alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.274
- Πόντοι
- 8.006
Α δεν εχεις. Καταλαβα. Ο επομενος.Παρε αυριο την εφημεριδα. Στο contra channel την εδειξαν.
Α δεν εχεις. Καταλαβα. Ο επομενος.Παρε αυριο την εφημεριδα. Στο contra channel την εδειξαν.
Όντως; Μου το λεγε την αλλη φορα και δεν τον πιστευα
Αυτη ειναι η δημόσια θέσηΌπως λενε και οι αστείοι του αλλου νηματος, είναι "προσωπικο", δεν είναι αρμόδιοι να ασχολούνται.
Τι δεν εχω ρε παπαρα. Γαμω το μυαλο σου γαλαζια βδελα. print screen ειναι το λεει ξεκαθαρα απο που ειναι!Τι θες να σε αρχισω στα καντηλια για τα αυτονοητα?Α δεν εχεις. Καταλαβα. Ο επομενος.
Σωστα, η "ιδιωτικη" θεση είναι άλλη. Διπλάσια ξεφτιλα δηλαδή.Αυτη ειναι η δημόσια θέση
ναι ρε θα είναι καλύτερη η κοινωνία δίχως αυτόν σκέψου το λίγο
Αυτη ειναι η δημόσια θέση
Εχω απαντησει. Δεν εχεις προθεση ψηφου, δεν σχολιαζω τιποτα.Τι δεν εχω ρε παπαρα. Γαμω το μυαλο σου γαλαζια βδελα. print screen ειναι το λεει ξεκαθαρα απο που ειναι!Τι θες να σε αρχισω στα καντηλια για τα αυτονοητα?
Τι λες ρε τοσες χοντρες ικανοποιούνται
:-* :-* :-* :-* :-* :-*άμα μάθω ποιά είσαι θα σε διασύρω θέλω να ζεις με τον φόβο μου ;)
Στα @@ μου σε γραφω...γενικα δεν σχολιαζεις οτι δεν σε συμφερει..δεν πειραζει ομως...δεν αλλαζει τπτ στο αποτελεσμαΕχω απαντησει. Δεν εχεις προθεση ψηφου, δεν σχολιαζω τιποτα.
οχι ρε τυπε ενταξει,μαλακια ειπα ?Τι ωρα θες να μαλωνουμε, πότε σε βολευει
Όπως λενε και οι αστείοι του αλλου νηματος, είναι "προσωπικο", δεν είναι αρμόδιοι να ασχολούνται.
Όπου μου καυλώνει θα ανακατεύομαι και αδεια δεν θα ζητησω.Καλα δεν εχουν κι αδικο. Τσακωνονται δυο γυναικες, δεν εχεις εσυ λόγο κι ανακατευσαι σα χλεχλές
Όπου μου καυλώνει θα ανακατεύομαι και αδεια δεν θα ζητησω.
Όπου μου καυλώνει θα ανακατεύομαι και αδεια δεν θα ζητησω.
Εγω δεν τσακωνομαι, τα αρχιδια μου πρηζουν!!Καλα δεν εχουν κι αδικο. Τσακωνονται δυο γυναικες, δεν εχεις εσυ λόγο να ανακατευσαι σα χλεχλές