geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.793
- Πόντοι
- 6.515
Ή είναι καθυστερημένο κι αυτό σαν τον γιωργάκη που έπεφτε από τα ποδήλατα..
πηγε να βαλει την αλυσιδα εν κινησει τυπε, δεν είναι μικρο πραγμα αυτό
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Ή είναι καθυστερημένο κι αυτό σαν τον γιωργάκη που έπεφτε από τα ποδήλατα..
Ο Παττακός μπηκε ηδη στα 103 τύπεδηλαδή του επίτιμου θα είναι ο κεντρικός πολυέλαιος...
δεν μιλάμε για του παττακού θα είναι φωτισμός της πλατείας συντάγματος...
τυπε το ίδιο θα κανει κι ο Αντισθένης με σένα μια μέραΚαι η πλακα ειναι οτι ο Παττακός αποφυλακισθηκε πριν...25 χρονια λογω ανηκεστου βλαβης της υγειας του, με το σκεπτικο "ασε τον να παει να πεθανει σπιτι του".
Στα 80 μου, με περιπου 4 εκατομμυρια ποσταρισματα?τυπε το ίδιο θα κανει κι ο Αντισθένης με σένα μια μέρα
και 9 εκατομμύρια πιεμ να τα λέμε αυταΣτα 80 μου, με περιπου 4 εκατομμυρια ποσταρισματα?![]()
τετοιο δραμα.....σπαραζουνε τα μεσα μου...
Ειναι δεξιος πολιτικος ο Σαμαρας τύπε, αξιζει να παθει τα παντα.Όποιος δεν έχει αναπηρία είναι ανάλγητος με αυτούς που έχουν μέχρι να υποστεί με άμεσο ή έμμεσο τρόπο ο ίδιος τις συνέπειες...
Eσυ ειρωνευτηκες, εγω ειμαι μαλακας?εισαι τοσοοοοοο πολυ μαλακας....
μαλλον παρεξηγησες....τιποτα αλλο...μονο και εσυ προσεχε λιγο
Δηλαδη ποιοι ψηφισαν την τροπολογια για το τζαμι?
.....αδερφε εχεις δικιο....αλλα δεν κοροιδεψα ανημπορο ανθρωπο.....και το κυριωτερο δεν ευχηθηκα να το παθει καποιος αλλος
τετοιο δραμα.....σπαραζουνε τα μεσα μου...
Και η ΝΔ δηλαδη?Όλα εκτός ΑΝΕΛ κ ΧΑ
.....αδερφε εχεις δικιο....αλλα δεν κοροιδεψα ανημπορο ανθρωπο.....και το κυριωτερο δεν ευχηθηκα να το παθει καποιος αλλος
Εσενα κωλωνει να σε πει γελοιο και βλακα.Δεν είπα ότι κορόιδεψες αλλά ότι είσαι ανάλγητος. Τουλάχιστον αυτό έδειξες με το σχόλιο: "τέτοιο δράμα..."
Ελα ρε, γλειψε λιγο παλι τον αλλον "οχι αδελφε μου, δεν εννοουσα κλπ κλπ"![]()
![]()
![]()
![]()
γελοιε
οκ ( παρεξηγησες)..απο εσενα ειδικα ζηταω συγγνωμη αν προσβαλα....
κατι αλλα μουνια τα γραφω στο καυλι μου
Η διαφορά ειναι οτι εγω δεν σου ειπα τιποτα επι του θεματος, εκεινος σου ειπε.αυτος ειναι σοβαρος και με εκανε να δω το λαθος μου....εσυ εισαι γελοιος