apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Την πηγη σου να βαλεις. Οχι δεν το εγραψες μονος σου αλλα εβαλες το χερακι σουΝαι το εγραψα μονος μου
Την πηγη σου να βαλεις. Οχι δεν το εγραψες μονος σου αλλα εβαλες το χερακι σουΝαι το εγραψα μονος μου
Γιατι, 2016 εχουμε?Οπως το ειπες
Δημοσίευση: 04/02/2015
Οπως το ειπες
Δημοσίευση: 04/02/2015
Μηπως το Νοεμβριο ηταν πρωτο το Podemos και τωρα ειναι δευτερο?Και να φανταστείς η δημοσκόπηση έγινε αρχές Ιανουαρίου.
Μιλάμε για 2 μήνες πριν.
Έχει χάσει τ' αβγά και τα πασχάλια ο Αλέκος...
τα αρχιδια μας θα παρουν ας πανε οπου θελουν
σαν την ελ.χρυσος που κλαψουριζει
πρωτα το περιβαλλον και η ποιοτητα ζωης των κατοικων
Σε 7-8 μηνες εχουν εκλογες. Γιατι βιαζεσαι??????????? Αλεξακο αγορι μου κανε την προβοκατσια σου κανενα προβλημα αλλα καντο ποιο αληθοφανες. 8μηνες πριν ο Συριζα εχανε με 4-7 μοναδες. Μην βιαζεσαι!Μηπως το Νοεμβριο ηταν πρωτο το Podemos και τωρα ειναι δευτερο?
Για πειτε?
Μηπως υπαρχει μεταγενεστερη με αλλο αποτελεσμα?
Εσεις τα εχετε χαμενα...
Μηπως το Νοεμβριο ηταν πρωτο το Podemos και τωρα ειναι δευτερο?
Για πειτε?
Μηπως υπαρχει μεταγενεστερη με αλλο αποτελεσμα?
Εσεις τα εχετε χαμενα...
Εδω ελεγε Σαμαρας εως το 2020 και τωρα του παιρνουν το κεφαλι. Αστον να ονειρευεται!Και να φανταστείς η δημοσκόπηση έγινε αρχές Ιανουαρίου.
Μιλάμε για 2 μήνες πριν.
Έχει χάσει τ' αβγά και τα πασχάλια ο Αλέκος...
Παιρνει καλο μισθο τυπεΔεν παρακολουθώ τις δημοσκοπήσεις στην Ισπανία αλλά δημοσκόπηση που έγινε 2 μήνες πριν δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.
Βέβαια εσένα ποσώς σε ενδιαφέρει η ουσία, τις εντυπώσεις προσπαθείς να κερδίσεις, οπότε ξανα-ποστάρεις απλά τα περσινά ξυνά σταφύλια. Ούτως ή άλλως, τσάμπα είναι βέβαια...
Δεν παρακολουθώ τις δημοσκοπήσεις στην Ισπανία αλλά δημοσκόπηση που έγινε 2 μήνες πριν δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.
Βέβαια εσένα ποσώς σε ενδιαφέρει η ουσία, τις εντυπώσεις προσπαθείς να κερδίσεις, οπότε ξανα-ποστάρεις απλά τα περσινά ξυνά σταφύλια. Ούτως ή άλλως, τσάμπα είναι βέβαια...
Καλα λεβεντες μου, μην χαλιεστε τοσο...Σε 7-8 μηνες εχουν εκλογες. Γιατι βιαζεσαι??????????? Αλεξακο αγορι μου κανε την προβοκατσια σου κανενα προβλημα αλλα καντο ποιο αληθοφανες. 8μηνες πριν ο Συριζα εχανε με 4-7 μοναδες. Μην βιαζεσαι!
Ο ΣΚΑΙ τα γραφει αυτα που λες. Η Αυγη γραφει αλλα πουστρακο. Αντε γιατι αρκετα κρατηθηκα να μην σε κραξω.Καλα λεβεντες μου, μην χαλιεστε τοσο...
Η Αυγη τα γραφει, οχι εγω...
Εισαι χαζός?Ο ΣΚΑΙ τα γραφει αυτα που λες. Η Αυγη γραφει αλλα πουστρακο. Αντε γιατι αρκετα κρατηθηκα να μην σε κραξω.
Λάστ Γίαρ.
Το ισπανικό πολιτικό κίνημα κατά της λιτότητας Podemos εμφανίζεται να κερδίζει τη δεύτερη θέση στις βουλευτικές εκλογές πίσω από το κυβερνών, κεντροδεξιό Λαϊκό Κόμμα (PP), ωστόσο μπροστά από το κεντροαριστερό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα (PSOE), σύμφωνα με δημοσκόπηση.
