apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Που μενεις να ερθουμε μια βολτα????????Παιδια εγω απο αποψε ξεκιναω να βγάζω τα χρηματα απο την τραπεζα. Δεν ξερω για εσας
Που μενεις να ερθουμε μια βολτα????????Παιδια εγω απο αποψε ξεκιναω να βγάζω τα χρηματα απο την τραπεζα. Δεν ξερω για εσας
Μην το λες! Ο απόστρατος μπάτσος που έσπευσε "αυτοβούλως" να υποστηρίξει την Ζωή στο επεισόδιο της Αιδηψού! ;)
Κι άργησες, αλλά προλαβαίνεις και πάλι.
Μάλλον για 11/6 είναι προγραμματισμένο το κανόνι...
ναι ναι οι ξενοι μας επιβουλεύονται ενώ η θαρραλέα κυβέρνηση μας συριζανελ αντιστέκεται και δίνει μαίες και μπαρουφομαχιες, γιατί οι ελληνες είμαστε λαός που αγωνίζεται και όταν λεμε ΕΜΕΙΣ έχουμε δίκιο τότε όλος ο άλλος κόσμος έχει άδικο και πρέπει να κάνει πίσω. Η αριστερή ιδεολογία της αποφυγής της πραγματικότητας και η αναζήτηση της ουτοπίας είναι ανευ ορίων. Σε λίγο τα λυτά τελειώνουν και τότε θυμάμαι ένα στρατηγό που είπε όταν η πραγματικότητα είναι εναντίον μας τότε πολύ κακό για την πραγματικότητα. Οι απανταχού υποστηρικτές του συριζα παρακαλώ να πάνε στην πλατεία συντάγματος να πανηγυρίσουν την μεγάλη ηρωική αντίσταση μας.
Που μενεις να ερθουμε μια βολτα????????
το "κοστακις" λέει πολλά κάτι για πετεινούς και γαϊδάρους και κεφάλεςαι βε πανε βαλε κανα παλουκι στο πατο σου πουστρα
Άρα ο απόστρατος μπάτσος είναι Σύριζα...
Άρα οι στρατιωτικοί συνήθως είναι Σύριζα...
Έχει μερικά λογικά κενά το σκεπτικό σου, αλλά ποιος είμαι εγώ που θα στη χαλάσω;
Βρε ΒΛΑΚΑ στα λόγια μου έρχεσαι και υπερθεματίζεις κι όλας!
Για ΖΕΥΓΑΡΙ συνταξιούχων που έπαιρνε 5.000 είπα εγώ κι εσύ μου λες πως ο ΕΝΑΣ μόνο έπαιρνε 3.800 και τώρα παίρνει ΜΟΝΟ 2.400.
Ξέρεις σε ποια ηλικία παίρνουν σύνταξη ως ταξίαρχοι οι στρατιωτικοί; Κάτω από τα 53!
Και ξέρεις αν υπάρχει άλλη χώρα στον ΚΟΣΜΟ ολόκληρο που κάποιος δημόσιος υπάλληλος 53 ετών να παίρνει σύνταξη 3.800;
Μην ψάχνεις άδικα, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ!!!
Που μενεις να ερθουμε μια βολτα????????
το "κοστακις" λέει πολλά κάτι για πετεινούς και γαϊδάρους και κεφάλες
σιγά τα αίματα μωρή λουλού… εδώ ήξερες τι μέρα και τι ώρα θα έρθω και με ποιά πτήση και έκανες την κότα…
Παιδια εγω απο αποψε ξεκιναω να βγάζω τα χρηματα απο την τραπεζα. Δεν ξερω για εσας
Το πολυ μεσα σε 3-4 μέρες θα τα έχω σηκωσει μαλλον ολα. Τμηματικά θα το κανω
τυπε αμα σηκωσουν τα λεφτα τους τα μελη του μπου θα βαρεσει κανονι η ΕΚΤ , μηη παιζεις με τετοια πραγματαΕτσι, τμηματικα πηγαινε το να χει χρονο ο Ντραγκι να ανεβαζει τον ELA να σε καλυπτει, μη δημιουργησεις κανα bankrun μονος σου
σιγα ρε.... μπορει οπως σηκωνεις το χερι να βαρεσεις να σου φυγει το σκατο τρομπατι να βαρέσω ρε … τον βάρεσε ο Θεός να τον βαρέσω και γω ?? χώρια που θα πάει η μισή χαμένη… άσε που είμαι και φιλόζωος…
τυπε αμα σηκωσουν τα λεφτα τους τα μελη του μπου θα βαρεσει κανονι η ΕΚΤ , μηη παιζεις με τετοια πραγματα
Επειδη το ειπες εσυ σημαινει οτι ηταν και αληθεια? Ολο σε ξεφτυλιζουμε με τις πιπες που γραφεις εδω και με τα ψεμματα σου!σιγά τα αίματα μωρή λουλού… εδώ ήξερες τι μέρα και τι ώρα θα έρθω και με ποιά πτήση και έκανες την κότα…
Ετσι, τμηματικα πηγαινε το να χει χρονο ο Ντραγκι να ανεβαζει τον ELA να σε καλυπτει, μη δημιουργησεις κανα bankrun μονος σου
σιγά τα αίματα μωρή λουλού… εδώ ήξερες τι μέρα και τι ώρα θα έρθω και με ποιά πτήση και έκανες την κότα…
ρε βολδεμορτ, μηπως εχει καμερα το ατμ που πηγαινεις να σηκωσεις τα λεφτα?βρε βλάκα δεν γινεται να σηκωσεις πανω απο 300 ευρω μεσα σε μια μέρα δεν σε αφηνει η τράπεζα. Το παιζεις και γνωστης τρομάρα σου.