apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
O Σαμαρας γιατι δεν το εκανε?Τι θελω να κανει?
Να βγει και να πει "ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ".
O Σαμαρας γιατι δεν το εκανε?Τι θελω να κανει?
Κινδυνευει να χασει τις εκλογες τυπε και ο λογος θα ειμαστε εμεις πιθανον. Μπορει να εχεις και δικιο ομως..!Δεν ξερω την γερμανικη πραγματικοτητα,αλλα απο οτι ακουγεται τουλαχιστον οι Ευρωσκεπτικιστες ειναι της γραμμης οτι πρεπει να μας διωξουν απο το ευρω,και οι χριστιανοδημοκρατες χανουν ψηφους προς τα εκει..οποτε στο θεμα το δικο μας δεν νομιζω οτι η ανοδος τους θα προκαλεσει χαλαρωση της Μερκελ προς το εμας μαλλον το αντιθετο...Αν υπαρχει κανεις που μενει Γερμανια και ξερει τα κοζια εκει ισως θα μπορουσε να μας διαφωτισει
Σου απαντησα μερικες σελιδες ποιο πισω. Ο Τσιπρας κανει αυτα που ακριβως ψηφιστηκε να κανει. Ο Σαμαρας ακριβως τα αντιθετα. Αυτη ειναι η διαφορα.Αρα ποια η διαφορα Σαμαρα-Τσιπρα τοτε?
Τι θελω να κανει?
μετα το 1ο default έρχεται και το 2ο.Μαλιστα τωρα μαθαινουμε οτι υπαρχει και 2ο Draft!!
Το μονο που ειχαμε θωρακισμενη ηταν η πρωην BMW του πρωην αφεντικου σου...!το 10 λεω που βγηκαν ολοκληρωμενα τα αισχη του μπουχεσα
το 09 ειχαμε θωρακισμενη οικονομια και 4.5% ελλειμμα ετσι δηλωνε επισημα ο πιτσαμποι
δεν ξερω τι μου λες ρε μπουμπου
Ο Καραγκουνης το αμφισβιτησε αρκετες φορες...!Ειναι για κλωτσιες ο τυπος.Δηλαδή βγήκε υπουργός οικονομικών είπε τέτοιο ψεύδος και δεν έγινε ακόμη της καραπουτανάρας:;;;
Δεν ξερω τυπε. Δεν εχω μπεσα σε κανενα ΜΜΕ εσωτερικο η εξωτερικοΚοιτα και αυτοι που κατα πασα πιθανοτητα θα κερδισουν ειναι οι σοσιαλδημοκρατες(σε αυτες τις τοπικες που γινονται τωρα παιρνουν κατι 40ρια) και νομιζω αυτη τη στιγμη ειναι το συγκυβερνων κομμα στη Γερμανια(απλα οι χριστιανοδημοκρατες ειναι το μεγαλυτερο κομμα αυτη τη στιγμη) οποτε δεν θα αλλαξουν και πολλα
Τι λες βρε παιδι μου, συγκλονίστηκα.
Και τι ειναι αυτο το channel 4 και ποιος ειναι αυτος που εχει εγγραφα τετοιου ειδους?
Με 30% ανεργία και μισθούς στα τάρταρα απορω πως είναι τα καλομαθημένα παιδιάΟταν κάνεις χατήρια στο κακομαθημενο παιδι σου, τοτε αρχιζουν να ζητανε και τ' αδελφια του...
