Enginieros
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Φιλε τραμυ ,οι συντροφοι θεωρουν οτι οι Ποδεμος θα χαρισουν τα 24 δις και θα μας δωσουν αλλα 24 σε ειδικη τελετη στο Μπερναμπεου.
Ήταν κάποιοι εδώ μέσα που δεν πληρώναν εισιτήρια στα Λεωφορεία και στο Μετρό και που νόμιζαν ότι θα χρησιμοποιούν δωρεάν τα Δημόσια Μέσα Μεταφοράς, αλλά μπααααα, η κυβέρνηση του σ. Φλαμπουριάρη δεν τους έκανε την χάρη.
Φιλε τραμυ ,οι συντροφοι θεωρουν οτι οι Ποδεμος θα χαρισουν τα 24 δις και θα μας δωσουν αλλα 24 σε ειδικη τελετη στο Μπερναμπεου.
Tυπε Αρχες Φλεβαρη ηταν μεχρι και +7 μπροστα το ποδεμος σε δημοσκοπηση της Ελ Παϊς,πεφτουνε επικυνδινα....
Ρε φιλε εχουν 7-8 μηνες μπροστα τους. Ο Ραχοι πηγε να τους μπλεξει σε οικονομικα σκανδαλα και οταν εδειξαν τα χαρτια τους τωρα τους πολεμαει με δημοσκοπησεις. Ξεχνας την διαφορα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ που εδιναν προεκλογικα? χαχαχαχα
Tι?Πανε και οι δωρεαν μετακινησεις στους ανεργους???Ήταν κάποιοι εδώ μέσα που δεν πληρώναν εισιτήρια στα Λεωφορεία και στο Μετρό και που νόμιζαν ότι θα χρησιμοποιούν δωρεάν τα Δημόσια Μέσα Μεταφοράς, αλλά μπααααα, η κυβέρνηση του σ. Φλαμπουριάρη δεν τους έκανε την χάρη.
Χρονια πολλα ΖΩΑ να χαιρεστε τον πατερουλη σας ΣΤΑΛΙΝ ...μονο 40 μυρια εφαγε δε πειραζει..Εκκαθαριση κολεκτιβοποιηση γολοδομορ αγαπη
συνεπώς τα μοναδικά σου προσόντα είναι ένα απολυτήριο λυκείου με καλό βαθμό (το οποίο μπορεί να το έχεις πάρει και δεκαπέντε χρόνια πριν) και κάποια προυπηρεσία (δεν μας λες αν είναι σε αντίστοιχο αντικείμενο) έξω... τα άλλα δεν είναι προσόντα είναι χαριστικές ρυθμίσεις...
για παράδειγμα γιατί να προτιμηθείς εσύ από έναν ο οποίος έχει απολυτήριο λυκείου με βαθμό 19, 8 χρόνια προυπηρεσία και proficiency στα αγγλικά ??
ρε μαλακα την παλευεις ο ΑΣΕΠ δεν δινει επιπλεον μορια στους κατοχους προφισενση κακώς
επισης αφορουσε ΔΕ δηλαδη για να συμμετασχεις επρεπε να εχεις απολυτηριο δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης
εγω ειχα τελειωσει τεχνικο λυκειο για την ακριβεια ρε στοκε
επισης για το δημοσιο το ιδιο ειναι καποιος που εχει μηδεν εισοδηα να βρει δουλεια και το ιδιο ειναι καποιος να βρει δουλεια με περιουσια και εισοδηματα ακριβώς το ίδιο.. σημασία έχουν τα προσόντα του καθενός
επισης το ιδιο ειναι να ζηταει καποιος συμβαση ανεργος και το ιδιο καποιος που ενδεχωμενος εργαζετε καλα σε προκυρηξεις του ασεπ εισαι παντελως ασχετος ακριβώς το ίδιο... ίσα ίσα αυτός που δουλεύει πρέπει να προτιμάται διότι κάποιο μπορεί να είναι άνεργος διότι δεν είναι ικανός...
