Επισκέπτης
και οι σοβαρες δημοσιες εταιριες εχουν ελεγκτη ιατρο εργασιας - που δικαιουται να κανει "εφοδο" στο σπιτι σου να ελεγξει αν αναρρωνεις ή κανεις αγροτικα χομπυ
πλέον όχι λόγο περικοπών
και οι σοβαρες δημοσιες εταιριες εχουν ελεγκτη ιατρο εργασιας - που δικαιουται να κανει "εφοδο" στο σπιτι σου να ελεγξει αν αναρρωνεις ή κανεις αγροτικα χομπυ
Στην Ελλάδα δε ξέρω, αν και δε το νομίζω ( τ ένα χέρι νιπτει τ άλλο)και οι σοβαρες δημοσιες εταιριες εχουν ελεγκτη ιατρο εργασιας - που δικαιουται να κανει "εφοδο" στο σπιτι σου να ελεγξει αν αναρρωνεις ή κανεις αγροτικα χομπυ
Ναι υπάρχει η γονική άδεια άδεια λοχείας κυήσεως δικαστική γάμου πένθους. Αλλά αυτές ισχύουν και στον ιδιωτικό τομέα
πλέον όχι λόγο περικοπών
Στην Ελλάδα δε ξέρω, αν και δε το νομίζω ( τ ένα χέρι νιπτει τ άλλο)
στο εξωτερικό δε θα μου έκανε εντύπωση
Συριζαιοι σας γαμανε αλυπητα εδω μεσα μετα τα χθεσινα και εσεις δεν εχετε τιποτα να πειτεΠροεκλογικα λεγανε για δωρεαν καρτες μεταφορας με τα μμε σε ολους τους ανεργους
και τελικα καταληξαμε σε αυτο
Αυξήσεις λόγω ΦΠΑ έρχονται ακόμη σε:
- Στα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς,
οχι μονο δεν πηρανε καμια παρτα αλλα θα πληρωνουν και ακριβοτερα εισιτηρια
πρωτη φορα αριστερα θελατε
Bγαλε τα χυσια απο τα ματια σου βλακακο να βλεπεις καλυτερα..!Συριζαιοι σας γαμανε αλυπητα εδω μεσα μετα τα χθεσινα και εσεις δεν εχετε τιποτα να πειτε
Μάλλον όμως η μονη μανουρα που φοβουνται οι Αμερικανοι ειναι ο πόλεμος.Απο εξώ δυσκολα θα τολμησει κάποιος,από μέσα τους οτι γίνειΘΑ πατήσουν γερά ΑΝ γίνει καμιά μανούρα με τις ΗΠΑ (και δε μιλάω για πόλεμο) ?
Bγαλε τα χυσια απο τα ματια σου βλακακο να βλεπεις καλυτερα..!
Απ όσο μπορώ να θυμηθώ ο πατέρας μου τεντωνίτιδα σα τον μαλάκα δεν έπαθε. Μόνο μια φορά χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για 3-4 μέρες και όταν βγήκε έμεινε σπίτι άλλες 2 και μετά δουλειά. Θυμάμαι ότι είχαμε ασφάλεια τον ΤΑΠΟΤΕ για τους οδοντογιατρούς και τους οφθαλμιάτρους, παθολόγους κτλπ αλλά δε θυμάμαι να έρχεται κάποιος στο σπίτι να ελέγξει αν ο πατέρας μου αναρρώνει καλά, γιατί βασικά δε θυμάμαι τον πατέρα μου να κάθεται στο σπίτι, εκτός από αυτή τη μια φορά που ανέφερα. Είναι γουορκαχολικ που λένε. Ακόμα και τώρα που είναι 77 ετών ξυπνάει από τις 5:30 και είναι στο κήπο του με τα ζαρζαβατικά του.ρωτα τον πατερα σου (ετσι οπως τα εχεις πει δουλευε στον τοτε δημοσιο ποτε )
υπαρχουν ακομα (αν και λογω περικοπων ειναι απιθανο να ερθει )
λογω περικοπων (κ)λεφτη δεν ερχεται κανεις να σε ελεγξει και να σε σουταρει - οχι λογω κανονισμου που το απαγορευει
Στην ΚΩΛΟΧΩΡΑ σου, ΑΠΟΒΛΗΤΟ!!δεν βρεχει αποκαμμενε
ροχαλες πεφτουνε
έχω δικαίωμα 30 εργάσιμες μέρες αναρρωτική
