Επισκέπτης
δεν χρειάζεται ο χολαργός... από έξω θα έρθουν έτοιμα τυπωμένα...
δηλαδη καπου στο εξωτερικο αυτη τη στιγμη τυπωνουν δραχμες
σε ποιο μερος???
δεν χρειάζεται ο χολαργός... από έξω θα έρθουν έτοιμα τυπωμένα...
Oύτε καν ο Συριζα δεν συμφωνει μαζι σου. Αυτα ειναι ανοησιες.H Κωνσταντοπουλου εχει απολυτο δικιο σε οσα ειπε. Οταν περνανε νομοσχεδια με 148 και 6 βουλευτες δεν πανε λογω φυλακισης υπαρχει θεμα. Εγω ως γνωστον υποστηριζω αλλο συστημα οπου οι αντιπροσωποι του λαου(ας του λεμε και παλι βουλευτες δεν με πειραζει) εκλεγονται στους χωρους εργασιας και τα πανεπιστημια αλλα οσον αφορα τον τωρινο κοινοβουλευτισμο η προεδρος ειναι θεσμικα σωστη. Η Βουλη πρεπει να λειτουργει με 300 και δεν ειναι δυνατον να αποφασιζει κατα το δοκουν ο εισαγγελεας ποιες ψηφοφοριες ειναι κρισιμες και ποιες οχι
H πλακα ειναι οτι μετα την 25η ιανουαριου η Ελλαδα καταρρεει μερα με τη μερα και οι Ελληνες χαιρονται, οτι ανεκτησαν την αξιοπρεπεια τους.Για προβλήματα που πρέπει να λυθούν γρήγορα, κάνει λόγο το Economist
«Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με τρία δύσκολα προβλήματα, τα οποία πρέπει να λύσει σύντομα, καθώς τόσο ο χρόνος όσο και τα χρήματα που διαθέτει μειώνονται με γοργό ρυθμό», υποστηρίζει ο Economist σε νέο δημοσίευμά του για την χώρα μας, τονίζοντας παράλληλα πως η ελληνική οικονομία αρχίζει να υποχωρεί.
«Ένα από τα βασικά προβλήματα που καλείται να λύσει η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι άλλα από τις συνεχιζόμενες εκροές καταθέσεων που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα. Αυτή η τάση καθιστά περισσότερο ευάλωτες τις ελληνικές τράπεζες, οι οποίες στρέφονται στον ELA προκειμένου να προστατευθούν.
Την ίδια ώρα η πολιτική αναταραχή προκαλεί νέα αβεβαιότητα και με το Grexit να έχει επανέλθει στο προσκήνιο, οι Έλληνες επενδυτές «παγώνουν» τα όποια projects και οι ξένοι επενδυτές, μάλλον εγκαταλείπουν τη χώρα τρομοκρατημένοι», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα.
μήπως αυτά τα λέει η εφημερίδα ΑΥΓΗH πλακα ειναι οτι μετα την 25η ιανουαριου η Ελλαδα καταρρεει μερα με τη μερα και οι Ελληνες χαιρονται, οτι ανεκτησαν την αξιοπρεπεια τους.
Εχω την εντυπωση οτι ο Ιστορικος του μελλοντος θα καταγραψει την περιοδο αυτη ως περιοδο λαϊκής μαζικης παρακρουσης.
Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω ξερω οτι καταστρεφομαστε και δεν καταλαβαινω γιατι επρεπε να γινει αυτο, γαμω την αγανακτηση μου. Πεντε χρονια θυσιες και ειχαμε και μια κυβερνηση που πηγαινε καλα.μήπως αυτά τα λέει η εφημερίδα ΑΥΓΗ
H πλακα ειναι οτι μετα την 25η ιανουαριου η Ελλαδα καταρρεει μερα με τη μερα και οι Ελληνες χαιρονται, οτι ανεκτησαν την αξιοπρεπεια τους.
Εχω την εντυπωση οτι ο Ιστορικος του μελλοντος θα καταγραψει την περιοδο αυτη ως περιοδο λαϊκής μαζικης παρακρουσης.