αυτα τα προσοντα που λες δηλαδη τα μεταπτυχιακα οι επιπλεον ξενες γλωσσες ισχυουν για θεσης μονιμου προσωπικου για μεγαλητερη μοριοδοτηση και οχι για συμβασιουχους καποιων μηνων δειαρκειας κακώς... θα έπρεπε να είναι για όλους
παίκτη μου το δημόσιο δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα ... το δημόσιο πρέπει να προσλαμβάνει τους καλύτερους ... ειδικά αφού αυτούς που προσλαμβάνει τους πληρώνει ο λαός...
ξερεις οταν προκειτε για συμβασιουχους δηλαδη μια περιορισμενη χρονικη διαρκεια το κρατος οφειλει να προτιμαει για τις θεσεις εργασιας του ανεργους απορους πολυτεκνους τεκνα μονογονεικων οικογενειων και ορφανα
εσυ ξερω θες να πεθανουν στο δρομο τι να κανουμε
τελικα δεν μας ειπες που τυπωνοντε δραχμες τωρα
Περίεργο, εγω πιστευα οτι το Κρατος οφειλει να προτιμαει για τις θεσεις εργασιας του τους καλυτερους, ωστε να παρεχει αξιοπιστες υπηρεσιες στον κοσμο.ξερεις οταν προκειτε για συμβασιουχους δηλαδη μια περιορισμενη χρονικη διαρκεια το κρατος οφειλει να προτιμαει για τις θεσεις εργασιας του ανεργους απορους πολυτεκνους τεκνα μονογονεικων οικογενειων και ορφανα
εσυ ξερω θες να πεθανουν στο δρομο τι να κανουμε
τελικα δεν μας ειπες που τυπωνοντε δραχμες τωρα
Περίεργο, εγω πιστευα οτι το Κρατος οφειλει να προτιμαει για τις θεσεις εργασιας του τους καλυτερους, ωστε να παρεχει αξιοπιστες υπηρεσιες στον κοσμο.
Εκτος αν θεωρουμε οτι οι θεσεις στο Δημοσιο δεν θελουν καμια ιδιαιτερη ικανοτητα, αρα μπορουμε να τις διανεμουμε σε οσους εχουν απλως μεγαλυτερη αναγκη για δουλεια.
Περιεργες αντιληψεις.
αυτό ποιός νόμος το ορίζει ??? από που και ως που ??
να μου πείς ΑΜΕΑ το καταλαβαίνω...
αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προσλάβει ένα παιδί πολυτέκνου ?? έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να αποδώσει πλήρως ?? μια χαρά είναι να φτιάξει τα προσόντα του για να βρεί δουλειά...
εκεί όπου τυπώνονται τα ευρώ παίκτη μου...
Περίεργο, εγω πιστευα οτι το Κρατος οφειλει να προτιμαει για τις θεσεις εργασιας του τους καλυτερους, ωστε να παρεχει αξιοπιστες υπηρεσιες στον κοσμο.
Εκτος αν θεωρουμε οτι οι θεσεις στο Δημοσιο δεν θελουν καμια ιδιαιτερη ικανοτητα, αρα μπορουμε να τις διανεμουμε σε οσους εχουν απλως μεγαλυτερη αναγκη για δουλεια.
Περιεργες αντιληψεις.
Πηγούλα?α και για να τυπωθουν δραχμες χρειαζοντε 6 μηνες προετοιμασιας
για θεσεις του δημοσιου ορισμενου χρονου δηλαδη ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ υπαρχει μια λιστα στο γραφειο του υπουργου και εκει συνυπολογιζοντε τοκοινωνικακομματικα κριτηρια οπως ο χρονοςυπηρεσιαςαφισοκολλησης αν εισαι τεκνομονογονεικηςημετερης οικογενειας αν εισαι απο πολυτεκνη οικογενεια για να τσιμπισουν και αδερφιαποσα τεκνα εχειςπου ψηφιζεις αν εισαι ορφανος γιατι πρεπει να ψηφισουν και μαμα-μπαμπας εισοδηματα τα παντα. γιατι στο δημοσιο θα ειναι λιγο χρονικο διαστημα και εχουν μεγαλητερη αναγκη εστω αυτη τη λιγομηνη εργασια οι κοινωνικα ασθενεστεροι ετσι αφηνονται να τους χρησιμοποιουν οι πολιτικοι
μεγαλο ψεμμα ολα περνανε απο ασεπ πλεον και ολα τα κριτιρια με βεβαιωσεις δημοσιου