EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Δε μπορώ να ξέρω τι γίνεται τώρα. Ο πατέρας μου είναι στη σύνταξη σχεδόν 20 χρόνια τώρα.Ακριβώς αυτό σου λέω η κάθε υπηρεσία είχε δικό της σύστημα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Όπως ο οτε είχε το ταποτε η εμπορική τράπεζα σαν δημόσια είχε το ταπετε η δεη είχε τη ταπδεη και πάει λέγοντας. Αυτά τα ταμεία είχαν και ελεγκτές γιατρούς που έκαναν ελέγχους κατ οίκον. Πλέον έχουν καταργηθεί αυτά τα ταμεία ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και έχουν μπει όλα στον εοπυυ (και ήταν και σωστό από άποψη ισότητας) ο εοπυυ δεν κάνει ελέγχους κατ οίκον σε καμία περίπτωση
Ρε τυπε ο λεφτις φταιει που ΜΠΟΡΕΙ και το κανει η αυτοι που του δινουν την δυνατοτητα να το κανει??????Δε μπορώ να ξέρω τι γίνεται τώρα. Ο πατέρας μου είναι στη σύνταξη σχεδόν 20 χρόνια τώρα.
Κακώς που δε γίνεται έλεγχος. Γιατί να μη γίνεται; Για να μπορούν κάτι κοπρόσκυλα άεργοι σα και του λόγου σου να παίρνουν αναρρωτική άδεια και να πηγαίνουν στα χωράφια τους; Γίνε αγρότης αν θέλεις να ασχοληθείς με τα χωράφια.
Φυσικά φταίει και ο λέφτις. Τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή αν κάποιος αφήσει το μαγαζί του ανοιχτό και ο άλλος πάει και το κατακλέψει θα έχει τι δικαιολογία "εγώ δε φταίω, ο άλλος φταίει που τ άφησε ανοιχτό" ; Τι λέμε τώρα;Ρε τυπε ο λεφτις φταιει που ΜΠΟΡΕΙ και το κανει η αυτοι που του δινουν την δυνατοτητα να το κανει??????
Φταιει ο μαγαζατορας που ειναι μαλακας και δεν το κλειδωσε...και μετα ο κλεφτρακος που μπουκαρε. Αλλα εδω μιλαμε για κρατος που το πληρωνουμε ολοι μας. Καλα να παθουν βεβαια οταν εβγαζαν συνδικαληστες βουλευτες και μετα υπουργους...!Φυσικά φταίει και ο λέφτις. Τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή αν κάποιος αφήσει το μαγαζί του ανοιχτό και ο άλλος πάει και το κατακλέψει θα έχει τι δικαιολογία "εγώ δε φταίω, ο άλλος φταίει που τ άφησε ανοιχτό" ; Τι λέμε τώρα;
Δε μπορώ να ξέρω τι γίνεται τώρα. Ο πατέρας μου είναι στη σύνταξη σχεδόν 20 χρόνια τώρα.
Κακώς που δε γίνεται έλεγχος. Γιατί να μη γίνεται; Για να μπορούν κάτι κοπρόσκυλα άεργοι σα και του λόγου σου να παίρνουν αναρρωτική άδεια και να πηγαίνουν στα χωράφια τους; Γίνε αγρότης αν θέλεις να ασχοληθείς με τα χωράφια.
Αχαχαχααχ εδω δεν εχει να σε εξετασουν θα εχει να σε ελεγχουν εαν εισαι σπιτι????αχαχαχαχαχα.Άλλο πριν 20 χρόνια και άλλο τώρα όλοι οι φορείς του δημοσίου και ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ έχουν μπει στον εοπυυ για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όλοι μα όλοι και ο εοπυυ δεν κάνει ελέγχους κατ οίκον σε καμία περίπτωση γιατί δεν έχει γιατρούς
Eσυ νεοδημοκρατη μου θα την στηριξετε/Συριζαιοι στηριζετε τη συμφωνια?
Παμε για εκλογες?
Συριζαιοι στηριζετε τη συμφωνια?
Παμε για εκλογες?