εχει αποδειχθεί ότι το μέιζον πρόβλημα της χώρας είναι η πολιτική της ηγεσία ανεξαρτήτου χρώματος. Η μια κυβέρνηση τα κρύβει κάτω από το χαλί η άλλη το ξηλώνει γίνεται να χτίσεις μέλλον για αυτή τη χώρα.Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω ξερω οτι καταστρεφομαστε και δεν καταλαβαινω γιατι επρεπε να γινει αυτο, γαμω την αγανακτηση μου. Πεντε χρονια θυσιες και ειχαμε και μια κυβερνηση που πηγαινε καλα.
Και τωρα γελαει ο κοσμος μαζι μας. Τι καταρα κυνηγαει αυτη τη χωρα να πρεπει καθε φορα που η Δεξια παει να φτιαξει τα πραγματα, να ερχεται καποιος και να τα χαλαει?
Bαλε την πηγη σου μην ντρεπεσαι!Λάστ Γίαρ.
Το ισπανικό πολιτικό κίνημα κατά της λιτότητας Podemos εμφανίζεται να κερδίζει τη δεύτερη θέση στις βουλευτικές εκλογές πίσω από το κυβερνών, κεντροδεξιό Λαϊκό Κόμμα (PP), ωστόσο μπροστά από το κεντροαριστερό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα (PSOE), σύμφωνα με δημοσκόπηση.
Πάντως η δημοσκόπηση του CIS δείχνει ότι από τις εκλογές δεν θα προκύψει σαφής πλειοψηφία, γεγονός που θα αναγκάσει τα κόμματα να προσπαθήσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση συνασπισμού.
Οι επόμενες βουλευτικές εκλογές στην Ισπανία αναμένεται να διεξαχθούν ως το τέλος του έτους.
Η δημοτικότητα των δύο μεγαλύτερων κομμάτων της Ισπανίας, του Λαϊκού και του Σοσιαλιστικού, έχει πέσει σε ιστορικό χαμηλό έπειτα από μια σειρά σκανδάλων διαφθοράς και μεγάλες περικοπές στις κοινωνικές παροχές.
Αυτό έχει ωφελήσει σημαντικά το Podemos, οι αριστερές πολιτικές του οποίου έχουν αυξήσει τη δημοτικότητά του.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου, το PP φαίνεται να κερδίζει το 27,3% των ψήφων, το Podemos το 23,9% και το PSOE το 22,2%.
Με το Podemos να συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους των αριστερών ψηφοφόρων, το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα ίσως θα πρέπει να αποφασίσει μεταξύ της υποστήριξης ενός μεγάλου συνασπισμού με τους αντιπάλους του του Λαϊκού Κόμματος ή μιας αριστερής κυβέρνησης υπό το Podemos.
Ψαξε να τα βρεις.Bαλε την πηγη σου μην ντρεπεσαι!
Δεν ξερω ρε φιλε. Εγω ξερω οτι καταστρεφομαστε και δεν καταλαβαινω γιατι επρεπε να γινει αυτο, γαμω την αγανακτηση μου. Πεντε χρονια θυσιες και ειχαμε και μια κυβερνηση που πηγαινε καλα.
Και τωρα γελαει ο κοσμος μαζι μας. Τι καταρα κυνηγαει αυτη τη χωρα να πρεπει καθε φορα που η Δεξια παει να φτιαξει τα πραγματα, να ερχεται καποιος και να τα χαλαει?
Οχι εσυ να βαλεις την πηγη που βρηκες το κειμενο....!Ψαξε να τα βρεις.
Δεν βαζω τιποτα.Οχι εσυ να βαλεις την πηγη που βρηκες το κειμενο....!
Αρα εισαι ΨΕΥΤΗΣ χαχαχαχα δεν θα ειναι πρωτη φορα βεβαια! Οπως τοτε που εβαζες δημοσκοπησεις που τελικα ηταν ΕΧΙΤ POLS αχαχαχαχαχαχααχα κρακ κρακ κρακΔεν βαζω τιποτα.
Ναι το εγραψα μονος μουΑρα εισαι ΨΕΥΤΗΣ χαχαχαχα δεν θα ειναι πρωτη φορα βεβαια! Οπως τοτε που εβαζες δημοσκοπησεις που τελικα ηταν ΕΧΙΤ POLS αχαχαχαχαχαχααχα κρακ κρακ κρακ