kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.348
- Πόντοι
- 6.256
Link παρακαλω.Το 1732 οι συγγενείς σου οι Μητσοτάκηδες ήταν στην μεριά του Σουλτάνου μικρή μου μπουμπούκα.![]()
Link παρακαλω.Το 1732 οι συγγενείς σου οι Μητσοτάκηδες ήταν στην μεριά του Σουλτάνου μικρή μου μπουμπούκα.![]()
Και το κοπρόσκυλο ο αρχηγός σου θυμήθηκε το 2015 και μετά να κάνει αλλαξοκωλιές με τον μπούστη;;;Το 1732 οι συγγενείς σου οι Μητσοτάκηδες ήταν στην μεριά του Σουλτάνου μικρή μου μπουμπούκα.![]()
Και το κοπρόσκυλο ο αρχηγός σου θυμήθηκε το 2015 και μετά να κάνει αλλαξοκωλιές με τον μπούστη;;;
Σκάσε μωρή κουράδα, από παντού ψωλίδια τρως.
Το παίζει υπεράνω ο τραλαλάκης μέχρι να πειράξει κάποιος τα καινούργια του φιλαράκια, τα συριζόπανα.
Εκεί αμέσως πετάγεται σαν παραπονιάρα πορδή να τα υποστηρίξει ο ξεφτίλας.
Έτσι γαμάτε εσείς τα φιλαράκια;;;Βγάλε ρε κόπρε συγγενή του Μητσοτάκη τον γαμιά σου τον tellystallone από το αβαταρ. Μας έχεις μπερδέψει.
Το καταλάβαμε ότι σε γαμάει καλα, δεν χρειάζεται να το φωνάζεις τόσο.
![]()
Nέα «γαλάζια αρπαχτή» | Το Κουτί της Πανδώρας
Ένας ακόμη βουλευτής, για την ακρίβεια βουλεύτρια της ΝΔ πιάστηκε να κάνει μπίζνες με το κράτοςwww.koutipandoras.gr
Ποιανού κλώνος είσαι συ είπαμε;
όπως το είπες παρόμοιες.Παρόμοιες δικηγορικές υπηρεσίες προς τον ΕΦΚΑ παρείχε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου.
Έχεις κάνει παρόμοιο post στις επόμενες σελίδες ή γαργάρα το έκανες;
γαλάζια πορνη το έγραψα
![]()
«Ελάτε να με συλλάβετε» - Zougla
«Η γνωμοδότηση του Ισίδωρου Ντογιάκου αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος», επισημαίνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης...www.zougla.gr
Leclerc έγραψε:Ρε βρωμερή ροζ κάμπια βγάζεις και γλώσσα ρε γελοίε;
Πες μας πώς έφτασε η αμόλυβδη από 1,35 στο 1,80 επί Αλέκου του χαζού, χωρίς να υπάρχει διεθνή ενεργειακή κρίση;
Leclerc έγραψε:
Παρόμοιες δικηγορικές υπηρεσίες προς τον ΕΦΚΑ παρείχε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου.
Έχεις κάνει παρόμοιο post στις επόμενες σελίδες ή γαργάρα το έκανες;
όπως το είπες παρόμοιες.
λίγο ποιο πίσω αγαπημένη μου γαλάζια πορνη το έγραψα
δεν ξέρω ρε τυπε. θύμισε μας εσύ. ενεργειακή κρίση έχεις στο κεφάλι σου.Επαναλαμβάνεσαι χαζούλη.
