jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Να τα θυμόμαστε αυτά!!
καλα κρασια
μ@λ@κιες αργοσχολων
Να τα θυμόμαστε αυτά!!
ρε χαζουλη....πες αληθεια ο λεφτις ,ο τσονις ,η η σοφια εισαι?
ρε αντμιν ...εχεις και τιποτα σε ζεμπεκικο?
ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΗ.....τυπε απορω με την υπομονη σου.....επινε καφε το μουνι????? μη μου πεις φρεντο?Εφερα μάστορα να μου φτιάξει κατι στα ηλεκτρολογικά. Σιχτίριαζε για την κατασταση στην Ελλάδα, για το δημοψήφισμα, ελεγε για τους κωλοευρωπαίους και για Νταϊσεμπλουμ, Μερκελ, Γιουνκερ,Τσίπρα... μιλούσε για τα δημοσιονομικά και τη διαφθορα που έφεραν την Ελλαδα σαυτη την κατασταση. Κορόιδευε τους Ελληναρες που περιμενουν σαν τα πρόβατα στην ουρα για να βγαλουν λεφτα. Ελεγε για πολεμο, καταστροφη, πείνα.
Επινε καφε, βρωμουσε τσιγαρίλα και απλυσια, έκανε πεντε τρια λεπτα να αλλαξει ενα ανταλλακτικο που όταν το έψαξα εκανε 8,50 ευρω στο ιντερνετ. Μου ζήτησε 40ευρω για 5 λεπτα επίσκεψη.
Δεν έδωσε αποδειξη.
Εφυγε παραμιλώντας ακομα για δημοψήφισμα και ονοματα που ακουει και παπαγαλίζει απο την τηλεόραση.
Δε εβγαλα λεξη.
Αποφασισα να ξεκρεμασω το πτυχιο απο το τοιχο και να το βαλω στο συρταρι. Στη θεση του θα κρεμάσω αυτο...
The Scream, by Edvard Munch
To ψάρι βρωμάει ολόκληρο...
Εδω βλεπω πως τοποθετηθηκε επι του θεματος ανθρωπος που γραφει τη Δραχμη - δραγμη ( επανειλημμενως ) .. + bonus track : ο πολιτικος λογος του Σακη Ρουβα ..
...ρε σεις...ο πολιτικος λογος του σακη ρουβα δεν ειναι νταλε κουαλε σαν του παραγοντα του εδεσσαικου?μηπως το παιδι περνουσε κανα εγκεφαλικο οταν το εγραφε?Εδω βλεπω πως τοποθετηθηκε επι του θεματος ανθρωπος που γραφει τη Δραχμη - δραγμη ( επανειλημμενως ) .. + bonus track : ο πολιτικος λογος του Σακη Ρουβα ..
ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΗ.....τυπε απορω με την υπομονη σου.....επινε καφε το μουνι????? μη μου πεις φρεντο?
ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Πληροφορίες για εισήγηση του Euroworking Group προς το Eurogroup για μη παράταση του προγράμματος της Ελλάδας! Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι αποσύρεται το σχέδιο των δανειστών.
Κάτι σαν να είμαστε ΗΔΗ εκτός ευρώ δηλαδή, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος....
Κάτι σαν να είμαστε ΗΔΗ εκτός ευρώ δηλαδή, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος.
Σαν να μας λένε "Δεν περιμένουμε να μας πείτε αν θέλετε να είσαστε στην Ευρώπη, δεν σας θέλουμε εμείς!"
Ε, αυτό θα μπορούσε βέβαια να το έχει καταφέρει ο Τσίπρας και χωρίς τα καραγκιοζηλίκια περί δημοψηφίσματος...
η νδ τι θα ψηφισει ?
η νδ τι θα ψηφισει ?
Βαρέθηκα με το δημοψήφισμα.
Που είναι η Μαριάννα να ασχοληθούμε με το μουνί της?
Αποσύρουν την πρόταση που μπαίνει στο δημοψήφισμα[/b]