Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
...
Α, και ο στρατός δεν υπάρχει ούτε για την δική σου θητεία, ούτε για την δική μου σταδιοδρομία, ούτε και για το βόλεμα του κάθε κοπρόσκυλου
Μας έπεισες...
...
Α, και ο στρατός δεν υπάρχει ούτε για την δική σου θητεία, ούτε για την δική μου σταδιοδρομία, ούτε και για το βόλεμα του κάθε κοπρόσκυλου
Ετσι για να μην εχουμε θεματα με δανειστες και γραματεις και φαρισαιους ,και λοταριες και ρουλετες .ενα ειναι το νομισμα ΔΡΑΧΜΗ.......Τι θα λέγανε δηλαδή?Είναι σα να βγαίνει ο Μπαρούφ και να λέει θα ανεβάσω το πλεόνασμα 3.5% όταν εισπράξω από τη ρουλέτα του Βέγκας όπου θα παίξω τα αποθέματα των ταμείων.Τι λοταρίες και μαλακίες?Τι ασόβαρα πράγματα είναι αυτά?Σα να ζητάμε ο Σόμιπλε να εμπιετυθεί έναν ερασιτέχνη παπατζή οτι θα του φέρει χρήμα.
Ετσι για να μην εχουμε θεματα με δανειστες και γραματεις και φαρισαιους ,και λοταριες και ρουλετες .ενα ειναι το νομισμα ΔΡΑΧΜΗ.......
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!..........Ετσι γιατι ειναι κουραστικο πλεον .....
Εχεις απολυτο δικιοΛοταρίες και μαλακίες.
Το μόνο σοβαρό κίνητρο για να παίρνει κάποιος αποδείξεις
για τα πάντα, είναι να αποφορολογείται η συγκεκριμένη
δαπάνη, αφού αυτός που αγοράζει πληρώνει το ΦΠΑ και το
υπόλοπιπο ποσό έχει γίνει εισόδημα κάποιου άλλου.
Αυτό μάλιστα είναι κίνητρο για τη συλλογή αποδείξεων.
Έτσι αν εγώ ξοδεύω όλα μου τα λεφτά στα μαγαζιά, έχω
πληρώσει στο κράτος ΦΠΑ και τον φόρο τράβα πάρτον από
τον μαγαζάτορα.
Αλλά όχι αυτοί θέλουν να φορολογούν τους μισθωτούς και
τους συνταξιούχους διπλά και τριπλά και να παραπονιούντε
ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες φοροδιαφεύγουν.
εσυ το βρηκες τρομπα...ο καφετζης σου φταιει...Εχεις απολυτο δικιο
συνφωνω πηγαινε το πρωι καπου και δες ακομα και ενας καφετζης που παει ντελιβερι καφεδες και τυροπιτες σε υπηρεσιες και εργαζομενους γενικα...ποσες αποδειξεις κοβει? για βαλτω σε ολο το φασμα της καθημερινης δραστηριοτητας.. ολοι αυτοι και το ΦΠΑ κλεβουν και δηλωνουν ψυχουλα...δεν μπορουσε να βγει μια καρτα που θα καταγραφει τις συναλλαγες? Αν πχ εχω 10.000 εισοδημα και φερω εγω με την καρτα 6000 συναλλαγες τοτε αν το κρατος με φορολογησει γαι τα υπολοιπα 4.000 εγω εχω κινητρο να χρησιμοποιω την καρτα. Ετσι το κρατος θα κερδισει πολυ περισσοτερα απο τη χασουρα της φορολογιας μου εφοσον θα παρει αμεσα το ΦΠΑ αλλα και θα φορολογηθει ο καθενας συνφωνα με το καταγεγραμμενο εισοδημα του..εχει εφαρμοστει με επιτυχια το μετρο
τελειως αστοχη κ ανοητη αναλυση,αν ο ηλεκτρολογος,υδραυλικος,καφετζης κτλ κτλ δεν κοψει αποδειξη κ εισπρατει 150 ευρο την μερα μαυρα λες να τα οδηγησει στα γκισε της BNP της HSBC ?φυσικα κ οχι,στην πραγματικη οικονομια θα πεσουν κ με εναν απλο ορο που λεγεται πολλαπλασιαστης δαπανης ετσι η αλλιως θα φορολογηθουν μια κ δυο φορες,αν ο λιακουνακος υπερτιμολογησει 150εκ τα ΑΠΑΤΣΙ θα τα παει στην Ερμου για ψωνια σαν τον μικρομεσαιο η στα Κευμαν ?Εχεις απολυτο δικιο
συνφωνω πηγαινε το πρωι καπου και δες ακομα και ενας καφετζης που παει ντελιβερι καφεδες και τυροπιτες σε υπηρεσιες και εργαζομενους γενικα...ποσες αποδειξεις κοβει? για βαλτω σε ολο το φασμα της καθημερινης δραστηριοτητας.. ολοι αυτοι και το ΦΠΑ κλεβουν και δηλωνουν ψυχουλα...δεν μπορουσε να βγει μια καρτα που θα καταγραφει τις συναλλαγες? Αν πχ εχω 10.000 εισοδημα και φερω εγω με την καρτα 6000 συναλλαγες τοτε αν το κρατος με φορολογησει γαι τα υπολοιπα 4.000 εγω εχω κινητρο να χρησιμοποιω την καρτα. Ετσι το κρατος θα κερδισει πολυ περισσοτερα απο τη χασουρα της φορολογιας μου εφοσον θα παρει αμεσα το ΦΠΑ αλλα και θα φορολογηθει ο καθενας συνφωνα με το καταγεγραμμενο εισοδημα του..εχει εφαρμοστει με επιτυχια το μετρο
Λοταρίες και μαλακίες.
