kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τυπε ειναι κηπουρος ομως
δες μαεστρια
......τυπε ειναι κηπουρος ομως
δες μαεστρια
ο σύριζα με τη βοήθεια των...ναζί που μισούνε!αποφασιστε ρε μαχητες
εσεις ριξατε τον σαμαρα η οι ψεκασμενοι;
......
... έχει όμως ένα πρωτογονισμό στούς τρόπους όργάνωσης καί λειτουργίας δέν νομίζης ??
Καλα τα ιδια ελεγες και οταν εκανα παραθεση ενα αρθρο του φιμοτρο που ελεγε οτι ο Δημας δεν προκειται να παρει πανω απο 168/170 ψηφους στην τριτη ψηφοφορια!!! Και τοτε για σαχλαμαρες μιλουσες! Απο την σιγουρη νικη της Νεας Δημοκρατιας εχεις παει στη διαχειρισιμη ηττα! Κωλοτουμπα!Σαχλαμαρες...
Φοβάστε καθόλου για χρεοκοπία ή για επιστροφή στη δραχμή, καταθέσεις και τα σχετικά αν βγεί ο Τσίπρας?
Ξέρω ότι άνθρωπος από το Σύριζα έβγαλε ήδη έξω τα λεφτά του. Και είναι από τους κοντινούς του Τσίπρα.
Μην το πάρετε σαν κόντρα, μιλάω σοβαρά. Ποιές οι γνώμες σας?
file ηδη απο το 2009 φευγουν δισεκατομμυρια εξω
τωρα απο το φθινοπωρο εχουνε φυγει δις εξω,μιλουσα με εναν εμπορο και μου ελεγε το 90% των χρηματων εχει αποσυρθει απο τις τραπεζες :S
οποτε κανε τα κουμαντα σου
τυπε ειναι κηπουρος ομως
δες μαεστρια
Τα κουμάντα μου τα είχα κάνει. Πριν λίγους μήνες τα έφερα πάλι Ελλάδα.
Και είδα τώρα τις εξελίξεις και χέστηκα πάνω μου.
Λες να γίνει μαλακία?
τυπε ουτε ο χρυσος αξιζει,οι λιρες εχουν φτασει να κανουν 200 ευρω η μιατι να σου πω ρε μαστορα ,δεν ξερω ολα ειναι ασταθη σε παγκοσμιο επιπεδο
η μονη λυση ειναι χρυσος η φτυαρι η μπαουλο
http://[URL unfurl="true"]www.on-shop.gr/assets/images/0206/7682/3-50-753-0004_zoom.jpg[/img[/URL]]
[img]http://cretalive.s3.amazonaws.com/197437/ftyari_xwma.jpg
καλά τρελός εισαι?!!!!!! τωρα που ερχονται τα κουμούνια εσυ τα εφερες εδω!Τα κουμάντα μου τα είχα κάνει. Πριν λίγους μήνες τα έφερα πάλι Ελλάδα.
Λες να γίνει μαλακία?
Τα κουμάντα μου τα είχα κάνει. Πριν λίγους μήνες τα έφερα πάλι Ελλάδα.
Λες να γίνει μαλακία?
Oσο φταιμε εσεις που ψηφιζεται Σαμαροβενιζελοψηφιστε τσιπρα αφου ειστε κοροιδα,εμεις οι υπολοιποι τι φταιμε ομως
εγω ψηφιζω εθνικη ελπιδα τυπεOσο φταιμε εσεις που ψηφιζεται Σαμαροβενιζελο
τυπε ειναι κηπουρος ομως
δες μαεστρια
Ε καλα το ιδιο ειναιεγω ψηφιζω εθνικη ελπιδα τυπε