Με το μισο πλανητη που θελει να τους γαμησει τύπε μου.Φοβούνται τον πόλεμο με ποιους; Με τα τούβλα; Δε νομίζω. Άσε που ένας τέτοιος πόλεμος θα σημάνει το τέλος της ανθρωπότητας. Στο λεπτό απάνω θα έχουν σκάσει στη γη πάνω από 200 πυρηνικές κεφαλές
Μπορεί όμως να πιάσει κάποιους από τους πολλούς ιατρούς που είναι άνεργοι και μ ένα ηλεκτρονικό σύστημα να κληρώνει στον καθένα να κάνει 10-20 επισκέψεις την ημέρα (τυχαίο το νούμερο) και να τους δίνει χρήματα. Και μπόνους όταν πιάσουν κανέναν σα τον λέφτη που έχει και καλά τεντωνίτιδα και είναι στα χωράφια. Εννοείτε τύποι σα το λέφτη όταν πιαστούν απόλυση από τη δουλεία, φυλακή, και συγγενείς μέχρι 3ου βαθμού αν είναι στο δημόσιο συχνό έλεγχο ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ και όσοι δεν είναι θα απορρίπτονται αυτόματα από τις όποιες προκυρήξεις νέων θέσεων εργασίας γίνονται.Αχαχαχααχ εδω δεν εχει να σε εξετασουν θα εχει να σε ελεγχουν εαν εισαι σπιτι????αχαχαχαχαχα.
Πραγματι μπορει....αλλα γιατι δεν το κανει? Ξαναλεω ο λεφτις φταιει η το κρατος που δεν προστατευει τον ευατο του και τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ?????Μπορεί όμως να πιάσει κάποιους από τους πολλούς ιατρούς που είναι άνεργοι και μ ένα ηλεκτρονικό σύστημα να κληρώνει στον καθένα να κάνει 10-20 επισκέψεις την ημέρα (τυχαίο το νούμερο) και να τους δίνει χρήματα. Και μπόνους όταν πιάσουν κανέναν σα τον λέφτη που έχει και καλά τεντωνίτιδα και είναι στα χωράφια. Εννοείτε τύποι σα το λέφτη όταν πιαστούν απόλυση από τη δουλεία, φυλακή, και συγγενείς μέχρι 3ου βαθμού αν είναι στο δημόσιο συχνό έλεγχο ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ και όσοι δεν είναι θα απορρίπτονται αυτόματα από τις όποιες προκυρήξεις νέων θέσεων εργασίας γίνονται.
Αχαχαχααχ εδω δεν εχει να σε εξετασουν θα εχει να σε ελεγχουν εαν εισαι σπιτι????αχαχαχαχαχα.
Χωρίς ν έχω ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ σε εθνικές εκλογές ή ευρωβουλής (μόνο σε τοπικές πριν καμιά 10ετία). Όχι. Με τίποτα. Είναι ίδια μ αυτές που έφερε ΓΑΠ, Σαμαράς.Συριζαιοι στηριζετε τη συμφωνια?
Παμε για εκλογες?
Υπαρχουν αραγε??????Χωρίς ν έχω ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ σε εθνικές εκλογές ή ευρωβουλής (μόνο σε τοπικές πριν καμιά 10ετία). Όχι. Με τίποτα. Είναι ίδια μ αυτές που έφερε ΓΑΠ, Σαμαράς.
Εκλογές δε ξέρω. Είναι δίκοπο μαχαίρι. ΑΝ γίνουν τότε η επόμενη κυβέρνηση θα έχει ν αντιμετωπίσει ακόμα χειρότερα πράγματα. Ίσως μια κυβέρνηση ας πούμε "εθνικής σωτηρίας" με ανθρώπους εξωκοινοβουλευτικούς ΜΗ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ που είχαν ή έχουν άμμεση ή έμμεση σχέση με Γκολντμαν σακς και λοιπές.
Μπορεί όμως να πιάσει κάποιους από τους πολλούς ιατρούς που είναι άνεργοι και μ ένα ηλεκτρονικό σύστημα να κληρώνει στον καθένα να κάνει 10-20 επισκέψεις την ημέρα (τυχαίο το νούμερο) και να τους δίνει χρήματα. Και μπόνους όταν πιάσουν κανέναν σα τον λέφτη που έχει και καλά τεντωνίτιδα και είναι στα χωράφια. Εννοείτε τύποι σα το λέφτη όταν πιαστούν απόλυση από τη δουλεία, φυλακή, και συγγενείς μέχρι 3ου βαθμού αν είναι στο δημόσιο συχνό έλεγχο ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ και όσοι δεν είναι θα απορρίπτονται αυτόματα από τις όποιες προκυρήξεις νέων θέσεων εργασίας γίνονται.