βρε βλάκα δεν γινεται να σηκωσεις πανω απο 300 ευρω μεσα σε μια μέρα δεν σε αφηνει η τράπεζα. Το παιζεις και γνωστης τρομάρα σου.
300 ευρω οριο ΑΤΜ σου βαλανε ρε παραγοντα?
βρε βλάκα δεν γινεται να σηκωσεις πανω απο 300 ευρω μεσα σε μια μέρα δεν σε αφηνει η τράπεζα. Το παιζεις και γνωστης τρομάρα σου.
ο αποκ εχει παπακι ομως ;)Να έρθει για να με κλέψει? αυτο εννοουσε? καλα θα το μετανιωνε αν τον έπιανα που θα τον επιανα γιατι ειμαι γρηγορος στο τρέξιμο και έχω και αντοχη.
τυπε αμα σηκωσουν τα λεφτα τους τα μελη του μπου θα βαρεσει κανονι η ΕΚΤ , μηη παιζεις με τετοια πραγματα
re malaka proxthes 1400 ebgala
αποκλειεται δεν σε αφηνει να σηκώσεις παραπανω χρηματα απο καποιο συγκεκριμενο ποσο καλα ρε C4mp3r ουτε αυτο δεν ήξερες?
Να έρθει για να με κλέψει? αυτο εννοουσε? καλα θα το μετανιωνε αν τον έπιανα που θα τον επιανα γιατι ειμαι γρηγορος στο τρέξιμο και έχω και αντοχη.
Άρα ο απόστρατος μπάτσος είναι Σύριζα...
Άρα οι στρατιωτικοί συνήθως είναι Σύριζα...
Έχει μερικά λογικά κενά το σκεπτικό σου, αλλά ποιος είμαι εγώ που θα στη χαλάσω;
Ετσι, τμηματικα πηγαινε το να χει χρονο ο Ντραγκι να ανεβαζει τον ELA να σε καλυπτει, μη δημιουργησεις κανα bankrun μονος σου
re malaka proxthes 1400 ebgala
βρε γκασμα, δεν εχει ολος ο κοσμος το ιδιο οριο αναληψεων. Ο memos που ναι φραγκατος εχει 5 χιλιαρικα εσυ 3 κατοσταρικα welcome to capitalism
Την πέταξες επιμένεις κιολας. Εγω δεν ειπα κατι διαφορετικο, εσυ κοροιδεψες για το τμηματικά και πανω εκει σου λεω οτι ουτως η αλλως τα λεφτα δεν μπορουν να βγουν ολα μαζι και να θέλεις οποιο και αν ειναι το ποσο.
Ρε Μπόλντη μην λες ότι νά 'ναι!
Υπάρχουν και πελάτες που μπορεί να πάνε στην τράπεζα να ζητήσουν εξαφήφιο ποσό ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ και να τα έχουν σε δυο εργάσιμες ημέρες! ;)
Ετσι ειναι. Δεν μπορεις να αδειασεις εσυ ολο το ATM. Ενω εχω οριο 3000 ευρω ημερησιο μια φορα μου εβγαλε μεχρι 1600. Παραπανω δεν το εκανε η ΕΤΕ για λογους ασφαλειας. Τουλαχιστον ετσι μου ειπαν.Την πέταξες επιμένεις κιολας. Εγω δεν ειπα κατι διαφορετικο, εσυ κοροιδεψες για το τμηματικά και πανω εκει σου λεω οτι ουτως η αλλως τα λεφτα δεν μπορουν να βγουν ολα μαζι και να θέλεις οποιο και αν ειναι το ποσο.
σκασε ρε βλακα επιτελουςΑλλο αν πας στην τράπεζα. Μπορεις να σηκώσεις οτι θές απο μέσα.Εγω μιλάω για το ΑΤΜ.
Ετσι ειναι. Δεν μπορεις να αδειασεις εσυ ολο το ATM. Ενω εχω οριο 3000 ευρω ημερησιο μια φορα μου εβγαλε μεχρι 1600. Παραπανω δεν το εκανε η ΕΤΕ για λογους ασφαλειας. Τουλαχιστον ετσι μου ειπαν.
Κατσε τωρα θα βγει ο Τραμουνοπουστρας και θα πει οτι σηκωσε 5000 απο το ΑΤΜΑυτο τους λέω και εγω. Τουλαχιστον εσυ το καταλαβες ευγε νεε μου