Πες μας πώς έφτασε η αμόλυβδη από 1,35 στο 1,80 επί Αλέκου του χαζού, χωρίς να υπάρχει διεθνή ενεργειακή κρίση;
Γιατί μου λες για τον Σύριζα? Τι μας νοιάζει τι κάνει ο Σύριζα τώρα πια? Μας νοιάζει το αγγούρι που τρώμε από τον κούλη και την παρέα του Ποια Πισπιρίγκου ήταν στην μόδα ,τόσα λεφτά πήραν τα κανάλια για να λένε όλη μέρα για την πισπιρίγκου για να μην ασχολήται ο κόσμος με το ρεύμα και τα καύσιμα. Την εκάστοτε μόδα την φτιάχνουν τα κανάλια για το τι θα παίζουν.1 το επιχείρημα ότι τα δύο κόμματα κατέστρεψαν την Ελλάδα υπήρχε και στις εκλογές του 2019
Όπως ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν το κόμμα των κεφαλαιοκρατών
Όπως και η Νέα Δημοκρατία ήταν το κόμμα των βιαστών
Το εκλογικό σώματα απέρριψε αυτά Με την ψήφο του
Βρειτε κάτι καινούργιο
Απλώς για την ιστορία επειδή έχω απαντήσει πολλές φορές
Όλα τα κόμματα έκαναν την φτωχή Ελλάδα του 60 που θυμάμαι εγώ να τη βλέπεις μετά από πολλά χρόνια και να μην το πιστεύεις
Αναγνωρίζοντας βέβαια ότι στα χρόνια των μνημονίων είχαμε μείωση
Της ευημερίας αλλά σε σχετικά με την αύξηση ευημερίας των προηγούμενων χρόνων μικρή
2 έχω απαντήσει επανειλημμένως για την ακρίβεια για τον πληθωρισμό στην Ελλάδα και τον πληθωρισμό σχετικά με την Ευρώπη
Με στοιχεία και όχι συνθήματα όπως γράφεις εσύ για το 40% και λοιπά
3 τώρα γίνονται Οι δίκες για τα κακά του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει τώρα να τα συζητάμε;
Εξάλλου εσύ είχες σαν επιχείρημα ότι τη Νέα Δημοκρατία δεν τη συμφέρει να γίνεται συζήτηση για το μάτι;
Γιατί δεν την επαναφέρεις εσύ;
4 στις συζητήσεις που ακούω εγώ στο κανάλι 9 στο blue sky και στο action24
Και στο contra
Οι συζητήσεις είναι για τις υποκλοπές για την ακρίβεια για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις σχέσεις με την Τουρκία
Και πολύ πιο λίγο για εγκλήματα
Υπήρχε βέβαια μία περίοδος που ήταν της μόδας η πισπιρίγκου
Και ο πάτερ Αντώνιος αλλά τώρα οι συζητήσεις έχουν ελαττωθεί πολύ για αυτά
5 εδώ στο site
Αν δεις τα γκάλοπ που βγάζει το site των ανθρώπων εδώ
Θα δεις ότι Νέα Δημοκρατία προηγείται πολύ του ΣΥΡΙΖΑ
Χωρίς να ισχυρίζομαι ότι αυτό ισχύει και στην κοινωνία
Αλλά πόσοι γράφουν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και ποσοι υπέρ της δημοκρατίας στις συζητήσεις;
Και βέβαια σε αγαστή συνεργασία άνθρωποι που ψηφίζουν ακροδεξιά και ΣΥΡΙΖΑ βρίζουν την κυβέρνηση
Η προπαγάνδα κα
θα πετάξει κάτι άκυρο κ θα σαλτάρεις. είναι καμμενος ο τύποςΓιατί μου λες για τον Σύριζα? Τι μας νοιάζει τι κάνει ο Σύριζα τώρα πια? Μας νοιάζει το αγγούρι που τρώμε από τον κούλη και την παρέα του Ποια Πισπιρίγκου ήταν στην μόδα ,τόσα λεφτά πήραν τα κανάλια για να λένε όλη μέρα για την πισπιρίγκου για να μην ασχολήται ο κόσμος με το ρεύμα και τα καύσιμα. Την εκάστοτε μόδα την φτιάχνουν τα κανάλια για το τι θα παίζουν.
Επειδή ξέρω τι θα πεις για να σε προλάβω επειδή θα μου το παίξεις πάλι ευαισθητούλης για το μάτι αλήθεια για τον κ. κ. Τσουβάλα που από αρχηγό αστυνομίας τον αναβάθμισε η ΝΔ τι έχεις να πείς.?Αυτός δεν έχει ευθύνη για την τραγωδία? Γιατί είπες σε προηγούμενα post ότι οι υπεύθυνοι έκαψαν έστω και χωρίς να το θέλουν τον κόσμο? Γιαυτό και κάθονται στο σκαμνί. Τι γνώμη έχεις για την αναβάθμιση του?Αυτός δεν έκαψε κόσμο?
Παράδειγμα έφερα με τον συγκεκριμένο, είναι απλά άλλη μια επική κωλοτούμπα της κυβέρνησης που φώναζε για ευθύνες για να πάρει τους ψήφους και από την άλλη μόλις έκανε την δουλίτσα της αντάμειψε τα κομματόσκυλα με καλύτερες καρέκλες από αυτές που είχαν ενώ πρώτα τους κατηγορούσε.
Η τελευταία σου παράγραφος είναι εκτός θέματος δεν μας νοιάζει πόσοι λένε υπέρ του Σύριζα γιατί δεν είναι κυβέρνηση να χρεωθεί τα καλά και τα κακά, με βάση την λογική σου δεν πρέπει να βρίζει ο κόσμος την κυβέρνηση που το πραγματικό εισόδημα του έχει φτάσει στα τάρταρα (πριν απαντήσεις σε αυτό σου προτείνω να διαβάσεις τον ορισμό του πραγματικού εισοδήματος και για να σε βοηθήσω δεν είναι το είσόδημα από μισθούς, συντάξεις κτλ) πρέπει να ασχολούνται όλοι με την δίκη για το Μάτι.