Πάντως η δημοσκόπηση του CIS δείχνει ότι από τις εκλογές δεν θα προκύψει σαφής πλειοψηφία, γεγονός που θα αναγκάσει τα κόμματα να προσπαθήσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση συνασπισμού.
Οι επόμενες βουλευτικές εκλογές στην Ισπανία αναμένεται να διεξαχθούν ως το τέλος του έτους.
Η δημοτικότητα των δύο μεγαλύτερων κομμάτων της Ισπανίας, του Λαϊκού και του Σοσιαλιστικού, έχει πέσει σε ιστορικό χαμηλό έπειτα από μια σειρά σκανδάλων διαφθοράς και μεγάλες περικοπές στις κοινωνικές παροχές.
Αυτό έχει ωφελήσει σημαντικά το Podemos, οι αριστερές πολιτικές του οποίου έχουν αυξήσει τη δημοτικότητά του.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου, το PP φαίνεται να κερδίζει το 27,3% των ψήφων, το Podemos το 23,9% και το PSOE το 22,2%.
Με το Podemos να συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους των αριστερών ψηφοφόρων, το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα ίσως θα πρέπει να αποφασίσει μεταξύ της υποστήριξης ενός μεγάλου συνασπισμού με τους αντιπάλους του του Λαϊκού Κόμματος ή μιας αριστερής κυβέρνησης υπό το Podemos.
Σε 7-8 μηνες εχουν εκλογες. Γιατι βιαζεσαι??????????? Αλεξακο αγορι μου κανε την προβοκατσια σου κανενα προβλημα αλλα καντο ποιο αληθοφανες. 8μηνες πριν ο Συριζα εχανε με 4-7 μοναδες. Μην βιαζεσαι!
Απο που το εκανες copy ρε παπαρα? Αιντε μαλακα αποψε εχεις ορεξη για κραξιμο εεε?Εισαι χαζός?
Ιδού το δημοσιευμα της Αυγης.
Αέρας αλλαγής του πολιτικού σκηνικού και στην Ισπανία με το Podemos να σαρώνει στις δημοσκοπήσεις, κερδίζοντας τη δεύτερη θέση στις βουλευτικές εκλογές πίσω από το κυβερνών, κεντροδεξιό Λαϊκό Κόμμα (PP).
Στη δημοσκόπηση το κόμμα κατά της λιτότητας έχει αφήσει πίσω του το κεντροαριστερό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα (PSOE), ωστόσο στην έρευνα του CIS δείχνει ότι από τις εκλογές δεν θα προκύψει σαφής πλειοψηφία, γεγονός που θα αναγκάσει τα κόμματα να προσπαθήσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση συνασπισμού.
Οι επόμενες βουλευτικές εκλογές στην Ισπανία αναμένεται να διεξαχθούν ως το τέλος του έτους.
Η δημοτικότητα των δύο μεγαλύτερων κομμάτων της Ισπανίας, του Λαϊκού και του Σοσιαλιστικού, έχει πέσει σε ιστορικό χαμηλό έπειτα από μια σειρά σκανδάλων διαφθοράς και μεγάλες περικοπές στις κοινωνικές παροχές.
Αυτό έχει ωφελήσει σημαντικά το Podemos, οι αριστερές πολιτικές του οποίου έχουν αυξήσει τη δημοτικότητά του.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου, το PP φαίνεται να κερδίζει το 27,3% των ψήφων, το Podemos το 23,9% και το PSOE το 22,2%.
Με το Podemos να συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους των αριστερών ψηφοφόρων, το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα ίσως θα πρέπει να αποφασίσει μεταξύ της υποστήριξης ενός μεγάλου συνασπισμού με τους αντιπάλους του του Λαϊκού Κόμματος ή μιας αριστερής κυβέρνησης υπό το Podemos.
Και ιδού αυτο που εβαλα εγω.
Πού ειναι η διαφορά βλακούλη?
Το ιδιο αρθρο υπαρχει σε εκατο μπλογκς και στην Αυγη.Απο που το εκανες copy ρε παπαρα? Αιντε μαλακα αποψε εχεις ορεξη για κραξιμο εεε?
To πως θα τα πάει το podemos θα εξαρτηθεί από την πορεία της Ελλάδας με κυβέρνηση Σύριζα.
Δεν τους βλέπω κ πολύ καλά τους podemos
Οταν θα παθει πολλαπλα καταγματα ο Συριζα, να δεις που θα παει το podemos.Εχει περασει μπροστα στα πολς του Φεβρουαριου το Ποδεμος,και με διαφορα σε καποια.Βεβαια μετα απο τις νιλες που προβλεπεται να παθουμε εμεις λογικα θα εχει μια καμψη παλι