apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
επειδη γράφεις γενικολογίες ας βάλουμε στοίχημα για την διάφορα ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔΓια ποιο απ ολα να βαλω στοιχημα?
επειδη γράφεις γενικολογίες ας βάλουμε στοίχημα για την διάφορα ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔΓια ποιο απ ολα να βαλω στοιχημα?
Μαλλον καποιον αλλον διαβαζεις. Εγω ποτέ δεν εγραψα κατι τετοιο.Α, τώρα ο στόχος είναι η μικρή ήττα... μέχρι τώρα μας τα ζάλιζες με την υποτιθέμενη νίκη της ΝΔ.
οι εκτιμήσεις μου ειναι να μην πιστευω τις δημοσκοπήσεις! Τι στοίχημα θελεις ;Τυπε οι εκτιμησεις σου ειναι απ οτι βλεπεις στο διαδικτυο?Απ οτι διαβαζεις στην Αυγη?Η απ οτι λεει ο Αρβανιτης στο ραδιοφωνο?Αν επιμενεις παντως ειμαι στην διαθεση σου για ενα στοιχηματακι.Πανω απο 10 εσυ,κατω απο 10 εγω.
Ωραια.επειδη γράφεις γενικολογίες ας βάλουμε στοίχημα για την διάφορα ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔ
μικρο ειναι το +4,75%;;;Α, τώρα ο στόχος είναι η μικρή ήττα... μέχρι τώρα μας τα ζάλιζες με την υποτιθέμενη νίκη της ΝΔ.
Μαλλον καποιον αλλον διαβαζεις. Εγω ποτέ δεν εγραψα κατι τετοιο.
Εγκριθηκε η συμμετοχη της?η εθνικη ελπιδα ποσο θα παρει αλεξ;
καπου νομίζω σου ξέφυγε!Μαλλον καποιον αλλον διαβαζεις. Εγω ποτέ δεν εγραψα κατι τετοιο.
Πότε το ειπα αυτο?Δηλαδή μέχρι τώρα δε μας έλεγες ότι θα βγει η ΝΔ;
Ειπα οτι θεωρω καλη στοιχηματικη ευκαιρια να πονταρει καποιος πρωτια της ΝΔ, γιατι η διαφορα της απο τον πρωτο δεν ειναι τετοια που να δικαιολογει να πληρωνεσαι 6 φορες τα λεφτα σου. Αυτο ειπα. Ειναι διαφορετικο.καπου νομίζω σου ξέφυγε!
σου ειπα δημοσκόπηση που έγινε στην Αμερική έδιναν τον ΣΥΡΙΖΑ με διάφορα 14% μην μπερδευεις τηνπουτσα με τη βούρτσα! Πες εσυ ποσοστό διαφοράςΩραια.
Χθες ειπες 14% μπροστα Συριζα.
Μετα ειπες 10-12.
Μετα ειπες τουλαχιστον 8.
Τωρα που προκειται για στοιχημα και προφανως θα σοβαρευτεις, τι ποσοστο διαφορας λες?
Το εγραψα τυπε.Διαβασε το.Πανω απο 10 μοναδες κερδιζεις κατω απο 10 χανεις.οι εκτιμήσεις μου ειναι να μην πιστευω τις δημοσκοπήσεις! Τι στοίχημα θελεις ;
γιατι να μην εγκριθει τυπε;Εγκριθηκε η συμμετοχη της?
σου ειπα δημοσκόπηση που έγινε στην Αμερική έδιναν τον ΣΥΡΙΖΑ με διάφορα 14% μην μπερδευεις τηνπουτσα με τη βούρτσα! Πες εσυ ποσοστό διαφοράς
οταν σοβαρευτεις ελα να τα πουμε!Το εγραψα τυπε.Διαβασε το.Πανω απο 10 μοναδες κερδιζεις κατω απο 10 χανεις.
Δημοσκοπηση που εγινε στην Αμερικη?Ρε τυπε καταλαβαινεις τι λες?Ψηφιζανε στο Μπρονξ και το Μανχαταν Αλεξη και Αντωνη?σου ειπα δημοσκόπηση που έγινε στην Αμερική έδιναν τον ΣΥΡΙΖΑ με διάφορα 14% μην μπερδευεις τηνπουτσα με τη βούρτσα! Πες εσυ ποσοστό διαφοράς
Δημοσκοπηση που εγινε στην Αμερικη?Ρε τυπε καταλαβαινεις τι λες?Ψηφιζανε στο Μπρονξ και το Μανχαταν Αλεξη και Αντωνη?
Οχι δεν θα πω εγω τυπε, εσυ προτεινες στοιχημα και θα προτεινεις και τους ορους του.σου ειπα δημοσκόπηση που έγινε στην Αμερική έδιναν τον ΣΥΡΙΖΑ με διάφορα 14% μην μπερδευεις τηνπουτσα με τη βούρτσα! Πες εσυ ποσοστό διαφοράς
οκ εαν θες το πιστεύεις εαν παλι οχι ξανα οκΔημοσκοπηση που εγινε στην Αμερικη?Ρε τυπε καταλαβαινεις τι λες?Ψηφιζανε στο Μπρονξ και το Μανχαταν Αλεξη και Αντωνη?