apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Σε ξαναρωταω σε προεκλογικη περιοδο η χωρα και το κρατος δεν λειτουργει?Εσεις κυβερνατε καραγκιοζηδες. Πληρωστε.
Σε ξαναρωταω σε προεκλογικη περιοδο η χωρα και το κρατος δεν λειτουργει?Εσεις κυβερνατε καραγκιοζηδες. Πληρωστε.
Πολυ καλος.
Απωλεια για τη χωρα η αποχωρηση του.
Και τι μου το λες εμενα? Σε αυτους που ψηφισαν Συριζα να το πεις. Εσυ ΞΑΝΑΡΩΤΩ, τι ψηφισες?δεν μου κόβεται καλύτερα ο φαλός που θα ψήφιζα τσίπρα
τον πούλο τότε
να πεθαίνετε στο δρόμο
δεν ξανα κάνουμε εφημερίες
Ε οχι ρε φιλε, ΔΕΝ εχεις δικιο. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.Ναι, έχασε η Βενετιά βελόνι. Άσε ρε με την σκατοσακούλα.
Να πληρωσετε. Την μαλακιούλα με τις ερωτησεις του παραλόγου δεν θα την ξανακανω. Αντε και σε κανεναν γιατρο.Σε ξαναρωταω σε προεκλογικη περιοδο η χωρα και το κρατος δεν λειτουργει?
αποδειξεις κοβεις ρε χασοδικη;Να πληρωσετε. Την μαλακιούλα με τις ερωτησεις του παραλόγου δεν θα την ξανακανω. Αντε και σε κανεναν γιατρο.
2015 έχουμε
Ο νόμος ισχύει από το 2013
άρθρο 67 ν.4172/2013
-Οι παντρεμένοι, όσο διαρκεί ο γάμος τους είναι υποχρεωμένοι να υποβάλουν κοινή δήλωση για τα εισοδήματά τους. Στην κοινή δήλωση των συζύγων τα εισοδήματα φορολογούνται ξεχωριστά για κάθε ένα σύζυγο.
Ο φόρος εισοδήματος βαρύνει ξεχωριστά τους συζύγους
Οι σύζυγοι κατά τη διάρκεια του γάμου υποχρεούνται να υποβάλλουν κοινή δήλωση για τα εισοδήματά τους, στα οποία όμως ο φόρος, τα τέλη και οι εισφορές που αναλογούν υπολογίζονται χωριστά στο εισόδημα καθενός συζύγου. Επιπρόσθετα, οι τυχόν ζημίες του ενός συζύγου, δεν δύναται να συμψηφιστούν με τα εισοδήματα του άλλου.
Σε ό,τι αφορά την υποβολή δήλωσης εισοδήματος, υπόχρεος είναι ο σύζυγος για τα εισοδήματα της συζύγου, σύμφωνα με το άρθρο 67 ν.4172/2013. Ο φόρος εισοδήματος, που προκύπτει από την εκκαθάριση βεβαιώνεται στο όνομα του συζύγου, η ευθύνη όμως για την καταβολή της οφειλής, που αναλογεί στα εισοδήματα του καθενός, βαρύνει κάθε σύζυγο χωριστά. Αν με αίτηση του ενός συζύγου ζητηθεί ο διαχωρισμός της οφειλής που προκύπτει από την κοινή δήλωση, ο αρμόδιος προϊστάμενος της ΔΟΥ, υποχρεούται να διαχωρίσει το ποσό της οφειλής. Το έγγραφο του διαχωρισμού της οφειλής αποτελεί νόμιμο τίτλο, η ισχύς του οποίου ανάγεται στο χρόνο που έγινε η βεβαίωση του ολικού ποσού της οφειλής.
Για ξαναδές το Τραμούλη...
Η γυναίκα σου σε έχει φορτώσει φόρους ; !
Πηγή:
Σε ξαναρωταω σε προεκλογικη περιοδο η χωρα και το κρατος δεν λειτουργει?Να πληρωσετε. Την μαλακιούλα με τις ερωτησεις του παραλόγου δεν θα την ξανακανω. Αντε και σε κανεναν γιατρο.
Κόβω.αποδειξεις κοβεις ρε χασοδικη;
ΝΔ ψήφισα στις 2 τελευταίες εκλογέςΚαι τι μου το λες εμενα? Σε αυτους που ψηφισαν Συριζα να το πεις. Εσυ ΞΑΝΑΡΩΤΩ, τι ψηφισες?
Αν δεν ψηφισες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν δικαιουσαι να ομιλεις.
Ας εμενε η ιδια κυβερνηση και τωρα θα ειχες πληρωθει.
Να αναλαμβανει ο καθενας τις ευθυνες του. Αντε.
Στον γιατρο.Σε ξαναρωταω σε προεκλογικη περιοδο η χωρα και το κρατος δεν λειτουργει?
ΝΔ ψήφισα στις 2 τελευταίες εκλογές
Τότε προδήλως δικαιουσαι να ομιλεις. Μαζι σου.ΝΔ ψήφισα στις 2 τελευταίες εκλογές
Ε οχι ρε φιλε, ΔΕΝ εχεις δικιο. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Σε ξαναρωταω σε προεκλογικη περιοδο η χωρα και το κρατος δεν λειτουργει?Στον γιατρο.
Δεν εχω προβλημα με τους ανθρωπους με τεραστιο εγω.Ρε Άλεξ, ξέρεις πολύ καλά ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Μπένυ είναι το υπέρμετρο "εγώ" του. Σε τέτοιο βαθμό που δεν τον νοιάζει ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Σε τι διαφωνείς;
Στον γιατρο.Σε ξαναρωταω σε προεκλογικη περιοδο η χωρα και το κρατος δεν λειτουργει?
Καλα να παθεις. Την πρωτη φορα ειχες τον Αδωνη....μετα αποκτησες τον εταιρο αδελφο του Βοριδη ακα τσεκουρατο. Σκασμος τωρα και πεινα.ΝΔ ψήφισα στις 2 τελευταίες εκλογές