alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Τωρα μαλιστα...Βασικα του ΟΤΕ ειναι. ΕΑΝ δεν λεει μαλακιες τον εναν τον γνωρισα καποτε.
Τωρα μαλιστα...Βασικα του ΟΤΕ ειναι. ΕΑΝ δεν λεει μαλακιες τον εναν τον γνωρισα καποτε.
2009-2015 Υπηρε μονο ο ΓΑΠ και Τσιπρας? Νομιζω υπηρχε καποιος Σαμαρας που λυσαγε να παμε σε εκλογεςΠοιος του ειπε του Τσιπρα να βιαστει?
Ας περιμενε ως το 2016.
Παλι θα κερδιζε, και η χωρα θα ειχε βγει κι απο το μνημονιο.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τη λυσσα μερικων να αναλαβουν την εξουσια (ΓΑΠ το 2009, Τσιπρας το 2015), ενω γνωριζουν, (και αν δεν το γνωριζουν ειναι απλως ηλιθιοι) οτι ΔΕΝ μπορουν να κανουν αυτα που λενε.
Οχι βεβαια! Ηταν ο μονος που δεν εκβιασε το 2011 να παει σε εκλογες, αλλά δεχθηκε τη συγκυβερνηση Παπαδημου που του στερησε την αυτοδυναμια που ηταν σιγουρη στα τελη του 2011.2009-2015 Υπηρε μονο ο ΓΑΠ και Τσιπρας? Νομιζω υπηρχε καποιος Σαμαρας που λυσαγε να παμε σε εκλογες![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι βεβαια! Ηταν ο μονος που δεν εκβιασε το 2011 να παει σε εκλογες, αλλά δεχθηκε τη συγκυβερνηση Παπαδημου που του στερησε την αυτοδυναμια που ηταν σιγουρη στα τελη του 2011.
Εντελως διαφορετικη ποιοτικη συμπεριφορα.
Σε κολλησε αλτσχαιμερ ο τραμουντανας η επειδη ψηφισες ΓΑΠ το 2014 ξεχασες οτι εισαι ακομα δεξιος????Οχι βεβαια! Ηταν ο μονος που δεν εκβιασε το 2011 να παει σε εκλογες, αλλά δεχθηκε τη συγκυβερνηση Παπαδημου που του στερησε την αυτοδυναμια που ηταν σιγουρη στα τελη του 2011.
Εντελως διαφορετικη ποιοτικη συμπεριφορα.
Ας δουμε τι ελεγε ο Σαμαρας το 2011 για περι εκλογων....! Κατηγορει τον ΓΑΠ για τα μετρα που εβαλε την ωρα που και ο ΙΔΙΟΣ επεβαλε μεταΟ Σαμαράς δε δέχθηκε τη συγκυβέρνηση Παπαδήμου αλλά εκβιάστηκε να δεχτεί τη συγκυβέρνηση Παπαδήμου από τους Ευρωπαίους και το Λαικό κόμμα.Βασικά του τράβηξαν τα αυτιά γιατί ήθελε εκλογές με αυτοδυναμία ενώ οι άλλοι ήθελαν πρώτα να γίνει το PSI.
Αν επεμενε, θα κερδιζε με 40%?Ο Σαμαράς δε δέχθηκε τη συγκυβέρνηση Παπαδήμου αλλά εκβιάστηκε να δεχτεί τη συγκυβέρνηση Παπαδήμου από τους Ευρωπαίους και το Λαικό κόμμα.Βασικά του τράβηξαν τα αυτιά γιατί ήθελε εκλογές με αυτοδυναμία ενώ οι άλλοι ήθελαν πρώτα να γίνει το PSI.
Αν επεμενε, θα κερδιζε με 40%?
Βεβαια.
Αντ' αυτου συμβιβαστηκε και δεν εκβιασε και πηρε 19%.
Αυτα ειναι ιστορικα γεγονοτα και μην τολματε να τον συγκρινετε με τους αλλους δυο εκβιαστες.
