filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Με λέφτη και alex κατεβαίνω από σήμερα για να τους περιμένω στην αυριανή στγκέντρωση... Θα βγάλουμε και selfie!! !θα σου κρατησω θεση διπλα στον λεφτι...
Με λέφτη και alex κατεβαίνω από σήμερα για να τους περιμένω στην αυριανή στγκέντρωση... Θα βγάλουμε και selfie!! !θα σου κρατησω θεση διπλα στον λεφτι...
Ετσι ακριβως...Και αυτο δε σημαινει οτι συμφωνω με τον καγκελωμενο..ξερω ότι από Δευτερα μετα το ΝΑΙ θα εχουμε πτωση Κυβερνησης,Κυβερνηση Εθνικής Μαλακιας με κανενα Προβοπουλο/Στουρναρα?πικραμμενο πανω και νεκρανασταση των Ζομπι της εδω καταστασης...Αλλα οταν πας στον πολεμο χωρίς εφεδρείες και χωρις αρραγές μετωπο ,εχεις την τυχη του Λεωνιδα..Σε δοξαζουν στον αιωνα τον απαντα,γινεσαι μνημειο,αλλα ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ!Η γείωση με την πραγματικότητα είναι αρχικά δύσκολη αλλά τελικά λυτρωτική ...
ναι ρε φιλε...δυστυχωςΚοινή λογική... Αυτό που ζητώ από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το δημοψήφισμα και δεν έχω λάβει ακόμα καμμία απάντηση: Τι θα κάνει αυτή η κυβέρνηση είτε στη μια περίπτωση *ναι) ή στην άλλη (όχι). Και απαιτώ συγκεκριμένα, ρεαλιστικά και σαφώς προσδιορισμένα μέτρα προκειμένου να έχω υπόψιν τις συνέπειες τηςεπιλογής μου. Εις μάτην, όμως, γιατην ώρα ακούω γενικόλογα και λαϊκιστικά λόγια περί "εθνικής υπερηφάνιας και αξιοπρέπειας"...
Ετσι ακριβως...Και αυτο δε σημαινει οτι συμφωνω με τον καγκελωμενο..ξερω ότι από Δευτερα μετα το ΝΑΙ θα εχουμε πτωση Κυβερνησης,Κυβερνηση Εθνικής Μαλακιας με κανενα Προβοπουλο/Στουρναρα?πικραμμενο πανω και νεκρανασταση των Ζομπι της εδω καταστασης...Αλλα οταν πας στον πολεμο χωρίς εφεδρείες και χωρις αρραγές μετωπο ,εχεις την τυχη του Λεωνιδα..Σε δοξαζουν στον αιωνα τον απαντα,γινεσαι μνημειο,αλλα ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ!
Μόνο για το ΝΑΙ είπε ότι θα πάει σε εκλογές για το όχι δεν μας είπαν τύπε και ούτε πρόκειται...Κοινή λογική... Αυτό που ζητώ από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το δημοψήφισμα και δεν έχω λάβει ακόμα καμμία απάντηση: Τι θα κάνει αυτή η κυβέρνηση είτε στη μια περίπτωση *ναι) ή στην άλλη (όχι). Και απαιτώ συγκεκριμένα, ρεαλιστικά και σαφώς προσδιορισμένα μέτρα προκειμένου να έχω υπόψιν τις συνέπειες τηςεπιλογής μου. Εις μάτην, όμως, γιατην ώρα ακούω γενικόλογα και λαϊκιστικά λόγια περί "εθνικής υπερηφάνιας και αξιοπρέπειας"...
ραγιαδακο θα αστειευσαι!!....που την ειδες την λογικη στα μνημονια, οταν κορυφαιοι οικονομολογοι, αλλα και οι ιδιοι οι αξιωματουχου του δντ εχουν υποστηριξει οτι η συνταγη ειναι αποτυχημενη?Εσεις ψηφιζετε ΟΧΙ λογω φοβου.
Φοβαστε να προσπαθησετε να γινετε σωστο ευρωπαικο κρατος.
Οποιος ψηφιζει ΝΑΙ ψηφιζει λογικη και προοπτικη.
τζονη αει γαμησου πια...μας τα ζαλισεςΤο ΝΑΙ εχει την πολυ σημαντικη συνεπεια της παραιτησης της κυβερνησης των αχρηστων.
5 ψηφιζουμε 6 φευγουνε.
Η ελπιδα ερχεται.
Ποτέ ξανα αριστερα.
μπορει καποιος να μου τεκμηριωσει απο που προκυπτει αν ψηφισουμε οχι στα μετρα του δντ, οτι θα χρεωκοπησουμε.....αφου μας αγαπανε οι ευρωπαιοι δεν ειπαν, γιατι να μην βρουμε μετα μια συμβιβαστικη λυση, μια ευνοικοτερη για την κυβερνηση για να μην φανει βερα μνημονιακη, και επιπλεον για να μην δημιουργηθει περαιτερω προβλημα στην ευρωζωνη....και ολοι ευχαριστημενοι...και οι ευρωπ(εοι) και οι ευρωραγιαδες, αλλα και οι αντιμνημονιακοι...?
