alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Μην διαφωνησουμε και στο εμφανες οτι η ΧΑ καταρρεει.Απο 500.000 ψήφους εσυ ξερεις 5-10 Ατομα και έβγαλες συμπέρασμα! Μάλιστα
Μην διαφωνησουμε και στο εμφανες οτι η ΧΑ καταρρεει.Απο 500.000 ψήφους εσυ ξερεις 5-10 Ατομα και έβγαλες συμπέρασμα! Μάλιστα
Ναι αλλα ξερεις ποια ειναι η διαφορα?Τα ατομα αυτα ψηφιζουν εδω στην Ελλαδα και οχι στην Αμερικη.Απο 500.000 ψήφους εσυ ξερεις 5-10 Ατομα και έβγαλες συμπέρασμα! Μάλιστα
Οπως φαινεται στην χειροτερη περιπτωση παμε σε εναν Συριζα λιγο κατω απο 34% με μια ΝΔ λιγο πανω απο 31%. Με τριτο ΜΑΛΛΟΝ το Ποταμι. Εγω επιμενω παντως οτι αποκλειεται ο ΓΑΠ να μεινει τοσο χαμηλα.Εγω θα σκεφτω παντως αν βρω μια ευκαιρια σε στοιχηματικη εταιρια νσ πονταρω για διαφορα κατω απο 4.5.Πονταρω στο γεγονος οτι βλεπω γνωστους που εχουν ψηφισει σε προηγουμενες εκλογες Χ.Α,τωρα μου ειπαν θα ψηφισουν ΝΔ.Αλλα αυτες οι εξομολογησεις γινονται κατ ιδιαν,οταν ειναι μεγαλη η παρεα βριζουν τον Σαμαρα.Πιστευω οτι ειναι ενας παραγοντας που ισως δεν τον πιασουν οι δημοσκοπησεις.
καλα υποστήριξε τα του Σαμάρα και άσε τα ποσοστά! Καμία δικαιολογία! Εαν δλδ πάρει 9,8 εσυ κερδίζεις; Σοβαρέψου εαν θες γίνε ποιο συγκεκριμένος και το συζητάμε!Τυπε αν δεν μπορεις να υποστηριξεις αυτα που γραφεις γιατι τα γραφεις?Ειναι γενικολογα οι 10 μοναδες διαφορα?Να στο κανω ταλληρακια δηλαδη?Ειπες θα εχει ο Συριζα 10 με 12 μοναδες διαφορα?Λοιπον αν ο Συριζα εχει 10 μοναδες και πανω διαφορα απο την ΝΔ κερδιζεις εσυ.Αν εχει κατω απο 10 μοναδες κερδιζω εγω.Τι πιο συγκεκριμενο?Καθαρα και ξαστερα.Αν παλι δεν θελεις να βαλεις στοιχημα,βρες μια αλλη δικαιολογια μην παιδιαριζεις.
19 η 20 θα δώσει νούμερα δεν εχει βγάλει ακομαΟ Πανας δεν εδωσε 31-27????
Eιναι αμαρτια τυπε να μου λες σοβαρεψου.Πιο νωρις δεν μπορουσες να καταλαβεις γιατι μια διαδικτυακη ψηφοφορια βγαζει διαφορετικα αποτελεσματα απο ενα γκαλοπ,και μου λες εσυ να σοβαρευτω εγω?Οκ σ αφηνω στην ησυχια σου.καλα υποστήριξε τα του Σαμάρα και άσε τα ποσοστά! Καμία δικαιολογία! Εαν δλδ πάρει 9,8 εσυ κερδίζεις; Σοβαρέψου εαν θες γίνε ποιο συγκεκριμένος και το συζητάμε!
πες μας την πρόβλεψη σου! Οςο για το διαδύκτιο που λες το θεωρώ περισσότερο αξιόπιστο απο την έννοια οτι απευθύνεται κυρίως σε νέο κόσμο αλλα και περισσότερο κοινό! Προσωπικα ποτε δεν με πήρε δημοσκοπική εταιρεία!Eιναι αμαρτια τυπε να μου λες σοβαρεψου.Πιο νωρις δεν μπορουσες να καταλαβεις γιατι μια διαδικτυακη ψηφοφορια βγαζει διαφορετικα αποτελεσματα απο ενα γκαλοπ,και μου λες εσυ να σοβαρευτω εγω?Οκ σ αφηνω στην ησυχια σου.
πες μας την πρόβλεψη σου! Οςο για το διαδύκτιο που λες το θεωρώ περισσότερο αξιόπιστο απο την έννοια οτι απευθύνεται κυρίως σε νέο κόσμο αλλα και περισσότερο κοινό! Προσωπικα ποτε δεν με πήρε δημοσκοπική εταιρεία!
Επομενως η δεν καταλαβες αυτο που σου εξηγησανε πολλοι εδω μεσα,η το καταλαβες και απαντας εγωιστικα.Και στις 2 περιπτωσεις δεν μπορω να σε βοηθησω.πες μας την πρόβλεψη σου! Οςο για το διαδύκτιο που λες το θεωρώ περισσότερο αξιόπιστο απο την έννοια οτι απευθύνεται κυρίως σε νέο κόσμο αλλα και περισσότερο κοινό! Προσωπικα ποτε δεν με πήρε δημοσκοπική εταιρεία!
