alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Οχι, απλα ρωταω.Ναι πέφτεις από τα σύννεφα;
Οχι, απλα ρωταω.Ναι πέφτεις από τα σύννεφα;
μαλλον παρεξηγησες....τιποτα αλλο...μονο και εσυ προσεχε λιγοΌποιος δεν έχει αναπηρία είναι ανάλγητος με αυτούς που έχουν μέχρι να υποστεί με άμεσο ή έμμεσο τρόπο ο ίδιος τις συνέπειες...
εισαι τοσοοοοοο πολυ μαλακας....Ειναι δεξιος πολιτικος ο Σαμαρας τύπε, αξιζει να παθει τα παντα.
Καλα, αντε να ειρωνευτεις κανεναν αναπηρο τωρα να περασει η ωρα σου.αντε καντο στον Σαμαρα.... αυτο την μονη δουλεια που ξερεις να γλυφεις αρχιδια
Τι "ομορφο" σου ειπε?και εσυ πολυ β΄λακας...βαριεμε να σου εξηγω και δεν θα καταλαβεις ποτε.....καμια σχεση το μυαλο σου με το παιδι που μου την ειπε πολυ ομορφα....
μπαλουρδο αει γαμησου σε βαρεθηκα
ελα δεν μαζευω τιποτα βλαξ....Eσυ ειρωνευτηκες, εγω ειμαι μαλακας?
Και τωρα που προσπαθεις να θολωσεις τα νερα για να το μαζεψεις, εγω φταιω?
Εσενα κωλωνει να σε πει γελοιο και βλακα.
Εσενα θα αρχισει να σε γλειφει παλι οπως πριν "οχι αδελφε μου, δεν εννοουσα κλπ κλπ"
Τύπε δεν ειναι ο μονος, καποιοι εχουν απυθμενο κομπλεξ απεναντι μου και το διασκεδαζω ιδιαιτερως.Τυπε η αληθεια ειναι οτι εσενα σε συμπαθει ιδιαιτερα ο καρτάκης
Α δεν ξερω. Αναρωτησου γιατι εσενα σε εγλειψε και εμενα με εβρισε.Γιατί ρε συ τύπε μου; Είμαι μοδεαράτωρ και θα τον μπανιάρω;
Τι λόγο έχει;
ξαναχεστηκες αλεξη????
γιατι να πεσει ξερει τι ξεπουλημενα τομαρια ειναι οι νεοδημοκρατες
καμαρωστε
http://[URL unfurl="true"]www.eleysis-ellinwn.gr/images/usrImage/0493104001387144403.jpg[/img[/URL]]
τωρα τι εγινε αδωνακο ολα ασπρο πατο?
πατριωτακο της πουτσας
[/quote]
Φιλε γνωριζεις εαν ο Αδωνης ψηφισε για το τζαμί?
Και αν το γνωριζεις, απο πού το γνωριζεις?
Εγω δεν ξερω κατι σχετικό.
Εσυ γιατι ασχολεισαι με το αλλο χαπατο τον λεφτινς?????????έλα μωρέ τώρα... κάθεσαι και ασχολείσαι με τον καρτάκη... χέστον τον μαλάκα
.....αδερφε εχεις δικιο....αλλα δεν κοροιδεψα ανημπορο ανθρωπο.....και το κυριωτερο δεν ευχηθηκα να το παθει καποιος αλλοςΜα και για εμένα το λέω.
Κι εγώ τσατιζόμουν με άτομο της οικογένειάς μου που άκουγε με την τρίτη μέχρι που το έπαθα προσωρινώς και είδα τι απομόνωση είναι...
Όταν δεν ακούς το αυτοκίνητο που έρχεται πίσω σου παρά το βλέπεις τελευταία στιγμή, όταν δεν ακούς τι γίνεται πίσω σου στο σουπερ μάρκετ παρά το καταλαβαίνεις όταν γυρίσεις να το δεις τυχαία, όταν δεν μπορείς να μετάσχεις στα καλαμπούρια των συναδέλφων διότι δεν ακούς τι είπαν, όταν ακούς θόρυβο αλλά δεν μπορείς να εκτιμήσεις εάν είναι από τα δεξιά σου ή τα αριστερά σου παύεις να είσαι ανάλγητος με αυτόν που δεν ακούει...
Ουδόλως αναρωτιεμαι.αναρωτησου και εσυ μια φορα ρε μαλακα γιατι ολοι σε φτυνουν....αμαν
Τύπε δεν ειναι ο μονος, καποιοι εχουν απυθμενο κομπλεξ απεναντι μου και το διασκεδαζω ιδιαιτερως.
Εχει συμβει πολλες φορες να λεω εγω το ιδιο πραγμα με αλλους 5-6 και ο εκαστοτε κομπλεξικος να την λεει μονο σε μενα.
Όλα εκτός ΑΝΕΛ κ ΧΑΔηλαδη ποιοι ψηφισαν την τροπολογια για το τζαμι?
Μονο ο Συριζα?
γελοιε