EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Σανελ-5 σημαινει κυβερνηση Συριζα-Ανελ για πεντε μηνες?
Αλήτες...ίσα για να μας κοψουν την έξοδο στις αγορές βγηκαν
Σανελ-5 σημαινει κυβερνηση Συριζα-Ανελ για πεντε μηνες?
Ναι.Αλήτες...ίσα για να μας κοψουν την έξοδο στις αγορές βγηκαν
Αλήτες...ίσα για να μας κοψουν την έξοδο στις αγορές βγηκαν
Προγνωστικα για τις επομενες μερες?
Βλεπετε συμφωνία ή Ρήξη?
Αρχιζω να πιστεύω ότι το πανε για ρήξη, ακομα και αν υπάρξει επέκταση του προγράμματος.
Δυστυχώς ο κοσμος πιστεύει ότι αυτό που ζουμε είναι το χειρότερο και αρα δεν εχουμε να χασουμε τιποτα με την ρηξη.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο συριζα και ο αλεξης ειναι μπροστα... :S
ψηφιζαν συριζα και τρεχουν να παρουν λεφτα απο τις τραπεζες τωρα!![]()
Εγω δεν βλεπω συμφωνια, την δευτερα τουλαχιστον
Το πιο πιθανο κατα την γνωμη μου ειναι παραταση με λεφτα που θα καλυπτουν μονο το δντ και την εκτ και συνεχιση του στραγγαλισμου στις τραπεζες
Παραλληλα θα υπερχουν πιεσεις και σε αλλα μετωπα ;)
Μεχρι να αποφασισει ο τσιπρας τι θα κανει
Πάνω που θα παίρναμε πίσω τα καγιεν, πάνω που θα ερχόταν η ανάπτυξη, πάνω που είχαμε καθαρό πρωτογενές πλεόνασμα μας κατέστρεψαν.
Υ.Γ Πρέπει να έχασα 20 μονάδες i.q σε μια πρόταση
Το πιο πιθανο κατα την γνωμη μου ειναι παραταση με λεφτα που θα καλυπτουν μονο το δντ και την εκτ και συνεχιση του στραγγαλισμου στις τραπεζες
θα παρεις καγιεν με τη δραχμή μαλάκα !![]()
Α δεν μιλάτε κυριλάτα στην Εκάλη βλέπω
Πάνω που θα παίρναμε πίσω τα καγιεν, πάνω που θα ερχόταν η ανάπτυξη, πάνω που είχαμε καθαρό πρωτογενές πλεόνασμα μας κατέστρεψαν.
Υ.Γ Πρέπει να έχασα 20 μονάδες i.q σε μια πρόταση
σύμφωνα με τα στοιχεία της eurostat (τι να κάνουμε αυτή είναι διαχρονικά διαθέσιμη και αυτή έχει θέσει κάποια πρότυπα μετρήσεων και δεικτών) στο τέλος του 2014 είχαμε περίπου 0.5% ανάπτυξη 1.5% πρωτογενές πλεόνασμα και 0.8% μείωση της ανεργίας...
πες μου λοιπόν τι θεωρείς εσύ ανάπτυξη και τι καθαρό πρωτογενές πλεόνασμα (μην μου πείς ντοκ τίποτε μαλακίες περί ταμειακού πλεονάσματος γιατί θα σε σιχτιρίσω)...
οχι και warn τον Λιλα ρε παιδια,ποιος θα εκπροσωπει την βαρβατιλα και τον αντρισμο στο σαιτ :S
θα σου πει οτι το πλεονασμα βγηκε απο φορους στους πολιτες.τα ιδια λεμε αν γυρισεις πισω 100 σελιδες. να δουμε τωρα απο που θα βγει το πλεονασμα που θελουν...
Αυτα ειναι ευχες τυπε. Δεν πιστευω οτι εχει αλλο χρονο ο Αλεξης.
Ναι ρε τυπε συμφωνω μαζι σου και ας ειμαι υπερ του ευρω
Εσύ κοίτα νούμερα...εγώ κοιτώ γύρω μου