brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.067
- Πόντοι
- 2.606
εισαι αλλα εν δυναμειγιατι ρε φιλε εγω δεν ειμαι εργαζομενος??????
εισαι αλλα εν δυναμειγιατι ρε φιλε εγω δεν ειμαι εργαζομενος??????
εισαι αλλα εν δυναμει![]()
το 3ο μνημόνιο;οταν θα ψηφιστει ομως θα προπαγανδιζετε για την υποτιθεμενη ανεργια που θα ρθει
θα σε χασουμε απ το μπου τωρα που θα λιωνεις στην δουλεια?ετσι κι αλλιως απο αυριο ξεκιναει η συμβαση μου
θα σε χασουμε απ το μπου τωρα που θα λιωνεις στην δουλεια?![]()
Eλα μωρε ο αλλος ειναι δικηγορος ο αλλος στηνει δυκτια και ολη μερα εδω ειναι. Ο Λεφτ θα κολλησει τωρα?θα σε χασουμε απ το μπου τωρα που θα λιωνεις στην δουλεια?![]()
παλης ξεκινημα νεοι αγωνεςκαλα 8 ωρες θα δουλευω
επισης για να μαθαινεις τα δικαιωματα των εργατων της πρωτομαγιας ενας νικηφορος αγωνας εναντια στον καπιταλισμο ηταν
8 ωρες εργασια
8 ωρες διασκεδαση
8 ωρες υπνο
δώσε μας διεύθυνση που θα είσαι όταν θακαλα 8 ωρες θα δουλευω
επισης για να μαθαινεις τα δικαιωματα των εργατων της πρωτομαγιας ενας νικηφορος αγωνας εναντια στον καπιταλισμο ηταν
8 ωρες εργασια
8 ωρες διασκεδαση
8 ωρες υπνο
οδηγοι της ελπιδας οι πρωτοι νεκροι γραφτηκε για να τιμησει τους πρωτους νεκρους του πολυτεχνειου καθως και για τους νεκρους αριστερους και κομμουνιστες που επεσαν στης μαχες (δεκεμβριανα γραμμος βιτσι βασανισμους εατ εσα γυαρο μακρονησο και δεν συμμαζευεται) εναντια στον καπιταλισμο
αντε για τους νεκρούς του πολυτεχνείου το καταλαβαίνω.. αν και δεν υπάρχουν πρώτοι και δεύτεροι καμμιά δεκαριά είναι όλοι και όλοι και από αυτούς ΚΑΝΕΝΑΣ στο πολυτεχνείο και πολύ περισσότερο μέσα στο Πολυτεχνείο …
τα αποβράσματα τους κομμουνιστές που σκοτωθήκανε στα δεκεμβρια και στον γράμμο γιατί πρέπει να τους τιμήσουμε…??
από που προκύπτει ότι παλέψανε ενάντια στον καπιταλισμό και πολύ περισσότερο για το συμφέρον της Ελλάδας ??
από ότι διαβάζω πίστη στην μαμά σοβιετία ορκιζόντουσαν… ενάντια στα συμφέροντα της Ελλάδας….
και μόνο ότι τους αναφέρουμε (χωρίς να βρίζουμε) πολύ τους πάει
και από πότε το πολυτεχνείο έγινε ενάντια στον καπιταλισμό ?? από ότι θυμάμαι (και θυμάμαι καλά γιατί ήμουν στην πέμπτη γυμνασίου τότε) ενάντια στην χούντα έγινε και όχι ενάντια στον καπιταλισμό….
και μένα τι μου το λες;2 βουλευτες εχει η ΔΕΑ
και μένα τι μου το λες;
εσύ σε ποια συνιστώσα συντάσσεσαι, δεν μας είπες...
βαρέθηκες να παίζεις με τις κούκλες σου και είπες να 'ρθεις εδώ να γράψεις καμιά μαλακία;σε αυτην που σε γαμάει......
![]()
γιατι η χουντα και η η δικτακτορια του παπαδοπουλου δεν αντιπροσωπευε τον καπιταλισμο???ξεχνας την εσο παππας το δυιλιστηριο στον ασπροπυργο???? και την καταργηση του πολεοδομικου κανονισμου???? ενα απο τα βασικα συνθηματα του πολυτεχνειου ηταν εργατη πεινας γιατι τους προσκυνας????