alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εχω απαντησει απο χθες.χασοδικη βλεπεις δραχμη;
Δραχμή αποκλειεται.
Εχω απαντησει απο χθες.χασοδικη βλεπεις δραχμη;
καλα, ψευτομαγκιες στο Μητσοτακεϊκο δε πιανουν, θα ξυπνησετε ενα πρωι και θα εχουν αλλαξει κλειδαριες στο κομμα
Οι συνιστωσες που αναφερεις παντως εχουν 45%.Ας κάνουν μια παράταξη τα μνημονιακά ρετάλια με αρχηγό τον Πρετεντέρη και συνιστώσες ΝΔ ΠΑΣΟΚ τζημούνερος ποτάμι ρημάδα αριστερά Γκλέτσο λεβέντη
Και τι έκανε ο Γλεζος ;
μακαριΕχω απαντησει απο χθες.
Δραχμή αποκλειεται.
και γιατί όχι? καλύτερη θα είναι από την παράταξη τσυριζα-ψεκασμένοι-χρυσαύγουλα που έχουμε σήμερα...
και γιατί όχι? καλύτερη θα είναι από την παράταξη τσυριζα-ψεκασμένοι-χρυσαύγουλα που έχουμε σήμερα...
Εσυ το εχεις τερματισει. Πες μας παλι οτι εργολαβοι ειναι μονο οσοι σηκωνουν οικοδομές.
Την ειδες την συζητηση για τους εργολαβους?
σκασε πρασινη πορνη
βρε αντε χωσε κανα δονητη στο πατο σου στραπονιαρη μιλας κιολας
χασοδικη την γαμας την ροουζ τελικα η μονο σαιμπερ;
Γιατι, δραγάτη στο μουνί της σε βαλαμε?χασοδικη την γαμας την ροουζ τελικα η μονο σαιμπερ;
οχι αλλα εχω πληροφοριες οτι το μουνι της το γαμαει αλλος λαιβΓιατι, δραγάτη στο μουνί της σε βαλαμε?
πρεπει να εισαι η πολυ πιρφορος ή πολυ μαλακας για να θεωρεις αξιολογο πολιτικο τον καραγκιοζη ;)
Ολοι αυτοί οι μετριοπαθείς μας οδήγησαν σαραντα έτη στα βράχια. Λεηλάτησαν τα ταμεία και φτωχοποίησαν το Λαό. Αν οι πλαστουργοι των προβλημάτων ειναι και οι τελάλη δες της ίασης , ευχαριστώ δεν θα πάρω νερό Καματερό....
Α και κατι αλλο.
Με ποια αρμοδιοτητα ο ψυχασθενης Καμμενος διαπραγματευεται στις ΗΠΑ τα ελληνικα πετρελαια?????
Φαντασου λοιπον, 40 χρονια τα εφερναν βολτα και οι αλλοι ηρθαν σε δυο μηνες και κατεστρεψαν τα παντα. Μεγαλο ταλεντο.Ολοι αυτοί οι μετριοπαθείς μας οδήγησαν σαραντα έτη στα βράχια. Λεηλάτησαν τα ταμεία και φτωχοποίησαν το Λαό. Αν οι πλαστουργοι των προβλημάτων ειναι και οι τελάλη δες της ίασης , ευχαριστώ δεν θα πάρω νερό Καματερό....