Δεν σου ζήτησα να κρίνεις και να καταδικάσεις τους ελεγχόμενους πρώην υπουργούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
Αλλά απλώς τα συζητάμε για αυτό
Πού αποφεύγετε σαν το διάβολο με το λιβάνι
Για αυτό που ρωτάς τώρα
Απάντησε η Ευθυμίου με δύο απαντήσεις
«Η συνολική αμοιβή μου για το διάστημα 2019-2022 είναι €62.709» γράφει η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ που καταγγέλλει ότι εκτός από τη βουλευτική αποζημίωση αμείβεται με κρατικό χρήμα για δικηγορικές εργασίες σε ΕΦΚΑ και ΙΚΑ
www.protothema.gr
Δεν έχω ιδέα αν νομικά έχει δίκιο ή όχι
Αυτό όμως που με παραξενεύει από την απάντηση της είναι το εξής
Αποτελεί έκπληξη για μένα ότι με τον κ. Πολάκη μετέχουμε στην ίδια επιτροπή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής και στις 15-02-2022 σε επεξεργασία νομοσχεδίου που αφορούσε τη λειτουργία του ΕΦΚΑ με φυσική μου παρουσία στην παραπάνω επιτροπή τοποθετήθηκα σχετικά με τη σχέση μου με συνδέει με τον ΕΦΚΑ ως εξής: «… αποτελώ κομμάτι του ΕΦΚΑ ως συνεργαζόμενη από το Δεκέμβριο του 2008, τότε με το Ταμείο Είσπραξης Εσόδων, μετά με το ΚΕΑΟ και στην ουσία, οργάνωσα τη Νομική Υπηρεσία ήταν το πρώτο ΚΕΑΟ απόδοση της Θεσσαλονίκης, η σχέση μου, όμως, συνεχίζει μέχρι σήμερα συνεργασίας και με νομολογία πολύ σημαντική έναντι των τραπεζών για να μπουν χρήματα στα ταμεία του ΕΦΚΑ.
Είδα, ότι έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας κάποια παραπολιτικά σε σχέση με τις σχέσεις μου με τον ΕΦΚΑ. Πλήρως ψευδή, ανυπόστατα στα στοιχεία που δίνουν, έχω καταθέσει και έχω απαντήσει με επιστολή σε κάποια από αυτά - θα την καταθέσω μετά στα Πρακτικά της Επιτροπής - όπως επίσης έχω ενημερώσει αρμοδίως και το Γραφείο του Πρωθυπουργού. Αν θέλει κάποιος, ο οποιοσδήποτε επ’ αυτού, ας το κάνει ενυπόγραφα, για να μπορώ να απαντήσω και εγώ με πολιτικό και νομικό τρόπο».
Επομένως, ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑ. Όμως, τότε ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ή ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ από καμία παράταξη και δε ζήτησε πρόσθετα στοιχεία, τα οποία σήμερα παραθέτω λεπτομερώς.
Προέβη στη ενέργεια αυτή, αφού είχα αρμοδίως ενημερώσει την παράταξή μου, ως όφειλα, ώστε να τελεί σε γνώση τους η κακόβουλη συμπεριφορά κάποιων κατευθυνόμενων κύκλων σε βάρος μου.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ.
Τα είχε αναφέρει δηλαδή στη Βουλή
Δεν είπε κανείς τίποτα
Και τώρα αποκάλυψη;;;;;