πολύ μαλάκες είναι όχι λίγο μπερδεμένοιΕίστε λίγο μπερδεμένοι. Από τη μία λέτε ότι το αεπ έπεσε γιατί προ κρίσης ήταν φούσκα λόγω των δανεικών. Μετά λέτε ότι καλά κάνουμε, ρολάρουμε τα χρεολύσια πληρώνουμε μόνο τόκους και θα δανειζόμαστε εσσαεί - αφού εξάλλου όλα τα κράτη έχουν χρέος και είναι λογικό. Το 10 λέγατε ότι καλά κάνουν και μειώνουν μισθούς στους δημ υπαλλήλους γιατί έτσι θα σωθεί η οικονομία. Το 2012 φυσικά τον φάγαμε και οι ιδιωτικοί. Τότε το θεωρήσατε λογικό γιατί έπρεπε να χτυπήσουμε την ανεργία (η οποία φτάνει στο 28%). Παρόλα αυτά οι πολυπόθητες επενδύσεις (εκτός από κάτι δωρεές αγροτικης, οπαπ κτλ) δεν ήρθαν ποτέ. Τότε σας έφταιξε η υψηλή φορολόγηση (η οποία μεσοσταθμικά είναι χαμηλότερη από της γερμανίας εντωμεταξύ) . Όμως τα σαίνια σας αυξήσαν και την φορολόγηση προς τα φτωχά στρώματα που ήδη μαστίζονται από την ανεργία. Και δεν κατάφεραν τίποτα εκτός από το εικονικό πρωτογενές πλεόνασμα. Ανάπτυξη δεν ήρθε ποτέ. Ο ιδιωτικός τομέας έχει μαραζώσει. Ο αποπληθωρισμός πνίγει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι ελληνικές εταιρείες δεν είναι ανταγωνιστικές ούτε καν μέσα στην ίδια τους τη χώρα. Λέτε ότι η δύναμη μιας οικονομίας αποτυπώνεται στο νόμισμά της. Άρα θα έπρεπε να ισχύει και το αντίθετο πράγμα ευκόλως κατανοητό ότι δε θα γίνει τα επόμενα 50 χρόνια.
Και θέλετε αυτό να συνεχιστεί γιατί είναι ευλογία.
ΥΓ: Είστε νεοφιλελεύθεροι αλλά ψηφίζετε ν.δ. και πασοκ. Επίσης το bailout στις ηπα δεν ήταν κρατικοποιήσεις αλλά επένδυση
Ο άλλος που κόπτεται για τον χρυσό της χαλκιδικής όταν του έδειξα άρθρο ότι η καναδική εταιρεία που υπέγραψε τη σύμβαση έχει κάνει διάφορα κακά πραγματάκια στη Τουρκία, μου απάντησε ότι στα παπάρια του και ότι τον νοιάζει μόνο η χώρα του.
Συγνώμη μήπως είστε λίγο μπερδεμένοι;;;;;;
Με νέα επιτόκια ρε βλάκα.γιατί ??? πόθεν προκύπτει αυτό... 100 λήγουν 100 δανείζεσαι... το νούμερο μένει σταθερό... απλή αριθμητική...
τα ποσοστά επί του ΑΕΠ είναι του κώλου τα εννιάμερα...
Τις συνταξεις τις πληρωνει το Δημοσιο?Μιας και ειπες για συνταξεις και πλεονασμα..! 400.000 αιτησεις εχουν μεινει στο συρταρι περιπου 6,5δις ευρω. Να πως βγηκε το πεονασμα..!
Οταν χωρις να παραγει τιποτα ειχε επι δεκαετιες διπλο μισθο απο τα άλλα, μαλλον κακομαθημενο ειναι...Με 30% ανεργία και μισθούς στα τάρταρα απορω πως είναι τα καλομαθημένα παιδιά
μπουααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχααα μισό κάτι έχω κατά νου......Με 30% ανεργία και μισθούς στα τάρταρα απορω πως είναι τα καλομαθημένα παιδιά
(1) ποιός το λέει ??
(2) ποιός εξουσιοδοτεί τον Μοσκοβισί να παραδώσει ντράφτ εξ ονόματος του Eurogroup ?
Καλα εισαι φιλε μου? Να συνεννοηθουμε να παμε την βολτα που λεγαμε.Εφαγες πουτσινι και σημερα σκουληκιασμενε βρωμιαρη. Αντε τωρα στη γωνια να καψεις το κουφαρι σου![]()
μπουααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχααα μισό κάτι έχω κατά νου......
http://[URL unfurl="true"]www.defenceandsecurityforum.com/images/Africa_Poverty.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Μαλλον καπως ετσι ειναι καποιοι λαοι που μας δανειζουν για να θρεφουμε μπυροκοίλια.