Aribas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τι μπα ρε?καγκελωμενο απολιθωμα ειμαι σαν κι εσενα???Μπα???
εχουν το κεφαλι ψηλά και δε διστάζουν να σε κοιταζουν ευθεια βαθεια στα μάτια..οταν σου παιρνουν μια περηφανη πίπακαι μερικες πουτανες στη φυλης το εχουν το κεφαλι ψηλα αλλα δεν παυει να ειναι πουτανες στα ματια μας
θα σου κρατησω θεση διπλα στον λεφτι...Αν ημουν Αθηνα θα κατεβαινα οπωσδηποτε.
Ελπιζω να κατεβει πανω απο 100.000 κοσμος.
Προκειται για την ζωη μας.
περιμενεις να καταλαβει ποτε?Τι μπα ρε?καγκελωμενο απολιθωμα ειμαι σαν κι εσενα???
Καλωσορισες στην λογικη λοιπον.Τι μπα ρε?καγκελωμενο απολιθωμα ειμαι σαν κι εσενα???
θα σου κρατησω θεση διπλα στον λεφτι...
Αν ημουν Αθηνα θα κατεβαινα οπωσδηποτε.
Ελπιζω να κατεβει πανω απο 100.000 κοσμος.
Προκειται για την ζωη μας.
Καλωσορισες στην λογικη λοιπον.
Όπως λέει και το φιλαράκι μου, που μου έκανε 2 απο τα τατουαζ μου...
εχουν το κεφαλι ψηλά και δε διστάζουν να σε κοιταζουν ευθεια βαθεια στα μάτια..οταν σου παιρνουν μια περηφανη πίπα
Στον φόβο ήρθε
Φοβήθηκε μην του κουρέψουν τις καταθέσεις τύπε;Δεν τα έμαθες?
Αυτοκτόνησε, ήταν το πρώτο θύμα των κάπιταλ κοντρόλ
Εσεις ψηφιζετε ΟΧΙ λογω φοβου.Στον φόβο ήρθε
Κοινή λογική... Αυτό που ζητώ από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το δημοψήφισμα και δεν έχω λάβει ακόμα καμμία απάντηση: Τι θα κάνει αυτή η κυβέρνηση είτε στη μια περίπτωση *ναι) ή στην άλλη (όχι). Και απαιτώ συγκεκριμένα, ρεαλιστικά και σαφώς προσδιορισμένα μέτρα προκειμένου να έχω υπόψιν τις συνέπειες τηςεπιλογής μου. Εις μάτην, όμως, γιατην ώρα ακούω γενικόλογα και λαϊκιστικά λόγια περί "εθνικής υπερηφάνιας και αξιοπρέπειας"...Το αντιθετο συναδελφε...Ημουν στο ΟΧΙ,αλλα η καταστροφη θα ειναι μεγαλυτερη με αυτο..Σημερα ολοι οι ξενοι στις Βρυξελλες μου λεγανε αν βγαλετε ΟΧΙ την Κυριακη,ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΙ ΠΛΑΝΟ ΕΧΕΤΕ???Και δεν ηξερα τι να απαντησω..Θα μας δωσουν λεφτα οι..Ρωσοι?Οι ..Κινεζοι??Οι EL?O Διαολος ο ιδιος??ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΘΑ βοηθησει τη κακομοιρη τουτη χωρα με τετοιο διχασμο που θα προκληθει..Και να παρακαλάμε να παμε ΟΜΑΛΑ μεχρι την Κυριακη,γιατι αμα εχουμε τιποτα επεισοδια,στημενα η μη, δε μας βλεπω καλα σαν Χωρα..
ADMIRAL SPEAKING AND VOTE YES!
Η γείωση με την πραγματικότητα είναι αρχικά δύσκολη αλλά τελικά λυτρωτική ...
Ετσι.Η γείωση με την πραγματικότητα είναι αρχικά δύσκολη αλλά τελικά λυτρωτική ...