jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Αλλα επειδη εχω μεγαλωσει στα 80ς και απο μικρο παιδι σιχαθηκα την ζωη μου με αυτα που εβλεπα τριγυρω
ποσο χρονων ησουν παλληκαριμ στα 80ς;
Αλλα επειδη εχω μεγαλωσει στα 80ς και απο μικρο παιδι σιχαθηκα την ζωη μου με αυτα που εβλεπα τριγυρω
και για μενα τυπε εκτος ευρω θα είναι κολαση για 3-4 χρονια, όχι για λιγους μηνες που λενε οι βολεμένοι με καταθεσεις εξω, στρατουληδες, λαπαβιτσες κλπ
Δυστυχως η χωρα δεν βγαινει μακροοικονομικα στο ευρω. Και μονο τη δαπανη για συνταξεις να δεις σε σχεση με τα ασφαλιστικα εσοδα είναι αρκετο :S
Το πορνοκομάντο Βλώκεμορτ που ετοιμάζεται επίσης στα χακί με την επιστράτευση λόγω χρεοκοπίας...
επειδή η δική σου η ματιά μπορεί να διαφέρει από την δική μου ή του αλεξ ή του μεξικάνου ή του κωστάκη ή του γιαννάκη.... γιαυτό υπάρχει η καταγραφική στατιστική η οποία παρέχει κοινή βάση για την αποτύπωση της πραγματικότητας....
μπορεί να διαφέρει τόσο όσο μπορούν να διαφέρουν οι διαγνώσεις σχετικά με έναν ασθενή μεταξύ διαφόρων γιατρών...
ποσο χρονων ησουν παλληκαριμ στα 80ς;
Ναι αν κάτι μας δίδαξε η πολιτική στην Ελλάδα είναι ότι δεν μαγειρεύουν τα νούμερα, ειδικά τα νούμερα για να μπούμε στο ευρώ έλεγαν την αλήθεια.
Θες και τα λες αυτά?
Ο Κακός γιατρός δεν θα δει σωστά τις εξετάσεις και θα κάνει λάθος διάγνωση, ο όγκος εκεί είναι όποιος και να κάνει την εξέταση.
επειδή η δική σου η ματιά μπορεί να διαφέρει από την δική μου ή του αλεξ ή του μεξικάνου ή του κωστάκη ή του γιαννάκη.... γιαυτό υπάρχει η καταγραφική στατιστική η οποία παρέχει κοινή βάση για την αποτύπωση της πραγματικότητας....
μπορεί να διαφέρει τόσο όσο μπορούν να διαφέρουν οι διαγνώσεις σχετικά με έναν ασθενή μεταξύ διαφόρων γιατρών...
Στα 80ς περασα εφηβεια
θα σου πει οτι το πλεονασμα βγηκε απο φορους στους πολιτες.τα ιδια λεμε αν γυρισεις πισω 100 σελιδες. να δουμε τωρα απο που θα βγει το πλεονασμα που θελουν...
εκει θα παει το πραγμα, αν ηταν για ριξη δεν επρεπε να προετοιμαστουν, με προμήθειες καυσιμων, εισαγωγες τροφιμων κλπ?
Ποιος να τα κανει αυτά οι τυποι επιπεδου ραχηλ?
Ποιος θα κρατησει 2 εκατ μετανάστες από τα σουπερ μαρκετ, δεν πρεπει να φερει μοναδες του στρατου κοντα στα αστικα κεντρα?![]()
Ετσι ειναι τυπε, και η Ευροστατ τις ιδιες μαλακιες κανει....
Η Ελπιδα έρχετε...
Ναι αν κάτι μας δίδαξε η πολιτική στην Ελλάδα είναι ότι δεν μαγειρεύουν τα νούμερα, ειδικά τα νούμερα για να μπούμε στο ευρώ έλεγαν την αλήθεια.
Θες και τα λες αυτά?
Ο Κακός γιατρός δεν θα δει σωστά τις εξετάσεις και θα κάνει λάθος διάγνωση, ο όγκος εκεί είναι όποιος και να κάνει την εξέταση.
Σαν τους λάθος συντελεστές του ΔΝΤ?
μαλιστα και απο τα 10-11 σου καταλαβες τι γινοταν διπλα σου
ασε ρε μαστορα
Ναι βρε τυπε, αυτοι μονο στην Κυπρο, Πορτογαλια, Ιρλανδια λειτουργουν. Στην Ελλαδα ειναι αλλοι.......
Αχρηστοι και αυτοι στο ΔΝΤ.....
Σαν τους λάθος συντελεστές του ΔΝΤ?
Μπορει να κανουν μπλοφα και να την φαν στον κωλο
Βασικα ολος ο πλανητης το πιστευει αυτο γιατι σε τετοιες περιπτωσεις ανεβαινουν στο ταβανι ο χρυσος, τα ομολογα usa, το ελβετικο φραγκο. Πραγμα που επαιξε με το psi
Aν ηταν πραγματικη απειλη η εστω ειχε αντικρυσμα, στις αγορες θα επικρατουσε πανδαιμονιο οχι αυτη η ψιλοταραχη που παιζει τωρα