memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ποσο στραβογιαννο εισαι ρε μπολντη?Ο σαβρουκος ποιος ειναι?
ποσο στραβογιαννο εισαι ρε μπολντη?Ο σαβρουκος ποιος ειναι?
Για να πω την αλήθεια είχα βγάλει ένα σκασμό λεφτά από την εισαγωγή της στο ΧΑΑ.
Ωραίες εποχές! Τί ψοφίμια αγοράζαμε και πουλούσαμε...
ποσο στραβογιαννο εισαι ρε μπολντη?
τραμυ κονομησες απο τον τζιουφα ?μιλάμε χλίδα... την Connection την θυμάσαι ? τα ΜΑΚΛΩ (είχα πάρει καμμιά χιλιάδα κομμάτια και τα έσπρωξα σε μια δυό μέρες... υποψιάζομαι ότι τα πήρανε κάτι μαλακισμένες συναδερφισες της γυναίκας μου που πήραν δάνειο από το παρακαταθηκών για να παίξουν χρηματιστήριο) ? την Χαλυβδοφύλλων ? τον περίφημο Ομιλο Ιντεάλ (με αυτόν είχα κάνει πολύ καλό παιχνίδι) ?
μιλάμε χλίδα... την Connection την θυμάσαι ? τα ΜΑΚΛΩ (είχα πάρει καμμιά χιλιάδα κομμάτια και τα έσπρωξα σε μια δυό μέρες... υποψιάζομαι ότι τα πήρανε κάτι μαλακισμένες συναδερφισες της γυναίκας μου που πήραν δάνειο από το παρακαταθηκών για να παίξουν χρηματιστήριο) ? την Χαλυβδοφύλλων ? τον περίφημο Ομιλο Ιντεάλ (με αυτόν είχα κάνει πολύ καλό παιχνίδι) ?
Aπό B
Fitch: Υποβάθμισε την Ελλάδα σε CCC
27/03/201523:19
Σε CCC από B υποβάθμισε το βράδυ της Παρασκευής την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας ο οίκος αξιολόγησης Fitch.
π@@στρες τσυριζαιοι
θαρθει η ωρα σας
ενα Ρ λειπει για να γινουμε παραδεισοςΣύντροφοι, για εμάς το CCC είναι δείγμα τιμής.
Δείχνει ότι νικάμε τον καπιταλισμό.
Σύντροφοι, για εμάς το CCC είναι δείγμα τιμής.
Δείχνει ότι νικάμε τον καπιταλισμό.
1 εχει και DΓια όσους δεν ξέρουν CCC πάει να πει "σκουπίδια"!
Παρακάτω δεν έχει...
"Πρώτη φορά Αριστερά!"
ενα Ρ λειπει για να γινουμε παραδεισος
Αμ' εγώ δεν πληρώνομαι από το Δημόσιο.
Για Μπόλντυ με πέρασες;
εσυ ξερεις απο σοσιαλιστικους παραδεισους μυστη μου γαμας καθολου η μονο πιρφοριζεις εκει πανω?Aμαν ρε πυρφορε, περιμενε να το πω πρωτος εγω , να κανω μαγκια
Για όσους δεν ξέρουν CCC πάει να πει "σκουπίδια"!
Παρακάτω δεν έχει...
"Πρώτη φορά Αριστερά!"
εσυ ξερεις απο σοσιαλιστικους παραδεισους μυστη μου γαμας καθολου η μονο πιρφοριζεις εκει πανω?
Για πες εσύ κάποιο ομόλογο με D.1 εχει και D
2 τι σε νοιαζει ? μηπως ψωνιζεις απο τις αγορες?
Για πες εσύ κάποιο ομόλογο με D.
Για πες εσύ κάποιο ομόλογο με D.
Από τις αγορές έπρεπε να ευελπιστεί να "ψωνίσει" κάποτε η χώρα, αλλά που;
Οπότε πάντα ζητιάνοι των Γερμανών θα μείνουμε!!