Εντάξει τύπε όποιος μένει στο κέντρο στην Αθήνα και ζει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και όσοι έχουν πρόβλημα με την ονομασία των σκοπίων είναι ανθρώπινο φασιστομουνοπανο. Κουτσούμπα εσύ?
Για πες μας με ποιά μέσα κάνει προπαγανδα ο Σύριζα? Η ΝΔ είναι κυβέρνηση και έχει ευθύνη για τα καλά και τα κακα. Δλδ τι ήθελες να κάνουμε ?έχουν ανέβει όλα περίπου 40% πάνω, βγήκαν στην φόρα υποκλοπές κτλ, έχουμε ακριβό ρέυμα και κάυσιμα σε σχέση με την Ευρώπη και θέλεις να συζητάμε για τις μαλακίες που έκανε ο Σύριζα όταν κυβερνούσε? Ο Σύριζα πλήρωσε γιαυτές και γιαυτό έχασε τις εκλογές και δεν το βλέπω να ξαναβγαίνει γιατί έχει χάσει την εμπιστοσύνη του λαού με αυτά που έκανε. Αλλά η κάθε κυβέρνηση παίρνει την ευθύνη που της αναλογεί, εκτός αν είσαι κομματόσκυλο και πιστέυεις ότι δεν μας κατέστρεψαν ΝΔ ΠΑΣΟΚ σε 30 χρόνια και μας κατέστρεψε ο Σύριζα σε 5. Οποιοδήποτε άλλο κόμμα δεν θα άντεχε ούτε την μισή τετραετία με όσα έχουν γίνει τώρα επί διακυβέρνησης κούλη αλλά εδώ κολλάει η προπαγάνδα που είπες, τα κανάλια πάιζουν πισπιρίγκου,πάτερ αντώνιο κτλ αλλά κατά τα άλλα έχεις δίκιο κάνει προπαγάνδα ο Σύριζα...
1 το επιχείρημα ότι τα δύο κόμματα κατέστρεψαν την Ελλάδα υπήρχε και στις εκλογές του 2019
Όπως ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν το κόμμα των κεφαλαιοκρατών
Όπως και η Νέα Δημοκρατία ήταν το κόμμα των βιαστών
Το εκλογικό σώματα απέρριψε αυτά Με την ψήφο του
Βρειτε κάτι καινούργιο
Απλώς για την ιστορία επειδή έχω απαντήσει πολλές φορές
Όλα τα κόμματα έκαναν την φτωχή Ελλάδα του 60 που θυμάμαι εγώ να τη βλέπεις μετά από πολλά χρόνια και να μην το πιστεύεις
Αναγνωρίζοντας βέβαια ότι στα χρόνια των μνημονίων είχαμε μείωση
Της ευημερίας αλλά σε σχετικά με την αύξηση ευημερίας των προηγούμενων χρόνων μικρή
2 έχω απαντήσει επανειλημμένως για την ακρίβεια για τον πληθωρισμό στην Ελλάδα και τον πληθωρισμό σχετικά με την Ευρώπη
Με στοιχεία και όχι συνθήματα όπως γράφεις εσύ για το 40% και λοιπά
3 τώρα γίνονται Οι δίκες για τα κακά του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει τώρα να τα συζητάμε;
Εξάλλου εσύ είχες σαν επιχείρημα ότι τη Νέα Δημοκρατία δεν τη συμφέρει να γίνεται συζήτηση για το μάτι;
Γιατί δεν την επαναφέρεις εσύ;
4 στις συζητήσεις που ακούω εγώ στο κανάλι 9 στο blue sky και στο action24
Και στο contra
Οι συζητήσεις είναι για τις υποκλοπές για την ακρίβεια για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις σχέσεις με την Τουρκία
Και πολύ πιο λίγο για εγκλήματα
Υπήρχε βέβαια μία περίοδος που ήταν της μόδας η πισπιρίγκου
Και ο πάτερ Αντώνιος αλλά τώρα οι συζητήσεις έχουν ελαττωθεί πολύ για αυτά
5 εδώ στο site
Αν δεις τα γκάλοπ που βγάζει το site των ανθρώπων εδώ
Θα δεις ότι Νέα Δημοκρατία προηγείται πολύ του ΣΥΡΙΖΑ
Χωρίς να ισχυρίζομαι ότι αυτό ισχύει και στην κοινωνία
Αλλά πόσοι γράφουν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και ποσοι υπέρ της δημοκρατίας στις συζητήσεις;
Και βέβαια σε αγαστή συνεργασία άνθρωποι που ψηφίζουν ακροδεξιά και ΣΥΡΙΖΑ βρίζουν την κυβέρνηση
Η προπαγάνδα καλά κρατεί