έχω δικαίωμα 14 εργάσιμες μέρες κανονική άδεια
Φοβούνται τον πόλεμο με ποιους; Με τα τούβλα; Δε νομίζω. Άσε που ένας τέτοιος πόλεμος θα σημάνει το τέλος της ανθρωπότητας. Στο λεπτό απάνω θα έχουν σκάσει στη γη πάνω από 200 πυρηνικές κεφαλέςΜάλλον όμως η μονη μανουρα που φοβουνται οι Αμερικανοι ειναι ο πόλεμος.Απο εξώ δυσκολα θα τολμησει κάποιος,από μέσα τους οτι γίνει
Έτσι μονιασμένοι
Απ όσο μπορώ να θυμηθώ ο πατέρας μου τεντωνίτιδα σα τον μαλάκα δεν έπαθε. Μόνο μια φορά χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για 3-4 μέρες και όταν βγήκε έμεινε σπίτι άλλες 2 και μετά δουλειά. Θυμάμαι ότι είχαμε ασφάλεια τον ΤΑΠΟΤΕ για τους οδοντογιατρούς και τους οφθαλμιάτρους, παθολόγους κτλπ αλλά δε θυμάμαι να έρχεται κάποιος στο σπίτι να ελέγξει αν ο πατέρας μου αναρρώνει καλά, γιατί βασικά δε θυμάμαι τον πατέρα μου να κάθεται στο σπίτι, εκτός από αυτή τη μια φορά που ανέφερα. Είναι γουορκαχολικ που λένε. Ακόμα και τώρα που είναι 77 ετών ξυπνάει από τις 5:30 και είναι στο κήπο του με τα ζαρζαβατικά του.
τυπε σκεφτεσαι να αιτηθεις καμια αδειουλα ως εν δυναμει συζυγος κυοφορουσας?Ναι υπάρχει η γονική άδεια άδεια λοχείας κυήσεως δικαστική γάμου πένθους. Αλλά αυτές ισχύουν και στον ιδιωτικό τομέα
επίσης άλλο η βραχυχρόνιες δηλαδή οι συνεχόμενες πάνω απο 3 μέρες και άλλο η μέχρι 3 μέρες. Εγω π.χ πήρα άδεια πέμπτη παρασκευή τη δεύτερα πήγα για δουλειά και την τρίτη τετάρτη πέμπτη πήρα αναρρωτική δεν περνάω επιτροπή και δεν θεωρείτε βραχυπρόθεσμη καθώς δεν υπερβαίνει της 3 συνεχόμενες μέρες[size=20pt]ν. 3528/2007[/size]
Χορήγηση αναρρωτικής άδειας
1. Η αναρρωτική άδεια χορηγείται ανά μήνα με εξαίρεση την περίπτωση των δυσίατων νοσημάτων όπως αυτά ορίζονται με την απόφαση της παραγράφου 4 του άρθρου 54 που χορηγείται ανά εξάμηνο κατ` ανώτατο όριο.
2.[size=20pt] Βραχυχρόνιες αναρρωτικές[/size] άδειες χορηγούνται με γνωμάτευση θεράποντος ιατρού έως οκτώ (8) ημέρες κατ’ έτος. Δύο (2) εξ αυτών, αλλά όχι συνεχόμενες, μπορούν να χορηγούνται μόνο [size=20pt]με υπεύθυνη δήλωση του υπαλλήλου[/size].
3. Ο υπάλληλος υποχρεούται να δεχτεί την επίσκεψη του ελεγκτή ιατρού.
4. Η αποστολή ιατρού για έλεγχο υπαλλήλου, που κάνει χρήση βραχυχρόνιων αναρρωτικών αδειών κατ` επανάληψη, είναι υποχρεωτική για την υπηρεσία και η τυχόν παράλειψη της συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα του αρμοδίου προϊσταμένου της διεύθυνσης διοικητικού.
8 μερουλες δικαιουσαι - (εκτος και αν ξερεις να μας πεις κανενα αλλο νομο) - οι 30 ειναι μαλλον για τα ζορικα. και συμφωνα με την παραγραφο 4 ετοιμασου για ντου !
Επίσης σου εξηγώ σε καμία περίπτωση ο εοπυυ δεν κάνει ελέγχους
επίσης ο νόμος έχει καταργηθεί από το 2011
Με τον νόμο του leftinsμε ποιο νομο καταργηθηκε ?