Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Κατσε τωρα θα βγει ο Τραμουνοπουστρας και θα πει οτι σηκωσε 5000 απο το ΑΤΜ
Σε καλη μεριά πες του.
μονο ρε τυπε? εσυ πρεπει να χεις δεκαψηφιο ποσο σε μετρητα
Δεν είπα για μένα τύπε, "κάποιος" είπα.
Εγώ μπορεί να έχω όσα θέλω, δεν σου ζήτησα δανεικά...
να τα δωσεις στο βενιζελο τυπε να στα ξανακουρεψει, ξερεις εσυ ;)Δεν είπα για μένα τύπε, "κάποιος" είπα.
Εγώ μπορεί να έχω όσα θέλω, δεν σου ζήτησα δανεικά...
Παντως τυπε εχεις παρατηρηση πως οσοι εχουν λεφτα ειναι υπερ του Σαμαρα. Οσοι δεν εχουν πλεον λογο του Σαμαροβενιζελου ειναι με τον Συριζα. Αρα καταλαβαινεις ποσο αντικειμενικος ειναι ο ρολος τους εδω μεσα!να τα δωσεις στο βενιζελο τυπε να στα ξανακουρεψει, ξερεις εσυ ;)
Πολύ σωστά, πες μας τώρα αν ξέρεις γιατί φτάσαμε στο σημείο
να χρειαζόμαστε 200δις δανεικά και ποιός ευθύνεται για το
ότι φθάσαμε σε αυτό το σημείο. Επίσης θα υπάρξει τιμωρία
για αυτούς που ευθύνονται;
Παντως τυπε εχεις παρατηρηση πως οσοι εχουν λεφτα ειναι υπερ του Σαμαρα. Οσοι δεν εχουν πλεον λογο του Σαμαροβενιζελου ειναι με τον Συριζα. Αρα καταλαβαινεις ποσο αντικειμενικος ειναι ο ρολος τους εδω μεσα!
μονο τυπε ? ο τραμου ειναι ολιγαρχης
Θα σου πως εγώ πως φτάσαμε:
http://[URL unfurl="true"]www.capital.gr/stoupas/Thumbnail.ashx?url=/images/largeImages/786ee2ee-de7e-4a6b-9bdd-20d0672d0e98.jpg&width=600[/img[/URL]]
[/quote]επι συριζα ολα αυτα ε, να τα λεμε αυτα :headbang3:
Θα σου πως εγώ πως φτάσαμε:
http://[URL unfurl="true"]www.capital.gr/stoupas/Thumbnail.ashx?url=/images/largeImages/786ee2ee-de7e-4a6b-9bdd-20d0672d0e98.jpg&width=600[/img[/URL]]
[/quote]Βαλε και ποσα δωσαμε εξοπλιστικα, Δωρεες σε ΜΚΟ και συναφης οργανισμους..!
Παντα φταιει ο Συριζα. Φταιει προεκλογικα που επεφτε το χρηματιστηριο.....φταιει και τωρα με 2,5 μηνες κυβερνησηεπι συριζα ολα αυτα ε, να τα λεμε αυτα
βρε βλάκα δεν γινεται να σηκωσεις πανω απο 300 ευρω μεσα σε μια μέρα δεν σε αφηνει η τράπεζα. Το παιζεις και γνωστης τρομάρα σου.
επι συριζα ολα αυτα ε, να τα λεμε αυτα
Τωρα δεν ειπες οτι εχεις? Κανω λαθος?Δεν έχεις δίκιο! Εγώ ας πούμε είμαι εναντίον του Σύριζα χωρίς να έχω λεφτά!
Αφού το λέει ο Κωστάκης που ξέρει.
Ε οχι και ψιχουλα ρε τυπε. Μονο του Ακη βρηκαν 50μυρια (και ακομα δεν τελειωσαν) Για τις συνταξεις των βουλευτων με 2 4ετιες ?? Το παραμυθι οτι φταινει οι συνταξεις δεν ισχυει στον βαθμο που θελουν μερικοι να πιστευουμεΜην το ψάχνεις. Ψίχουλα είναι μπροστά σε μισθούς και συντάξεις των κηφήνων. Και ο στρατός άλλωστε μέρος το Δημοσίου είναι.
Αυτα τους ελεγα και εγω παλιοτερα και τρολάρανε ο βολταιρος και η φτωχοπαρέα του. Πηγαν να με βγαλουν τρελό επειδη δεν τους συμφέρει
Κωτσαρίκο, μαζέψου.
Ρε βγήκε το κοτόπουλο από το τσόφλι.....
Κωτσαρίκο, να σε πάω μία βόλτα με μία λάντζα φίλου μου;
Βαλε και ποσα δωσαμε εξοπλιστικα, Δωρεες σε ΜΚΟ και συναφης οργανισμους..!
Βαλε και ποσα δωσαμε εξοπλιστικα, Δωρεες σε ΜΚΟ και συναφης οργανισμους..!