voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Η Fitch βαθμολογεί με ΑΑΑ - ΑΑ - Α - ΒΒΒ - ΒΒ - Β - CCC - CC - C και D.
Συστήνονται μέχρι ΒΒΒ ή έστω ΒΒ. Οπότε αντί να πάμε προς τα πάνω, προς το ΒΒ πήγαμε προς τα κάτω...
CCC τα μακροπρόθεσμα.
C τα βραχυπρόθεσμα. Μία βαθμίδα πάνω από το μπουμπούνισμα.
μιλάμε χλίδα... την Connection την θυμάσαι ? τα ΜΑΚΛΩ (είχα πάρει καμμιά χιλιάδα κομμάτια και τα έσπρωξα σε μια δυό μέρες... υποψιάζομαι ότι τα πήρανε κάτι μαλακισμένες συναδερφισες της γυναίκας μου που πήραν δάνειο από το παρακαταθηκών για να παίξουν χρηματιστήριο) ? την Χαλυβδοφύλλων ? τον περίφημο Ομιλο Ιντεάλ (με αυτόν είχα κάνει πολύ καλό παιχνίδι) ?
Αθηναϊκες συμμετοχές !
ΔΥΟ εβδομάδες και δύο ημέρες ,συνεχόμενα λιμιτ απ.
Ζω για την στιγμή που ο Μπόλντυς θα πληρωθεί με υποσχετικές του Ελληνικού Δημοσίου.
Και δεν θα ξέρει τι να τις κάνει.
Εκτός από το προφανές.
Ζω για την στιγμή που ο Μπόλντυς θα πληρωθεί με υποσχετικές του Ελληνικού Δημοσίου.
Και δεν θα ξέρει τι να τις κάνει.
Εκτός από το προφανές.
Ρε βολταιρε δεν χρειάζεται να με επιβεβαιώνεις συνέχεια κράτα και λιγο τη ζηλεια σου
θα τη ψωνισω στο τέλος οτι έχω πεσει μέσα για πολυ κοσμο ΚΑΙ απο εδω μεσα.
Πριν λιγες μερες, ο Συριζα που ηταν κατα των παρελασεων, εκανε ενα απιστευτο χουντο-πανηγυρι.
Χθες ο Συριζα, που ηταν κατα των Πραξεων Νομοθετικου Περιεχομενου, εκανε ηδη την πρωτη δικια του, δυο μηνες μετα την αναληψη της εξουσιας.
Μπορειτε να την δειτε εδω.
Θα ξαναμιλησει κανενας ξεφτιλισμενος για τις πραξεις νομοθετικου περιεχομενου του Σαμαρα?
Α επισης περιμενω κανεναν κολοσσο του Συριζα να μου εξηγησει για το 33% φορο στα...ανεισπρακτα ενοικια.
Ουστ ΞΕΦΤΙΛΕΣ. Τσιρκο.
Υ.Γ. Επισης ο ΕΝΦΙΑ μενει και για φετος. Ζώα.
Να βγει και να την πει την μαλακια του, ετσι κι αλλιως εχω συνηθισει τις αριστερες παπαριές, προιον του γνωστου πνευματικου καρκινου.κάτσε να μπεί ο πιπούλης να σου πεί ότι αυτές είναι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου αριστερής διακυβέρνησης και είναι διαφορετικές...
και όσο για το 33% να κάνεις το καθήκον σου γερμανοτσολιά και να πληρώσεις
Να βγει και να την πει την μαλακια του, ετσι κι αλλιως εχω συνηθισει τις αριστερες παπαριές, προιον του γνωστου πνευματικου καρκινου.