apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Eαν το βρω θα στο βαλωΤι λες ανθρωπε?
Eαν το βρω θα στο βαλωΤι λες ανθρωπε?
Διαβασε ανθρωπε (λεμε τωρα)Τι λες ανθρωπε?
Μαλλον καπως ετσι ειναι καποιοι λαοι που μας δανειζουν για να θρεφουμε μπυροκοίλια.
Σκασε εσυ.Να μην σε νοιαζει
Που είναι ο νόμος. Άιντε θέλω να τον διαβάσω τώρα που θα την πέσω. Ρε μήπως έλεγες ψεματάκια;;;;;
Μονο οταν σταματησουν να σε στραπωνιαζουν τα αγγλικα πακιανα το βουλώσεις εσύ μαλακισμένο...
Μισό να βάλω δάχτυλο στο στόμα να ξεράσω...
Που είναι ο νόμος. Άιντε θέλω να τον διαβάσω τώρα που θα την πέσω. Ρε μήπως έλεγες ψεματάκια;;;;;
Eαν το βρω θα στο βαλω
Ο τραμουντανα μάλλον δεν πρόκειται να μου υποδείξει τον νόμο βάσει του οποίου, όποιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα λειτουργεί στην ελληνική επικράτεια υποχρεώνεται να επενδύει σε ελληνικά ομόλογα δημοσίου. Κρίμα και θα ήταν ενδιαφέρον κείμενο να διαβάσω για να με πάρει ο ύπνος. Δε πειράζει ίσως αύριο...
Eαν το βρω θα στο βαλω
Μονο οταν σταματησουν να σε στραπωνιαζουν τα αγγλικα πακια
Eγω λουγκρα τραμουντανα απαντησα. ΕΣΥ?Διαβασε ανθρωπε (λεμε τωρα)
Γ. Ρωμανιάς: Το τελευταίο μνημόνιο συνέδεε τις συντάξεις με το χρέος
Με αφρομή την επιστολή προθέσεων της προηγούμενης κυβέρνησης προς την κ. Λαγκάρντ ο γγ του υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ανέφερε ότι στο τελευταίο μνημόνιο υπήρχε πρόβλεψη σύνδεσης των συντάξεων με το χρέος. «Οι συντάξεις θα ήταν συνδεδεμένες με το χρέος» τόνισε ο κ. Ρωμανιάς.
Απαντώντας ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης σημείωσε ότι «η δαπάνη του ασφαλιστικού συνδέεται έτσι και αλλιώς με το χρεός της χώρας», ενώ τόνισε ότι δεν υπήρχε η παραμικρή πρόθεση να γίνει μείωση συντάξεων.
«Καμία νέα μείωση στις συντάξεις ούτε στις κύριες ούτε στις επικουρικές. Πρώτο βήμα είναι να εξυπηρετηθούν 1.262.290 συνταξιούχοι. Η δέσμευσή μας είναι όσον αφορά στον αριθμό των συνταξιούχων που θα εξυπηρετηθούν. Δεν θέσαμε θέμα αν θα είναι κύριες οι επικουρικές».
Ερωτηθείς σχετικά με το εισοδηματικό κριτήριο και το ΕΚΑΣ ο κ. Ρωμανιάς απάντησε: «Δεν έχουμε κουβεντιάσει για το εισοδηματικό κριτήριο. Η προσπάθεια είναι να μην είναι το ΕΚΑΣ»
Επίσης ο κ. Ρωμανιάς προανήγγειλε και την αλλαγή του μαθηματικού τύπου με τον οποίο θα υπολογίζεται το εφάπαξ
Τόνισε ότι είναι προβληματικός ο τρόπος που υπολογίζεται το εφάπαξ όσων έκαναν αίτηση από την 1/9/2013 και έπειτα.
Όπως είπε, ήδη έχει ψηφιστεί ο μαθηματικός τύπος, ο οποίος όμως δεν εφαρμόστηκε ποτέ γιατί περιλαμβάνει δείκτη βιωσιμότητας.
«Αυτό είναι ανεφάρμοστο, πώς μπορεί να υπολογιστή ο δείκτης βιωσιμότητας;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε ότι ο όρος αυτός θα απαλειφθεί.
«Δεν ξέρω τί ακριβώς θα είναι, αλλά ο μαθηματικός τύπος θα αλλάξει», ξεκαθάρισε.
Μεταξύ άλλων ο κ. Ρωμανιάς κατήγγειλε ότι κατά το PSI ασφαλιστικά ταμεία και νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου μετετρεψαν εν μια νυκτί ρευστό χρήμα σε ομόλογο προκειμένου να κουρευτεί και αυτό.
Περιμενω να σχολιασεις..!
ολο μες στο στομα θελεις να βαζεις κατι
Ο τραμουντανα μάλλον δεν πρόκειται να μου υποδείξει τον νόμο βάσει του οποίου, όποιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα λειτουργεί στην ελληνική επικράτεια υποχρεώνεται να επενδύει σε ελληνικά ομόλογα δημοσίου. Κρίμα και θα ήταν ενδιαφέρον κείμενο να διαβάσω για να με πάρει ο ύπνος. Δε πειράζει ίσως αύριο...
α καλα οκ...! Οποιος το διαβασε το καταλαβε. Μονο εσυ που ειπες την παπαρια σου δεν το καταλαβες..(κανεις πως δεν το καταλαβες). Δεν πειραζει σε αφηνω ησυχο. Εχω κεφια αποψε!Τι να σχολιασω? Τιποτα δεν βλεπω. Εσυ τι καταλαβαινεις δηλαδη?
Ετσι ακριβως ειναι. Το ποσο θα κρατησει θα φανει συντομα.Να μην κανει υποχωρηση η κυβερνηση! Αν δεν κανουν πισω οι Ευρωπαιοι τοτε ας παμε σε ΡΗΞΗ!!! Αν και εγω πιστευω οτι ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΝ!