LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
προσβολααααααααααα
Τι του πε για τη μάνα του
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
προσβολααααααααααα
Για στοιχήματα εχω πει ότι θα βαλω το διαστημα από 13 - 16 ιανουαριου.Ρε ηληθιε απο την Τηλεοραση ειναι...τι διαδικτυακη μας λες? Αντε τραβα βαλε τα exit poll για να μας πεις οτι οι δημοσκοπησεις επεσαν μεσα στα ποσοστα που εδιναν. Τι θα γινει με το στοιχημα θα το βαλουμε?
Μαλλον είναι και το μονο που χυνεις.
Υπόδειξέ μας την κατάλληλη ωρα και θα την υιοθετήσουμε.καλα ρε μουνια απο το πρωι,1 ωρα παει,και ακομα μαλωνετε για τα πολιτικα ?
καλα ρε μουνια απο το πρωι,1 ωρα παει,και ακομα μαλωνετε για τα πολιτικα ?
Μαλλον είναι και το μονο που χυνεις.
Κι εγω φυσικα με μεγαλη ανεση θα σε εκθετω για την εμπαθεια σου απέναντι μου.
Κοσνικ αν θες διεύθυνση επίθετο τηλέφωνο της ροζυ να την ευχηθείς εδώ είμαι
Βαλε στοιχημα βαλε και τι κερδιζει-χανει και το συζηταμε...!Εγω τωρα σε προκαλω και ασε τα 13-16Για στοιχήματα εχω πει ότι θα βαλω το διαστημα από 13 - 16 ιανουαριου.
Αλλά ειλικρινα δεν ξερω αν υπαρχει νοημα.
Με οσους βαζω στοιχήματα, μετα ανακαλυπτουν διαφορες απιθανες δικαιολογιες για να μην πληρωσουν.
Εχω βαρεθεί πλεον.
Μου φαινεται πλεον θα δεχθω να βαζω στοιχήματα ΜΟΝΟ αν τα χρηματα εχουν προκαταβληθεί σε τριτο προσωπο.
Αλλιως δεν σας εμπιστεύομαι, ειστε κοτες.
εσένα σ'έχω χύσει πολλές φορές στη μάπα πάντως ;)
σιγά την έκθεση εγώ έχω πει ότι θέλω να πεθάνεις
Γεροντικη άνοια, μη δίνεις σημασία.
Καλα, τη σαχλαμαρα "δεν σε πιστευω" μου την λες δυο φορες τη μερα. Δεν σημαινει ότι δεν λες μαλακία κιολας.Όντως; Μου το λεγε την αλλη φορα και δεν τον πιστευα
Παρε αυριο την εφημεριδα. Στο contra channel την εδειξαν.Apoc, περιμενω την προθεση ψηφου.
Εκτιμησεις αποτελέσματος και αναγωγες σε εγκυρα δεν με αφορουν.
Εχεις προθεση ψηφου ή να ασχοληθούμε με τιποτα άλλο?
Γεροντικη άνοια, μη δίνεις σημασία.