Επισκέπτης
προβλέπω να γίνονται εμφύλιοι..έτσι και αλλιώς ο σκοπός τους ήταν να διχάσουν τον κοσμο
Απο το internet. Που να τρεχουν τωρα οι Ελληνες στους δρομους και τα βουνα.
προβλέπω να γίνονται εμφύλιοι..έτσι και αλλιώς ο σκοπός τους ήταν να διχάσουν τον κοσμο
O ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ!!!!
να σου πω...το κινητο το κλεβεις ,το βαζεις στην τσεπη και μην τον ειδατε τον παναη....με τα κωλοχαρτα λιγο δυσκολο...που να βαλεις τη δωδεκαδα? θα πρεπει να παρω υπαλληλο τον λιλα για να τα κρυβω....αρα αυξημενα λειτουργικα,θα με κανει και τιποτα στασεις εργασιας,θα παθει και τιποτα τενοντιτιδες....μπουρδελο θα γινει η δουλεια....κινητα και παλι κινητα τυπε....σιγουρες καθαρες δουλειες!Κωλόχαρτα τύπε, αυτά θα έχουν αξία τότε είπαμε.
Πόσοι λες; Πάνω από δέκα;προβλέπω να γίνονται εμφύλιοι..έτσι και αλλιώς ο σκοπός τους ήταν να διχάσουν τον κοσμο
Με τόσες αντιφατικές γνώμες που ακούω και διαβάζω έχω χάσει τον μπούσουλα.Συμφωνώ με τις περικοπές δαπανών,αλλά ρε φίλε αυτά δεν παύουν να είναι λεφτά που θα βγουν από την πραγματική οικονομία.Φίλος μου,που ο πατέρας του έχει εμπορικό κατάστημα με ρούχα είναι σφόδρα υπέρ του ΟΧΙ(φαντάσου).Αυτό το πακέτο Γιούνκερ,είναι ρητά και κατηγορηματικά βέβαιο ότι θα το πάρουμε άμεσα και θα το αξιοποιήσουμε εμπροσθοβαρώς;Δεν νομίζω,ως συνήθως μόνο προφορικές δεσμεύσεις είναι οι εταίροι,όπως και με την υπόσχεση της μετεγκατάστασης των λαθρομεταναστών από Ελλάδα-Ιταλία.Τους ξέχεσε σήμερα ο Ρέντσι για την τεράστια υποκρισία τους.Αντε στο διάολο πια δηλαδή.....
ετσι....εχουν αναστεναξει οι καφετεριες σημερα...απο οσες περασα χαμος!Απο το internet. Που να τρεχουν τωρα οι Ελληνες στους δρομους και τα βουνα.
εσυ πες μου που εισαι γνωστης των πολιτικών ;) ;)Πόσοι λες; Πάνω από δέκα;
Υπερβολές....τρεχοντας στα ατμ
Πόσοι είναι τώρα στη Βουλή; Δεν φαίνονται πολλοί
...μιλησε ο καινοτομος εφευρετης και πατριαρχης των επενδυσεων....και είναι το εμπόριο ενδυμάτων πραγματική οικονομία ???? ειδικά των ενδυμάτων που είναι κατά 99.999% εισαγόμενα ??? παραοικονομία και παρασιτισμός του κερατά είναι...
τυπε υπερβολες προφανως οτι συμβαινουν τριγυρω απο τα ατμ.....δηλαδη εκτροπα απο ουρες και αφηνιασμενους μικροκαταθετες...Υπερβολές....
Μαλακες Μενουμε Ευρωπη απο την ώρα που κατεβάσατε Μητσοτάκη στο Συνταγμα ξέρατε τις συνέπειες .
ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!Μαλακες Μενουμε Ευρωπη απο την ώρα που κατεβάσατε Μητσοτάκη στο Συνταγμα ξέρατε τις συνέπειες .
...Η την παρασταση....θα παραμεινει στο 6,5% φπα...Τις εντυπώσεις...
Μαλακες Μενουμε Ευρωπη απο την ώρα που κατεβάσατε Μητσοτάκη στο Συνταγμα ξέρατε τις συνέπειες .
Ναι.Να τα θυμόμαστε αυτά!!