kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
64 χρονια μαλακιας δεν πειραξαν?64 ετων ανθρωπος το εριξε στο μπασκετ???
64 χρονια μαλακιας δεν πειραξαν?64 ετων ανθρωπος το εριξε στο μπασκετ???
Μπας και γλιστρισε σε κανενα μπανιο επειδη δεν βλεπει καλα, και ντρεπονται να μας το πουνε?Λες να τον πελέκησε κανένας στις Σέρρες ρε τύπε και να μας λένε μπαρούφες;
Λες να τον πελέκησε κανένας στις Σέρρες ρε τύπε και να μας λένε μπαρούφες;64 ετων ανθρωπος το εριξε στο μπασκετ???
αντε να δουμε πως θα χτυπησει ο αλεξηςΚαι απο νυν δεν εχω παραπονο...
μηπως το επαθε οταν την επαιζε στο μπανιο και ντρεπονται να μας το πουνε?Μπας και γλιστρισε σε κανενα μπανιο επειδη δεν βλεπει καλα, και ντρεπονται να μας το πουνε?
Εχει ναι.Πρέπει να έχει πολύ μυωπία τύπε
Πρέπει να έχει πολύ μυωπία τύπεΜπας και γλιστρισε σε κανενα μπανιο επειδη δεν βλεπει καλα, και ντρεπονται να μας το πουνε?
Απλως εχουμε γενεθλια την ιδια μερα, γι αυτο το θυμαμαι.εσυ τελικα η η Βουλτεψη εισαι η ο Μπαλουρδος.....
εσυ τελικα η η Βουλτεψη εισαι η ο Μπαλουρδος.....Ωραια γενεθλια θα κανει σε δεκα μερες, με το ναρθηκα στο χερι.
Δηλαδή;Εχει ναι.
Αλλά περαν τουτου, το ενα ματι ειναι ψιλοαχρηστο τύπε :-
Οταν εκανε την επεμβαση, τις ημερες που εγινε πρωθυπουργος, επρεπε να καθισει ησυχος 2-3 μηνες.Δηλαδή;
Εγω δεν το ειπα για δραμα, η πραγματικοτητα ειναι και απαντησα επειδη ερωτηθηκα.τετοιο δραμα.....σπαραζουνε τα μεσα μου...
Λες να του εχουν 64 κερια τύπε?τυπε τα κεριά στην τούρτα τα φυσάς δεν τα σβήνεις με το χέρι
τυπε τα κεριά στην τούρτα τα φυσάς δεν τα σβήνεις με το χέριΩραια γενεθλια θα κανει σε δεκα μερες, με το ναρθηκα στο χερι.
τυπε θα ειναι τούρτα μανουάλιΛες να του εχουν 64 κερια τύπε?
τυπε θα ειναι τούρτα μανουάλι
3 αρχιδια πηρε προσφατα παντωςΛες να του εχουν 64 κερια τύπε?
ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι πιο μεγαλος απο τον επιτημοδηλαδή του επίτιμου θα είναι ο κεντρικός πολυέλαιος...
δεν μιλάμε για του παττακού θα είναι φωτισμός της πλατείας συντάγματος...