Το μόνο σοβαρό κίνητρο για να παίρνει κάποιος αποδείξεις
για τα πάντα, είναι να αποφορολογείται η συγκεκριμένη
δαπάνη, αφού αυτός που αγοράζει πληρώνει το ΦΠΑ και το
υπόλοπιπο ποσό έχει γίνει εισόδημα κάποιου άλλου.
Αυτό μάλιστα είναι κίνητρο για τη συλλογή αποδείξεων.
Έτσι αν εγώ ξοδεύω όλα μου τα λεφτά στα μαγαζιά, έχω
πληρώσει στο κράτος ΦΠΑ και τον φόρο τράβα πάρτον από
τον μαγαζάτορα.
Αλλά όχι αυτοί θέλουν να φορολογούν τους μισθωτούς και
τους συνταξιούχους διπλά και τριπλά και να παραπονιούντε
ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες φοροδιαφεύγουν.
Ας μαζέψουν πρώτα τις σπατάλες ( χρειαζόμαστε μαθηματικο τμήμα στο καρλοβασι ή μπόλτυ μια ζωή στο γραφείο στην πρωτεύουσα???)
και μετα να δούμε πως θα μαζέψουμε την φοροδιαφυγή.
Αν συνειδητοποιούσε ο κόσμος που πετιούνται τα λεφτά των φόρων του, θα φοροδιεύφευγαν όσοι μπορούν
Ας μαζέψουν πρώτα τις σπατάλες ( χρειαζόμαστε μαθηματικο τμήμα στο καρλοβασι ή μπόλτυ μια ζωή στο γραφείο στην πρωτεύουσα???)
και μετα να δούμε πως θα μαζέψουμε την φοροδιαφυγή.
Αν συνειδητοποιούσε ο κόσμος που πετιούνται τα λεφτά των φόρων του, θα φοροδιεύφευγαν όσοι μπορούν
διαφωνω πληρως θα κοψει αποδειξη να παει το ΦΠΑ στο κρατος και να παρουσιασει το πραγματικο του εισοδημα και ασ παει στην οικονομια το υπολοιπο...το παραδειγμα με τα απατσι ειναι ασχετο ειναι κατι αλλο πολυ μεγαλυτεροτελειως αστοχη κ ανοητη αναλυση,αν ο ηλεκτρολογος,υδραυλικος,καφετζης κτλ κτλ δεν κοψει αποδειξη κ εισπρατει 150 ευρο την μερα μαυρα λες να τα οδηγησει στα γκισε της BNP της HSBC ?φυσικα κ οχι,στην πραγματικη οικονομια θα πεσουν κ με εναν απλο ορο που λεγεται πολλαπλασιαστης δαπανης ετσι η αλλιως θα φορολογηθουν μια κ δυο φορες,αν ο λιακουνακος υπερτιμολογησει 150εκ τα ΑΠΑΤΣΙ θα τα παει στην Ερμου για ψωνια σαν τον μικρομεσαιο η στα Κευμαν ?
τελειως αστοχη κ ανοητη αναλυση,αν ο ηλεκτρολογος,υδραυλικος,καφετζης κτλ κτλ δεν κοψει αποδειξη κ εισπρατει 150 ευρο την μερα μαυρα λες να τα οδηγησει στα γκισε της BNP της HSBC ?φυσικα κ οχι,στην πραγματικη οικονομια θα πεσουν κ με εναν απλο ορο που λεγεται πολλαπλασιαστης δαπανης ετσι η αλλιως θα φορολογηθουν μια κ δυο φορες,αν ο λιακουνακος υπερτιμολογησει 150εκ τα ΑΠΑΤΣΙ θα τα παει στην Ερμου για ψωνια σαν τον μικρομεσαιο η στα Κευμαν ?