2 αν υπολογίσεις και τη 4η Αυγούστου. Στρατιωτικά πραξικοπήματα όμως 1. Αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ήταν η ποινή για τους πραξικοποιματίες της 21ης Απριλίου ΕΚΤΕΛΕΣΗ; Γιατί ο Καραμανλής με προσωπική παρέμβαση το έκανε ισόβια; Οι πραξικοποιματίες ΕΠΡΕΠΕ ν εκτελεστούν και ο Καραμανλής έκανε υπερβαση καθίκοντος. Το γιατί τ έκανε ψάξτοτι δεν κατάλαβες ρε γρηγόρη?
κάνε ένα κλικ να δεις πού οδηγεί..
τέσπα
εδώ
2 αν υπολογίσεις και τη 4η Αυγούστου. Στρατιωτικά πραξικοπήματα όμως 1. Αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ήταν η ποινή για τους πραξικοποιματίες της 21ης Απριλίου ΕΚΤΕΛΕΣΗ; Γιατί ο Καραμανλής με προσωπική παρέμβαση το έκανε ισόβια; Οι πραξικοποιματίες ΕΠΡΕΠΕ ν εκτελεστούν και ο Καραμανλής έκανε υπερβαση καθίκοντος. Το γιατί τ έκανε ψάξτο
Καμια υπερβαση. Εγινε ό,τι εγινε με δεκαδες αλλους θανατοποινιτες.2 αν υπολογίσεις και τη 4η Αυγούστου. Στρατιωτικά πραξικοπήματα όμως 1. Αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ήταν η ποινή για τους πραξικοποιματίες της 21ης Απριλίου ΕΚΤΕΛΕΣΗ; Γιατί ο Καραμανλής με προσωπική παρέμβαση το έκανε ισόβια; Οι πραξικοποιματίες ΕΠΡΕΠΕ ν εκτελεστούν και ο Καραμανλής έκανε υπερβαση καθίκοντος. Το γιατί τ έκανε ψάξτο
Καταδίκες σε θάνατο υπηρχαν μεχρι και τη δεκαετια του 1980...γιατί ήθελε να μπεί στην τότε ΕΟΚ η οποία είχε βάλει αμέτι μουχαμέτι να καταργήσει την θανατική ποινή... και με θανατοποινίτες (έστω και στην αναμονή) δεν ξεκινούσαν ξανά οι συνομιλίες...
απόδειξη ότι παρόλο που η θανατική ποινή διατηρήθηκε για μερικά χρόνια ακόμη στο ποινικό δίκαιο, ουδείς καταδικάστηκε (ακόμη και ειδεχθείς δολοφόνοι) και ουδείς εκτελέστηκε..
Καταδίκες σε θάνατο υπηρχαν μεχρι και τη δεκαετια του 1980...
Απλως καμια δεν εκτελεσθηκε μετα το 1973...
Βαριεμαι να ψαχνω τωρα, επιφυλασσομαιγια θύμησε μου ρε κανέναν (περα από τους απριλιανούς)
Λογικα ο Παπαχρονης.Βαριεμαι να ψαχνω τωρα, επιφυλασσομαι
Πούτσες μπλε και αρχίδια καπαμά. Δεν εκτελέστηκαν γιατί μπήκαν στη μέση οι Αμερικάνοι (Παπαδόπουλος είναι γνωστό ότι υπήρξε πράκτορας της ΣΙΑ). Μπορούσε να τους εκτελέσει, να το δικαιολογήσει ότι ήταν έσχατοι προδότες και ν αρχίσει κατόπιν τις συνομιλίες για την ένταξη.γιατί ήθελε να μπεί στην τότε ΕΟΚ η οποία είχε βάλει αμέτι μουχαμέτι να καταργήσει την θανατική ποινή... και με θανατοποινίτες (έστω και στην αναμονή) δεν ξεκινούσαν ξανά οι συνομιλίες...
απόδειξη ότι παρόλο που η θανατική ποινή διατηρήθηκε για μερικά χρόνια ακόμη στο ποινικό δίκαιο, ουδείς καταδικάστηκε (ακόμη και ειδεχθείς δολοφόνοι) και ουδείς εκτελέστηκε..
Αλλά όλος τυχαίος οι πρώτοι που βγήκαν κερδισμένοι ήταν οι Απριλιανοί. Δεν υπήρχε και το τζόκερ τότε ρε πούστη μουΚαμια υπερβαση. Εγινε ό,τι εγινε με δεκαδες αλλους θανατοποινιτες.
Oρθοτατο. Δις σε θανατο το 1983.Λογικα ο Παπαχρονης.
Αλλά όλος τυχαίος οι πρώτοι που βγήκαν κερδισμένοι ήταν οι Απριλιανοί. Δεν υπήρχε και το τζόκερ τότε ρε πούστη μου