alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Καλα κατούρα και λιγο.ο γαμιας σου.Αν ερθυει δραχμη θα ερθω να σου παρω το χρημα και θα γαμησω και τον τραμου![]()
Καλα κατούρα και λιγο.ο γαμιας σου.Αν ερθυει δραχμη θα ερθω να σου παρω το χρημα και θα γαμησω και τον τραμου![]()
χασοδικη βλεπεις δραχμη;
ποτε θα κατεβεις να τα πουμε μωρη;σιγά μωρή ... μην γαμάς πολύ θα σου πονέσει ο κώλος...
Ας κάνουν μια παράταξη τα μνημονιακά ρετάλια με αρχηγό τον Πρετεντέρη και συνιστώσες ΝΔ ΠΑΣΟΚ τζημούνερος ποτάμι ρημάδα αριστερά Γκλέτσο λεβέντη
ασε μολις κατεβει θα τον πεθανω απο καρδια![]()
![]()
![]()
Ο Τραμου έχει άγχος που είναι κρυφός γκέϋ,
όπως ο πιλότος Λούμπιτς :S
Βοηθήστε όλοι τον Τραμούλη ,
να μην αυτοκτονήσει , και χασει η Ελλάδα
ένα λαμπρό τέκνο της , τον Τραμούλη !
αγάλι αγάλι λεβοντοπούστρακο μου .. .αγάλι αγάλι...
μεμούλα... φέτος που ψηφίζω και στις εκλογές στην Αγγλία (7 μαίου) τι με συμβουλεύεις να ψηφίσω ??
Κι ομως σε αυτη τη χωρα οι κεντροαριστεροι ψηφισαν Τσιπρα και οχι Βενιζελο.
Ποσο θλιβερο.
Eχουν ηδη στειλει report αλλα ο chevalie δεν ειναι μεσα για να σε κανει banπρεπει να εισαι ο μοναδικος μαλακας που δεν θα με καταλαβεις μεχρι να με μπαναρουν![]()
μα γιατι τετοιο μισος :-Eχουν ηδη στειλει report αλλα ο chevalie δεν ειναι μεσα για να σε κανει ban
σωστος σε αυτο κοιλουμπακο μου
Γιατι εαν δεν εισαι σαμαροβενιζελικοποταμισιοτζημερος δεν εχεις θεση εδω.μα γιατι τετοιο μισος :-
λες το μουνι ο χασοδικης αλλα και ο τραμου να μου την αναψαν;για τραμου δεν νομιζω πρεπει να καταλαβε ποιος ειμαιΓιατι εαν δεν εισαι σαμαροβενιζελικοποταμισιοτζημερος δεν εχεις θεση εδω.
Με χορηγό την Siemens ; Πλυντήρια , τα καλύτερα
ο γαμιας σου.Αν ερθυει δραχμη θα ερθω να σου παρω το χρημα και θα γαμησω και τον τραμου![]()
Αυτος την εκανε πρωτος πρωτος την δουλεια τυπε. Ειναι ο μονος που εχει ενεργο κλωνο ακομα σε αυτο το θρεαντ. Για τον παπαρα χασοδικη δεν εχω ακομα αποψη.λες το μουνι ο χασοδικης αλλα και ο τραμου να μου την αναψαν;για τραμου δεν νομιζω πρεπει να καταλαβε ποιος ειμαι![]()
ο μιχαλολιακος απεδειξε για μια ακομα φορα ότι είναι κυριος τηρώντας τον χρονο στην ομιλια του.