ΥΓ Να λες ότι ακροδεξιοί βρίζουν την κυβέρνηση όταν έχεις στο κόμμα σου Βορίδη,(αυτός κυκλοφορούσε με μπαλτά για λογαριασμό της ΕΠΕΝ ) Άδωνη (αυτός είχε πει να φτιάξουμε ναρκοπέδια για τους λάθρο) και Πλέυρη ??????????????. Και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά
Αυτη είναι η απάντηση σου στα ερωτήματα αυτά;Μακελειο τυπε;Εχεις συνδρομη;![]()
Αυτή είναι η απάντηση σου σε αυτά που έγραψα;Μακελειο τυπε;Εχεις συνδρομη;![]()
Μα δεν τσακωνόμαστε τύπε, ανέξαρτητα με το τι ψηφίζει ο καθένας όλοι μαζί θέλουμε να φωνάξουμε Μητσοτάκη Γαμιέσαι εκτός από τα πληρωμένα κομματόσκυλα που υποστηρίζουν ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και όχι η κυβέρνηση γιαυτά που περνάμε. Και τι προτείνεις εσύ ακριβώς?να μην ασχολούμαστε και να μην ψηφίσουμε κανέναν (γιατί είναι όλοι ίδιοι) και να πάνε να ψηφίσουν μόνο τα κομματόσκυλα και να βγάλουν κυβέρνηση ενώ έχει ψηφίσει το 10% του λαού?Αυτη είναι η απάντηση σου στα ερωτήματα αυτά;
Αυτή είναι η απάντηση σου σε αυτά που έγραψα;
Δημοσιογράφοι στημένοι.
Πολιτικοί στημένοι.
Κανάλια στημένα.
Εκλογικοί μηχανισμοί στημένοι.
Ξέρετε τι σημαίνει το ΔΙΑΙΡΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕ;
Αν όχι ,συνεχίστε να τσακωνεστε αριστεροί,δεξιοί και κεντρώοι για τη Χρυσή Αυγή, τον ΣΥΡΙΖΑ,τη ΝΔ,το ΠΑΣΟΚ ,ποιος τα έκανε σωστά και ποιος λάθος.
Στο τέλος να θυμάστε,
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΡΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΤΗ ΔΕΗ ..Και όποιος κατάλαβε ,κατάλαβε.
Όταν είμαστε χωρισμένοι σε δίπολα όπως αριστεροί δεξιοί ..παναθηναϊκοί ολυμπιακοί..δημοσίοι υπάλληλοι με ιδιωτικοί κτλ..ενώ οι "άλλοι""είναι οργανωμένοι,τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε δυστυχώς.Μα δεν τσακωνόμαστε τύπε, ανέξαρτητα με το τι ψηφίζει ο καθένας όλοι μαζί θέλουμε να φωνάξουμε Μητσοτάκη Γαμιέσαι εκτός από τα πληρωμένα κομματόσκυλα που υποστηρίζουν ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και όχι η κυβέρνηση γιαυτά που περνάμε. Και τι προτείνεις εσύ ακριβώς?να μην ασχολούμαστε και να μην ψηφίσουμε κανέναν (γιατί είναι όλοι ίδιοι) και να πάνε να ψηφίσουν μόνο τα κομματόσκυλα και να βγάλουν κυβέρνηση ενώ έχει ψηφίσει το 10% του λαού?
Άσε με να μαντέψω, πιστεύεις ότι η γη είναι επίπεδη και ότι στην Σελήνη είναι οι illuminati και επίσης με τα εμβόλια μας έβαλαν σε τσιπάκι το 5g και ότι το αίμα του ανεμβολίαστου αξίζει χρυσάφι.Όταν είμαστε χωρισμένοι σε δίπολα όπως αριστεροί δεξιοί ..παναθηναϊκοί ολυμπιακοί..δημοσίοι υπάλληλοι με ιδιωτικοί κτλ..ενώ οι "άλλοι""είναι οργανωμένοι,τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε δυστυχώς.
Πάντως το πρώτο βήμα αντίδρασης είναι να κατανοήσεις τι συμβαίνει.Οταν πεις ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ τότε μπορείς να φέρεις νέες προτάσεις χωρίς να βαράς Πακιστανούς,χωρίς να κατουράς σημαίες χωρών.
Αλλα όλα αυτά είναι μελετημένα.Social engineering...
Όπως έλεγε ένας 80νος απόστρατος πράκτορας Cia
"Σε ΚΑΘΕ χώρα ελέγχουμε το άκρως δεξιό και το άκρως αριστερό κόμμα.Οποτε θέλουμε ,τα ενεργοποιούμε."