tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Επόμενο Σ/Κ Πάσχα Καθολικών.
Μεθεπόμενο Σ/Κ Πάσχα Ορθοδόξων.
Πότε σκάει το κανόνι;
κάποια από τις δύο Μεγάλες Παρασκευές... Bank holidays...
Επόμενο Σ/Κ Πάσχα Καθολικών.
Πότε σκάει το κανόνι;
αργει!...........Επόμενο Σ/Κ Πάσχα Καθολικών.
Πότε σκάει το κανόνι;
Aλεξ ποια ειναι η γνωμη σου για τους δεξιους που ψηφισαν Συριζα λογω Ενφια??Υ.Γ. Επισης ο ΕΝΦΙΑ μενει και για φετος. Ζώα.
δεν υπάρχει ανησυχια οταν εχουμε τέτοιους ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ πολίτες......www.reporter.gr/Eidhseis/Epicheirhseis/Trapezes/257964-Aimorragia-7,-5-dis-eyrw-stis-katatheseis-ton-Febroyario]"Αιμορραγία" 7, 5 δισ. ευρώ στις καταθέσεις τον Φεβρουάριο[/url]
Λοιπόν, έχουμε και λέμε.
Φεβρουάριος 20 εργάσιμες ημέρες, 6 ώρες ανοιχτές οι Τράπεζες για το κοινό την ημέρα, 60 λεπτά η ώρα:
20 x 6 x 60 = 7200
Δηλαδή από τις Τράπεζες έφευγε πάνω από 1.000.000 Ευρώ ΤΟ ΛΕΠΤΟ.
Κατά τα άλλα σύντροφοι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
δεν υπάρχει ανησυχια οταν εχουμε τέτοιους ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ πολίτες......
ρε τυπε να κανω μια ερωτηση εγω?www.reporter.gr/Eidhseis/Epicheirhseis/Trapezes/257964-Aimorragia-7,-5-dis-eyrw-stis-katatheseis-ton-Febroyario]"Αιμορραγία" 7, 5 δισ. ευρώ στις καταθέσεις τον Φεβρουάριο[/url]
Λοιπόν, έχουμε και λέμε.
Φεβρουάριος 20 εργάσιμες ημέρες, 6 ώρες ανοιχτές οι Τράπεζες για το κοινό την ημέρα, 60 λεπτά η ώρα:
20 x 6 x 60 = 7200
Δηλαδή από τις Τράπεζες έφευγε πάνω από 1.000.000 Ευρώ ΤΟ ΛΕΠΤΟ.
Κατά τα άλλα σύντροφοι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
ρε τυπε να κανω μια ερωτηση εγω?
Αυτα τα 20 δις που τραβηχτηκαν που πηγαν μετα?
Τα πηραν σπιτια τους?Τα επενδυσαν αλλου?
www.parapolitika.gr/Contents%2fItem%2fDisplay%2f152837]Ο γαλάζιος "Κύκνος" της Θεανώς Φωτίου
Η υπουργός ανέλαβε τα σχέδια του mall της πεθεράς του Α. Σαμαρά στο Ναύπλιο[/url]
Νταξ, είμαστε επαναστάτες αλλά καμία δουλειά από τον ιδιωτικό τομέα την παίρνουμε.
Γραφείο αλλά και θέση καθηγητική στο ΕΜΠ.
Αμέ.
Ο βολταιρος νομιζει οτι μιλάει σε κανεναν που δεν βγαινει απο το σπιτι και δεν νταλαβεριζεται με κοσμο. Έχω δει στραβάδια και στραβαδια εχω φτασει σε σημειο να λεω καλα ρε πστη ειναι δυνατον αυτος να παιρνει τοσα λέφτα το μήνα και να ειναι τοσο στοκος? τι του βρηκανε και τον προσλάβανε? πληρωσε για να μπει?
επισης χορευεις ,κανεις καρατε ,και γαμας ελληνιδες μουναρες τυπε
[/URL]
επισης χορευεις ,κανεις καρατε ,και γαμας ελληνιδες μουναρες τυπε
τυπε παλι καλα τρομαξα οτι θα με κανεις μιουτ :S
τυπε ξεροχυνω με το μαυρο σκαρπινακι του τσακ νορρις
τυπε σαν ρωσσοποντιος μοιαζει σε αυτο το τζιφ :S
Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος γιατί χρειάζονταν Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τις 100 δόσεις;
Επί 2 μήνες υποτίθεται ότι ετοίμαζαν το νομοσχέδιο για τις δόσεις.
Και μόλις αυτό συζητιέται και ψηφίζεται από την Βουλή και πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι το αλλάζουν με ΠΝΠ.
Δηλαδή τώρα κατάλαβαν ότι χρειάζονται αλλαγές;
Είναι τελείως ανίκανοι;