα που το διαβασα ειπα οτι μπορει να εχεις δικιο....αν το ξαναβαλεις θα σου πω αει γαμησου και πηγαινε στο φουμπου
Άδικο έχει?
την πρωτη φορα που το διαβασα ειπα οτι μπορει να εχεις δικιο....αν το ξαναβαλεις θα σου πω αει γαμησου και πηγαινε στο φουμπου
Ούτε δίκιο έχει σε μεγάλο βαθμό...Άδικο έχει?
γιαμενα οποιος τσουβαλιαζει εχει αδικο....Άδικο έχει?
ΝΑΙ , κ.Γιούνκερ να παραμείνουμε στο ευρώ καί στην Ε.Ε. ΑΛΛΑ ΟΧΙ στην Βουλγαροποίηση των μισθών καί των συντάξεων, ΟΧΙ στην ανεργία των Ελλήνων, ΟΧΙ στο ΦΠΑ 23% στα ξενοδοχεία αλλά 8% όπως στις εγκαταστάσεις (τουριστικές) των παραλίων της Μικράς Ασίας τις οποίες η Γερμανία χρηματοδοτεί. ΟΧΙ στις συμβουλές του ΔΝΤ καί των υπαλλήλων...........του. ΟΧΙ στην Εβραϊκή παγκοσμιοποιηση . ΟΧΙ στην ανάμιξη των Ελλήνων.......... μεγαλοεπιχειρηματιών οι οποίοι χρηματοδοτούν κάποιους ......................υπαλλήλους σας με δις ευρώ για να φτιάχνουν τους νόμους στην Ελλάδα κατά πως τους συμφέρει. Τότε κ.Γιούνκέρ ΝΑΙ Διαφορετικά Ο Χ Ι .
ρωτα τους ευρωπαιους τους φιλους σου, οι οποιοι τον τελευταιο μηνα ξεμπροστιαστηκαν και απεδειξαν οτι στοχος τους, δεν ηταν ουδεποτε η επιτευξη συμφωνιας, αλλα ο εμπαιγμος και η ταπεινωση της κυβερνησης, ωστε να φανει σαν τους προηγουμενους, και ως εκ τουτου να πετυχαιναν μια πιθανη ρηξη της...γιατι δε την βρηκες αυτη τη λυση 6 μηνες? Αμφισβητησε ποτε κανενας Ευρωπαιος οτι ο Τσιπρας ειναι νομιμα εκλεγμενος πρωθυπουργος? Αμφισβητησε ποτε κανενας Ευρωπαιος οτι εχει εκλεγει με ρητορικη αντι-λιτοτητας?
Σκεψου μονο το παρακατω και προβληματισου..Σημερα η μερκελ καλεσε τους υπολοιπους αρχηγους των γερμανικών κομματων και τους ενημερωσε για το ελληνικο ζητημα..Νιώθω όπως νομίζω πως θα ένιωθε κάποιος βυζαντινός στρατιώτης λίγο πριν την Αλωση.
Πλήρης διαφθορά στο πολιτικο κοινωνικο κατεστημένο, ενας πόλεμος χαμένος απο την εγχώρια διαπλοκή(τοτε οι παπαδες τώρα το κρατικοδίαιτο κατεστημένο) και εκείνοι πήγαιναν να σκοτωθούν για μια χαμενη μάχη
Ας υποθεσουμε οτι στις εκλογές δεν είχε βγει Τσίπρας αλλά είχε συνεχιστεί η προηγούμενη διαδρομή, ποιες θα ήταν οι προοπτικές -κατά τη γνώμη σου - σε βάθος 20ετίας η 30ετίας που έλεγες πιο πίσω;
Σοβαρή ερώτηση (νομίζω), περιμένω σοβαρή απάντηση..άν θές.
AJC Congratulates Jean-Claude Juncker
For more than a century, AJC has been the leading global Jewish advocacy - See more at:
τα εβραιάκια έδωσαν συγχαρητηρια στο σίχαμα τον Γιούνκερ όταν εκλέχτηκε.
Τυχαίο ;
Δυστυχώς, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, είμαστε άξιοι των κυβερνόντων και του γενικότερου πολιτικού κατεστημένου από τη Μεταπολίτευση και ύστερα αφού ο μέσος ψηφοφόρος κοίταζε το συμφέρον του αποκλειστικά ακόμα και αν αυτό έβλαπτε τη χώρα του και το γνώριζε πολύ καλά...Σκεψου μονο το παρακατω και προβληματισου..Σημερα η μερκελ καλεσε τους υπολοιπους αρχηγους των γερμανικών κομματων και τους ενημερωσε για το ελληνικο ζητημα..
ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ??Ο ΡΟΚΥ/ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ [size=40pt]ΤΩΡΑ???[/size]
ποιος ο Προκοπης? την ξεχασες την περιπτωση κασιδιαρη κανελης εξου και το εμεινα Παυλοπουλος?Σκεψου μονο το παρακατω και προβληματισου..Σημερα η μερκελ καλεσε τους υπολοιπους αρχηγους των γερμανικών κομματων και τους ενημερωσε για το ελληνικο ζητημα..
ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ??Ο ΡΟΚΥ/ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ [size=40pt]ΤΩΡΑ???[/size]
Εισαι τοσο μπετοβλακας που αποφευγω να σε κουοταρω αλλα ...
AJC Congratulates Syriza Leader on Greek Elections Victory
Υπάρχει περίπτωση να κανονίσουμε και εμείς από εδώ μέσα κάποια κίνηση;Βέλγιο: Μεγάλη κινητοποίηση Ελλήνων και φίλων της Ελλάδας υπέρ του ΝΑΙ
Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 18:30 μπροστά από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες
Μεγάλη διαδήλωση για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ θα πραγματοποιήσουν αύριο στις Βρυξέλλες έλληνες και «φίλοι της Ελλάδας».
Πρόκειται, όπως λένε οι ίδιοι, για μια αυθόρμητη εκδήλωση στην οποία μετέχουν Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο Βέλγιο και επώνυμοι φίλοι της Ελλάδας οι οποίοι συμπαρίστανται στην αγωνία των Ελλήνων και θέλουν να εκδηλώσουν τη συμπαράσταση τους στη χώρα.
«Είμαστε υπέρ του ΝΑΙ, της παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη» αναφέρουν στην πρόσκληση που έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 18:30 μπροστά από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.
Κοινή λογική... Αυτό που ζητώ από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το δημοψήφισμα και δεν έχω λάβει ακόμα καμμία απάντηση: Τι θα κάνει αυτή η κυβέρνηση είτε στη μια περίπτωση *ναι) ή στην άλλη (όχι). Και απαιτώ συγκεκριμένα, ρεαλιστικά και σαφώς προσδιορισμένα μέτρα προκειμένου να έχω υπόψιν τις συνέπειες τηςεπιλογής μου. Εις μάτην, όμως, γιατην ώρα ακούω γενικόλογα και λαϊκιστικά λόγια περί "εθνικής υπερηφάνιας και αξιοπρέπειας"...
Εγώ δεν θα πάω τύπεΥπάρχει περίπτωση να κανονίσουμε και εμείς από εδώ μέσα κάποια κίνηση;