Το ΝΑΙ εχει την πολυ σημαντικη συνεπεια της παραιτησης της κυβερνησης των αχρηστων.
5 ψηφιζουμε 6 φευγουνε.
Η ελπιδα ερχεται.
Ποτέ ξανα αριστερα.
Δεν ειναι ο αλβανός αυτος ρε!!τζονη αει γαμησου πια...μας τα ζαλισες
Εσεις ψηφιζετε ΟΧΙ λογω φοβου.
Φοβαστε να προσπαθησετε να γινετε σωστο ευρωπαικο κρατος.
Οποιος ψηφιζει ΝΑΙ ψηφιζει λογικη και προοπτικη.
Δεν καταλαβατε γιατι επιμενει σε δημοψηφισμα αγνωστου περιεχομενου. Ο Τσιπρας προτεινε μετρα 8,...δις η τροικα μετρα 9 δις , και ο Γιουγκερ το μειωσε κατα 250 εκατομυρια με το ΦΠΑ 13% στα ξενοδ. Δηλαδη η διαφορα ειναι 250 εκατομυρια. Το δημιψηφισμα θα στοιχισει το λιγωτερο 80 εκατομυρια. Δηλαδη παμε σαν ζωα για μια διαφορα 170 εκατομυρια . ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΗΘΕΛΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΝΤΑΚΟΤΑ ΜΕ 400 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. Καταλαβατε γιατι θα μετραμε την δραχμουλα ?????????ΝΑΙ , κ.Γιούνκερ να παραμείνουμε στο ευρώ καί στην Ε.Ε. ΑΛΛΑ ΟΧΙ στην Βουλγαροποίηση των μισθών καί των συντάξεων, ΟΧΙ στην ανεργία των Ελλήνων, ΟΧΙ στο ΦΠΑ 23% στα ξενοδοχεία αλλά 8% όπως στις εγκαταστάσεις (τουριστικές) των παραλίων της Μικράς Ασίας τις οποίες η Γερμανία χρηματοδοτεί. ΟΧΙ στις συμβουλές του ΔΝΤ καί των υπαλλήλων...........του. ΟΧΙ στην Εβραϊκή παγκοσμιοποιηση . ΟΧΙ στην ανάμιξη των Ελλήνων.......... μεγαλοεπιχειρηματιών οι οποίοι χρηματοδοτούν κάποιους ......................υπαλλήλους σας με δις ευρώ για να φτιάχνουν τους νόμους στην Ελλάδα κατά πως τους συμφέρει. Τότε κ.Γιούνκέρ ΝΑΙ Διαφορετικά Ο Χ Ι .
Συμφωνώ. Η επιλογή κατέληξε να είναι μεταξύ μιας χείριστης και μιας καταστροφικής εναλλακτικής με κύρια υπαιτιότητα του προέδρου του δεκαπενταμελούς και των γκρουπούσκουλων του ΣΥΡΙΖΑ.
Εφόσον λοιπόν κανείς επιλέξει να συμμετάσχει την κυριακή θα πρέπει να διαλέξει το λιγότερο κακό ... το ΝΑΙ ...
οι ελληνιδες δε σε κοιτάνε και σπάνια κάνουν καλή πίπα,μετά το οχι όμως θα κάνουν περήφανη πίπα με ψηλά το κεφάλι σε όποιον εχει ακομα € ελληνα ή ξένοοι ελληνιδες τυπε κοιταζουν αλληθωρα οταν πιπωνουν?
Νιώθω όπως νομίζω πως θα ένιωθε κάποιος βυζαντινός στρατιώτης λίγο πριν την Αλωση.Το αντιθετο συναδελφε...Ημουν στο ΟΧΙ,αλλα η καταστροφη θα ειναι μεγαλυτερη με αυτο..Σημερα ολοι οι ξενοι στις Βρυξελλες μου λεγανε αν βγαλετε ΟΧΙ την Κυριακη,ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΙ ΠΛΑΝΟ ΕΧΕΤΕ???Και δεν ηξερα τι να απαντησω..Θα μας δωσουν λεφτα οι..Ρωσοι?Οι ..Κινεζοι??Οι EL?O Διαολος ο ιδιος??ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΘΑ βοηθησει τη κακομοιρη τουτη χωρα με τετοιο διχασμο που θα προκληθει..Και να παρακαλάμε να παμε ΟΜΑΛΑ μεχρι την Κυριακη,γιατι αμα εχουμε τιποτα επεισοδια,στημενα η μη, δε μας βλεπω καλα σαν Χωρα..
ADMIRAL SPEAKING AND VOTE YES!