redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ε να τις εξαντλήσεις όλες ρε τύπεΝαι υπάρχει η γονική άδεια άδεια λοχείας κυήσεως δικαστική γάμου πένθους. Αλλά αυτές ισχύουν και στον ιδιωτικό τομέα
Ε να τις εξαντλήσεις όλες ρε τύπεΝαι υπάρχει η γονική άδεια άδεια λοχείας κυήσεως δικαστική γάμου πένθους. Αλλά αυτές ισχύουν και στον ιδιωτικό τομέα
Aπο τον λεφτ ζητα τα μεχρι τοτε Βγαλε τιμοκαταλογο και στειλτον οταν χρεωκοπησουμε πουστρακο. Αναπαραγεις οτι σκατο εχει το ιντερνετ πουστρακο. Λεγε ρε μουνι που εχεις τα @@ και γαμας και παναγιες τι ψηφισες?????Βγάλε τα ποστ μωρή αδέρφω...
Με σκυμενα κεφαλια βγαιναν ολοι χθες απο το Γιουρογκρουπ.Τουλαχιστον εχουν το γνωθι σ αυτον.θα εχει σκασει στα γελια ο βλακας
ακριβώς και τώρα είμαι άρρωστος για αυτό έχω πάρει αναρρωτική
Είσαι μαλάκας. Αν είσαι σε σοβαρή εταιρεία στον ιδιωτικό τομέα σου έχει καταρχάς ιδιωτική υγειονομική περίθαλψη. Δε πας στον γιατρό του ΕΟΠΥΥ (πως στον πούτσο λέγεται) και του λες "μάστορα τσάκο ένα 10ευράκι και γράψε ότι έχω το χέρι μου και 3 μέρες αναρρωτική). Πας στον γιατρό του ιδιωτικού νοσοκομείου και σου τη δίνει. Ξαναλέω ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που στην Ελλάδα σπανίζουν.ακριβώς τις ίδιες μέρες δικαιούνται και στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
Πως ακριβώς θα μπούμε μπορείς να μας πεις; Τα τούβλα ακόμα δε πατάνε γερά στα πόδια τους. ΘΑ πατήσουν γερά ΑΝ γίνει καμιά μανούρα με τις ΗΠΑ (και δε μιλάω για πόλεμο) και μπορέσουν να τη κοντράρουν στα ίσα. Μέχρι τότε είναι γίγαντες μεν με πύλινα πόδια δε.
Aπο τον λεφτ ζητα τα μεχρι τοτε Βγαλε τιμοκαταλογο και στειλτον οταν χρεωκοπησουμε πουστρακο. Αναπαραγεις οτι σκατο εχει το ιντερνετ πουστρακο. Λεγε ρε μουνι που εχεις τα @@ και γαμας και παναγιες τι ψηφισες?????
βγάλε τα ποστ μωρή αδέρφω...Tα μπλουζακια που τυπωνες για την νικη της ΝΔ τι θα εκανες???????? Οσο για τον Τσιπρα περιμενω την συμφωνια...μεχρι τοτε τραγουδα.
Οπως μπήκε η Αργεντινή, η Βενεζουέλα, με στρατιωτική και ενεργειακή συνεργασία στην αρχή, αγροτικά προϊόντα εξαγωγή κλπ, ενα σωρό τρόποι υπάρχουν. Ξεκόλα το μυαλόσυ απο αυτό που έζησες μέχρι σήμερα. Οι αμερικάνοι σήμερα ειναι, αυριο δεν ειναι. Είδαμε δεκάδες υπερδυνάμεις οι Ελληνες να σηκώνονται και να πέφτουν. Τώρα ειναι ο καιρός να φύγουμε απο τη θανάσιμη αγκαλιά των δυτικών και να πάμε αλλου.
Αλλιώς αφανιζόμαστε απο αλλόφυλους ασιάτες και αφρικανούς που εχουν αρχηγό θρησκευτικό τον τούρκο που σε 10 χρόνια θα μπει μεσα και θα πάρει οτι θέλει.
Πρέπει να φύγουμε απο το ΕΥρώ.
Aπο τον λεφτ ζητα τα μεχρι τοτε Βγαλε τιμοκαταλογο και στειλτον οταν χρεωκοπησουμε πουστρακο. Αναπαραγεις οτι σκατο εχει το ιντερνετ πουστρακο. Λεγε ρε μουνι που εχεις τα @@ και γαμας και παναγιες τι ψηφισες?????Βγάλε τα ποστ ρε καραπουσταριό για τα μπλουζάκια πρώτα μην σου γαμήσω την ΠΑΝΑΓΙΑ!
B = BrazilΟπως μπήκε η Αργεντινή, η Βενεζουέλα, με στρατιωτική και ενεργειακή συνεργασία στην αρχή, αγροτικά προϊόντα εξαγωγή κλπ, ενα σωρό τρόποι υπάρχουν. Ξεκόλα το μυαλόσυ απο αυτό που έζησες μέχρι σήμερα. Οι αμερικάνοι σήμερα ειναι, αυριο δεν ειναι. Είδαμε δεκάδες υπερδυνάμεις οι Ελληνες να σηκώνονται και να πέφτουν. Τώρα ειναι ο καιρός να φύγουμε απο τη θανάσιμη αγκαλιά των δυτικών και να πάμε αλλου.
Αλλιώς αφανιζόμαστε απο αλλόφυλους ασιάτες και αφρικανούς που εχουν αρχηγό θρησκευτικό τον τούρκο που σε 10 χρόνια θα μπει μεσα και θα πάρει οτι θέλει.
Πρέπει να φύγουμε απο το ΕΥρώ.
Ειναι το μέλλον. Ειναι η νέα δύναμη. Εκει ανήκει το συμφέρον μας. Οι Δυτικοί μας σκότωσαν μια ακόμα φορά. Κατάλαβε το και εσυ και ολοι σας. Ειναι εχθροί μας. Οι άλλοι μας καλοβλέπουν, τα συμφέροντα μας ταιριάζουν.
Είσαι μαλάκας. Αν είσαι σε σοβαρή εταιρεία στον ιδιωτικό τομέα σου έχει καταρχάς ιδιωτική υγειονομική περίθαλψη. Δε πας στον γιατρό του ΕΟΠΥΥ (πως στον πούτσο λέγεται) και του λες "μάστορα τσάκο ένα 10ευράκι και γράψε ότι έχω το χέρι μου και 3 μέρες αναρρωτική). Πας στον γιατρό του ιδιωτικού νοσοκομείου και σου τη δίνει. Ξαναλέω ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που στην Ελλάδα σπανίζουν.
Βγες στο εξωτερικό μαλάκα να δεις τι γίνεται. Πήγαινε σε μια ΣΟΒΑΡΗ ναυτιλιακή να δεις. Που αν τους πας χαρτί από Δημόσιο Νοσοκομείο σου λένε "κάντο φωτοκόπιες, βάλτο σε ρολό για να έχεις κωλόχαρτο να σκουπίζεσαι". Βλάκα. Που κάτι σα και του λόγου σου τεμπελχανά, κομματόσκυλο (εσύ και ο Τζώνυς) κάνατε το Δ.Υ συνώνυμο του ξυσταρχίδι ωχαδερλφισμού.
γαμα τους φυστικι,γαμα τους ξεκωλιαρηδες χωρις σαλιο