Το οτι θα κερδιζε ειναι βεβαιο.Αν επέμενε θα κέρδιζε μετά όμως θα είχε την τύχη του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν μπορούσε να επιμείνει έτσι κι αλλιώς γιατί θα τον καρατομούσαν όπως καρατόμησαν τον ΓΑΠ.
Το οτι θα κερδιζε ειναι βεβαιο.
Το αν θα ειχε την τυχη του Συριζα (ποια δηλαδη?) αβεβαιο.
Η συζητηση εχει να κανει με το εαν εκβιασε για εκλογες.
ΔΕΝ εκβιασε, και το πληρωσε κιολας.
στραβομάρα εχεις;;; Δες τι έλεγε ο εργοδότης σουΣε κολλησε αλτσχαιμερ ο τραμουντανας η επειδη ψηφισες ΓΑΠ το 2014 ξεχασες οτι εισαι ακομα δεξιος????
Eγω εχω στραβομαρα ή εσυ αμνησια?στραβομάρα εχεις;;; Δες τι έλεγε ο εργοδότης σου
η ψηλη φορολογια ειναι πρακτικη της αριστερας για να χρηματοδοτει το κοινωνικο κρατος
η δεξια ειναι υπερ της χαμηλης φορολογιας
υπο φυσιολογικες δημοσιονομικες συνθηκες η ΝΔ θα εβγαζε φορους, δε θα εβαζε
ομως η διετια του πιτσα ηταν ανωμαλη περιοδος κατα την οποια επρεπε να αντιμετωπιστουν τα δημοσιονομικα κενα
οι φοροι μπηκαν εξ αναγκης , οχι απο επιλογη
αν πηγαιναν ολα καλα (χωρις εκλογες λογω Προεδρου Δημοκρατιας) φετος θα ηταν η πρωτη χρονια που θα υπηρχε σοβαρη φορολογικη αποκλιμακωση
δυστυχως ομως ο ελληνικος λαος αυτοκτονησε
Διέλυσαν την ιδιωτική οικονομία. Έκαναν ακριβως αυτά που θα έκανε ο Τσίπρας. Αφού τα έκαναν τόσο καλά, που πλεον η αριστερη κυβερνηση τώρα δεν έχει τίποτε άλλο να προτείνει.
Ζούμε σε ενα σουρρεαλιστικό σκηνικό οπου οι δεξιοί πρόλαβαν και πήραν όλα τα μετρα εκείνα που έπρεπε ώστε να διαλύσουν την οικονομία, μην αφήνοντας στους αριστερούς τίποτα, ουτε ενα καταστροφικό μέτρο να πάρουν και εκείνοι.
Εγω ξερω οτι ρεβανσισμο επιδεικνυουν μονο οι αντιπαλοι της Δεξιας, και σπευδουν μολις αναλαβουν την εξουσια να κάνουν μεχρι και συμβολικες κινησεις ΑΚΡΑΤΟΥ ρεβανσισμου.
Κλασικη περιπτωση η ΕΡΤ.
Δειγμα ρεβανσισμου στον απολυτο βαθμο.
Εκτος αν μου πεις (μπορει και να το πεις, ως γνησιος συριζαιος) οτι ηταν απολυτη αναγκη να...ξανασυσταθει η ΕΡΤ, ενω ο κοσμος καιγεται.
Επρεπε ομως να ικανοποιηθουν οι ρεβανσιστικες τασεις των αντιπαλων της δεξιας.
γιατί τι τα έκανε ?? γιαούρτι ??
και ειναι ανοικτη Η ΣΟΥΦΡΑ ΜΟΥ
Η αριστερα ξεπλυνε καραμανλη !!!!!!
Αποδειξτε μου οτι εχω αδικο...
Προς το παρον με δικαιωνετε διαρκως...
Παλι βολτουλα? Για καφε ή μπυριτσα?