apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Εληξε η αποχη????? Αντε να δουμε θα καταθεσει την μηνυση ο Σαμαρας τελικα?Σκεφτεσαι να πας?
Εληξε η αποχη????? Αντε να δουμε θα καταθεσει την μηνυση ο Σαμαρας τελικα?Σκεφτεσαι να πας?
οχι αλλα 8υμαμαι που ειχαν παρει λιγα οι δικηγοροι τον μαιο και τωρα καπου ακουσα οτι οι γραμματεις 8α παρουν 50 ευρωΣκεφτεσαι να πας?
εχω ακουσει για κανενα 500αρι περιπου οι δικηγοροι και κανενα 50αρικο οι γραμματειςξερει κανενας τι αποζημιωση 8α παρουν οι δικηγοροι και οι γραμματεις για τις εκλογες ?
Εμενα μην μου μιλατε για φακέλωμα, που μου βγαζετε στο ξεκαρφωτο ποσταρισματα μου από το 2012 για να με πιασετε λαθος.ωρε φακέλωμα
Εληξε.Εληξε η αποχη????? Αντε να δουμε θα καταθεσει την μηνυση ο Σαμαρας τελικα?
Εληξε από 31 Δεκεμβριου.Εληξε η αποχη????? Αντε να δουμε θα καταθεσει την μηνυση ο Σαμαρας τελικα?
Ρε ηληθιε απο την Τηλεοραση ειναι...τι διαδικτυακη μας λες? Αντε τραβα βαλε τα exit poll για να μας πεις οτι οι δημοσκοπησεις επεσαν μεσα στα ποσοστα που εδιναν. Τι θα γινει με το στοιχημα θα το βαλουμε?Την αναγωγη στα εγκυρα εβαλες?
Πρεπει κάθε φορα να ψαχνω να βρω τα σωστα δηλαδή.
Να βαλεις την προθεση ψηφου και συζητάμε.
Θα καταθεσει την μηνυση τελικα?Εληξε από 31 Δεκεμβριου.
Εμενα μην μου μιλατε για φακέλωμα, που μου βγαζετε στο ξεκαρφωτο ποσταρισματα μου από το 2012 για να με πιασετε λαθος.
Εληξε.
εχω ακουσει για κανενα 500αρι περιπου οι δικηγοροι και κανενα 50αρικο οι γραμματεις
Καπου εκει θα παιξει και οπως και το Μαϊο ηταν λιγοτερα σε σχεση με το παρελθον.εχω ακουσει για κανενα 600αρι περιπου
Και πού εισαι, Μηδα?
Η σωστη απαντηση δεν είναι "ω ρε φακέλωμα".
Είναι "μπραβο αλεξ που τον ξεβράκωσες".
Όπως σπεύδεις κάθε φορα να πεις το σχολιακι σου, οποτε ξεθάβεται κανενα σχολιο μου από το παρελθον, και δεν ειπες ποτέ σε κανενα "ω ρε φακέλωμα".
Όχι όποτε τα λεω εγω να είναι φακέλωμα, και οποτε μου λενε οι αλλοι να είναι επιτυχια.
Αντε μπραβο.
Και πού εισαι, Μηδα?
Η σωστη απαντηση δεν είναι "ω ρε φακέλωμα".
Είναι "μπραβο αλεξ που τον ξεβράκωσες".
Όπως σπεύδεις κάθε φορα να πεις το σχολιακι σου, οποτε ξεθάβεται κανενα σχολιο μου από το παρελθον, και δεν ειπες ποτέ σε κανενα "ω ρε φακέλωμα".
Όχι όποτε τα λεω εγω να είναι φακέλωμα, και οποτε μου λενε οι αλλοι να είναι επιτυχια.
Αντε μπραβο.
Μαλλον είναι και το μονο που χυνεις.εγώ μεγάλε χύνω ιδρώτα στο γκουγκλ
Κι εγω φυσικα με μεγαλη ανεση θα σε εκθετω για την εμπαθεια σου απέναντι μου.δε θα μου υπαγορεύεις τι θα λέω φίλε δεν είπα ποτέ ότι είμαι αμερόληπτος ;)
Ο Άλεξ είναι κότα λυράτη.
http://[URL unfurl="true"]www.digital-camera.gr/photos/kota_2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Ετσουξε πολύ ε? Ε δεν καθεσαι και φρονιμος.
Μαλλονείναι και το μονο που χυνεις.
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΜαλλον είναι και το μονο που χυνεις.