αααα οκ αλλος απο εδω οικονομολογος του πρωκτου.... απλα υπολογισε μονο σου το υψος των αμυντικων δαπανων που δεν ειναι μονο αγορα νεων οπλικων συστηματων,αυτο ειναι το πιο απλο,η συντηρηση κ τα ανταλλακτικα ειναι ολη η κονομα...κ παμε παλι τα χρηματα που υπολογισες των υδραυλικων τα μαζευουν καπου κ τα παγωνουν ?ποσο δυσκολο ειναι καταλαβεις οτι τα 50 που υποθεσαμε οτι κλεβει ο καθενας θα τα καταναλωσει αρα θα φορολογηθουν οχι στην πρωτη πηγη αλλα στην κινηση τους στην αγορα ?αν σου δωσω 50ευρο κ πληρωσω ΦΠΑ 23% θα πρεπει να δωσω 11.5ευρο στο κρατος στην πεμπτη συναλλαγη το κρατος εχει εισπραξει κ τα 50,οκ ?το θεμα ειναι αν πανε στην 5η η στην 6η φορα ?πως θα φορολογηθούν μια και δυό φορές αφού κλέβουν τον ΦΠΑ όλοι ??
πόσοι είναι οι καφετζήδες, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι που καθημερινά ο καθένας κλέβει πχ 50 ευρώ ΦΠΑ ?? 10.000 ?? 50.000?? 100.000?? γιατί αν (με τους μετριότερους υπολογισμούς) είναι 50.000 και κλέβουν από 50 ευρώ έκαστος (πάλι με μέτριους υπολογισμούς) ΦΠΑ την μέρα σε ένα χρόνο έχουν κλέψει 50.000*50*300 = 750.000.000
για να μην βάλω ότι για να κλέψουν 750 μύρια ΦΠΑ έχουν αποκρύψει και 3.5 δις εισόδημα το οποίο με τους φορολογικούς συντελεστές που ισχύουν θα έφερνε στα ταμεία κοντά στο 1 δις φόρους....
και πόσες φορές τον χρόνο θα αγοράσουμε ΑΠΑΤΣΙ τα οποία θα υπερτιμολογηθούν 150 εκ ?? κάθε δέκα χρόνια ?? δηλαδή 15.000.000 τον χρόνο...
και ας πούμε ότι υπάρχουν πχ 10 Λιακουνάκοι ... αντε λοιπόν 150.000.000 τον χρόνο κλεμμένα... αυτά είναι
ακομα κ αν δεν αποδωσει ο πρωτος το ΦΠΑ σε μια ροη που λεγεται circular flow of economic activity θα το φορολογησουν ξανα κ ξανα τι δεν καταλαβαινεις ?το θεμα δεν ειναι το χρημα που γυρναει μεσα στην αγορα ακομα κ αν ειναι μαυρο γιατι καποια στιγμη θα φορολογηθει αλλα το χρημα που δεν κινειται κ δεν παραγει αλλο χρημα,το εχουμε ?
ακομα κ αν δεν αποδωσει ο πρωτος το ΦΠΑ σε μια ροη που λεγεται circular flow of economic activity θα το φορολογησουν ξανα κ ξανα τι δεν καταλαβαινεις ?το θεμα δεν ειναι το χρημα που γυρναει μεσα στην αγορα ακομα κ αν ειναι μαυρο γιατι καποια στιγμη θα φορολογηθει αλλα το χρημα που δεν κινειται κ δεν παραγει αλλο χρημα,το εχουμε ?
«Φόρο λίπους» ετοιμάζει η κυβέρνηση Για προϊόντα που περιέχουν ζάχαρη, λίπος και αλάτι
Φόρο λίπους ετοιμάζει η κυβέρνηση και μάλιστα είναι ένα από το μέτρα τα οποία προτείνονται στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων που συζητιούνται ήδη στο Brussels Group. Σύμφωνα με το Star προωθείται η αύξηση τουλάχιστον κατά ένα λεπτό, στην τιμή των προϊόντων που περιέχουν ζάχαρη, λίπος ή/και αλάτι. Έτσι αναμένεται να επιβαρυνθούν προϊόντα όπως αναψυκτικά, γλυκά, διάφορα προϊόντα ζωικής προέλευσης αλλά και φαγητά τόπου φαστ φούντ. Παρόμοιος φόρος έχει ήδη εφαρμοστεί στις ΗΠΑ αλλά και σε χώρες της Ευρώπης, όπως η Δανία με επίσημη αιτιολογία την καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Πάντως στη Δανία όπου εφαρμόστηκε ο fat tax υπήρξαν διαμαρτυρίες ότι αυξήθηκε η ανεργία, αφού πολλοί Δανοί περνούσαν τα σύνορα προκειμένου να αγοράσουν τα προϊόντα τα οποία επιβαρύνθηκαν οικονομικά. Έτσι η κυβέρνηση της χώρας είχε εκδηλώσει την πρόθεση της να καταργήσει το φόρο αλλά και να ακυρώσει τα σχέδια της να επιβάλλει φόρο και στη ζάχαρη.
Πηγή: