Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.968
- Πόντοι
- 2.606
ευκαιρία να τους δανείσεις τώρα που ανεβαίνουν τα επιτόκια...Τους έχω γαμησει, έχω πάρει δάνειο σταθερό 0,75% με πληθωρισμό στο 11....
ευκαιρία να τους δανείσεις τώρα που ανεβαίνουν τα επιτόκια...Τους έχω γαμησει, έχω πάρει δάνειο σταθερό 0,75% με πληθωρισμό στο 11....
αλεκο μηπως ειναι και ο εξαδαχτυλος βασιλιας που θα παρει τη πολη?Οταν οι αλλοι θα ψαχνουν για αρχηγο, εμεις θα τον φωναζουμε ξανα πρωθυπουργο
ηλιθιε ασχετε , αν ξαναβγει ξεκίνα να τα μαζευεις για Νοτιο Αφρικη μεταναστηςκοιτα μην στον καρφωσω την ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟΣ...ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΕΣΑαλεκο μηπως ειναι και ο εξαδαχτυλος βασιλιας που θα παρει τη πολη?
Kαι γιατι δημοκρατια δηλαδηΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟΣ...ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΕΣΑ
σεβαστη η γνωμη σου αλλα εχει τοση αξια οση οι εταιρειες που φουνταρες ΚΑΤΣΑΠΛΙΑηλιθιε ασχετε , αν ξαναβγει ξεκίνα να τα μαζευεις για Νοτιο Αφρικη μεταναστης
Δεν θα σου φτανουν ουτε για να αναψεις το φως στις κοινοχρηστες σκάλες , κουτρουβαλα θα τις κατεβαινεις
γιατι ειμεθα ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣKαι γιατι δημοκρατια δηλαδη
βασιλικος εισαι φως μου?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟΣ...ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΜΕΣΑ
τραβα οσο ειναι νωρις και εχει ακόμα κανα χαρτονι απο κανα σουπερ μαρκετ να εχεις να βαζεις κατω στην Σταδιου οταν θα κοιμασαι ..σεβαστη η γνωμη σου αλλα εχει τοση αξια οση οι εταιρειες που φουνταρες ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιατι ειμεθα ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
λιγοβασιλικος εισαι φως μου?
αυτο ειναι το καλό με σενα , οτι δεν εισαι μετρια μαλακας , εισαι ΦΟΥΛ
προσεχε την βραδυα των εκλογων πιες λιπιτορ θα σε χαλασει το αποτελεσμα και φοβαμαι μην σε χασωαυτο ειναι το καλό με σενα , οτι δεν εισαι μετρια μαλακας , εισαι ΦΟΥΛ
οποιος και να βγει μαλάκα , αντε εκτος απο ΚΚΕ , ζαχαρη θα την περνάω , για 5 ζωες εχω να ζησωπροσεχε την βραδυα των εκλογων πιες λιπιτορ θα σε χαλασει το αποτελεσμα και φοβαμαι μην σε χασω
ζαλιζεις αρχιδια ρε μαλακα...αν εχεις να τρως απο τα κλεψιμαιικα 5 ζωες βουλωνε..πας να παρουσιασεις μαλακαρε τον συριζα σαν αξιοπιστη εναλλακτικη λες και δεν τον ζησαμε..εγω ουτε πρεζακιας ειμαι,ουτε αποβλητο,ουτε επιδοματακιας για να θελω τους κατσαπλιαδες...οποιος και να βγει μαλάκα , αντε εκτος απο ΚΚΕ , ζαχαρη θα την περνάω , για 5 ζωες εχω να ζησω
Εσυ που σκουπιζεις το κωλο σου και γυρνας και το χαρτι και απο την άλλη πλευρα να εχεις το νου σου μην αρχιζεις να σκουπιζεσαι στις γωνίες των τοιχων
Μαλακα μου εδω ο Μπαιντεν που τυπωνει χρημα σαν πουστης , παει FED παιζει με τα επιτόκια τα χωνει στις πετρελαικες και γαμιεται ολη μερα και ακρη δεν θα βρει τουλαχιστον για ενα χρόνο , και εδω νομιζουν θα τους σωσει ο Κουλης ή η Ευρωπαικη ενωση.Μλκς ακούτε Νιπλη, σε μερικούς μήνες αν συνεχίσει έτσι θα τρώτε μόνο φακές, για το καλό σας το λέει, αυτός δεν έχει ανάγκη...
Ευτυχως δεν ειστε των επιδοματων.ΕΥΤΥΧΩΣζαλιζεις αρχιδια ρε μαλακα...αν εχεις να τρως απο τα κλεψιμαιικα 5 ζωες βουλωνε..πας να παρουσιασεις μαλακαρε τον συριζα σαν αξιοπιστη εναλλακτικη λες και δεν τον ζησαμε..εγω ουτε πρεζακιας ειμαι,ουτε αποβλητο,ουτε επιδοματακιας για να θελω τους κατσαπλιαδες...
χαχαχα αυτος που ελεγε - ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ , ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ , και ετρεξε απο τους πρωτουςΕυτυχως δεν ειστε των επιδοματων.ΕΥΤΥΧΩΣ
αυτα που χρειαζονται καλως τα δινει...καλα ετσι και αλλιως πρηζετε αρχιδια αλλα κουβεντα να γινεταιΕυτυχως δεν ειστε των επιδοματων.ΕΥΤΥΧΩΣ
ελα κλεισε θα σε παρω εγωχαχαχα αυτος που ελεγε - ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ , ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ , και ετρεξε απο τους πρωτους
Δεν το θυμαμαι αυτοχαχαχα αυτος που ελεγε - ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ , ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ , και ετρεξε απο τους πρωτους
Ε ναι ρε μαν,αυτα που χρειαζεται.Τι να κανει να τα βαλει με την αισχροκερδεια?Θυμασαι οταν εριχνες μπινελικια για το ρευμα,πριν 3-4 μηνες ηταν.Συμφωνω απολυτα με Νιπλη και Τροβα,να παει η μπενζινα στα 10 γιουρα οπως και το ψωμι.Η κιλοβατωρα και το κυβικο(δεν εσκασε καμια πλακα στο νερο ακομα) 2-3 γιουρα και να ξεχωρισει η πλεμπα απο τους λοιπους,γιατι πολλοι καβαντζωσαν μια θεση στο δημοσιο και το παιζουν μπρουκληδες.Να ρθουμε στα ισα μαςαυτα που χρειαζονται καλως τα δινει...καλα ετσι και αλλιως πρηζετε αρχιδια αλλα κουβεντα να γινεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ελα κλεισε θα σε παρω εγω