EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Σκεφτηκες οτι θα σου ζητούσα λεφτα?![]()
Σε πήρε απο φόβο
Σκεφτηκες οτι θα σου ζητούσα λεφτα?![]()
Ρε τύπε,8 δις μέτρα πρότειναν να πάρουμε οι δικοί μας,και οι έξω ζητάνε άλλα τόσα.Ήμαρτον δηλαδή,ούτε οικουμενική δεν μπορεί να τα περάσει αυτά.Ποιος κάνει ελεεινη προπαγανδα τωρα?
αυτη ειναι αληθεια, για ρωτα κανα τζημερο να δεις που δεν εχει προβλημα εκλογικο να δεις τι θα πει η ελλαδα ανταγωνιεται τα βαλκανια αντε μεχρι πολωνια τσεχια αμα το δεχεστε οκ
Την προπαγανδα της Κουμουνδούρου αλλού.παντως οσοι ψηφισεται ναι ψηφιζεται να εχουμε 200ευρω μισθο συνταξεις και αγιος ο θεος![]()
Τύπε τι θα ψηφισεις?Ρε τύπε,8 δις μέτρα πρότειναν να πάρουμε οι δικοί μας,και οι έξω ζητάνε άλλα τόσα.Ήμαρτον δηλαδή,ούτε οικουμενική δεν μπορεί να τα περάσει αυτά.
Ντρέπομαι,αλλά ομολογώ ότι δεν ξέρω.Το κεφάλι μου πονάει από χτες.Τύπε τι θα ψηφισεις?
Ρε τύπε,8 δις μέτρα πρότειναν να πάρουμε οι δικοί μας,και οι έξω ζητάνε άλλα τόσα.Ήμαρτον δηλαδή,ούτε οικουμενική δεν μπορεί να τα περάσει αυτά.
Ντρέπομαι,αλλά παραδέχομαι ότι δεν ξέρω.Το κεφάλι μου πονάει από χτες.
εεε αφού τόσα χρειάζονται τι να κάνουμε.... η άλλη λύση είναι κανόνι, έξω από το ευρώ, πιθανόν έξω από ΕΕ και τότε η βουλγαροποίηση θα μας φαίνεται μακυρνό όνειρο...
Πες στον φίλου τον Βορίδη να τα πει αυτά στην βουλη
δηλαδή αν το πεί για παράδειγμα ο Βαρουφάκης θα είναι εντάξει ??
Εχω αρκετα.Alex μακαρονια αγορασες ?![]()
Δεν βοηθάνε ρε ψηλέ.Περισσότερο σαν τιμωρία το κάνουν να φανεί.Δεν δίνουν μία στάλα προοπτικής,λίγη ανάπτυξη που τόσο χρειαζόμαστε.Δεν καταλαβαίνω τίποτα πλέον.εεε αφού τόσα χρειάζονται τι να κάνουμε.... η άλλη λύση είναι κανόνι, έξω από το ευρώ, πιθανόν έξω από ΕΕ και τότε η βουλγαροποίηση θα μας φαίνεται μακυρνό όνειρο...
Καραγκιόζης και αυτός αλλά δεν τον υπερασπίζομαι