Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Για φαγητό πάω ρε βολκανο και γυρνάω, διακοπές δεν μπορώ να πω....Τόσο μακριά τύπε;; Εσύ θες δύο κινητήρες το χρόνο στο αυτοκίνητο σου
Για φαγητό πάω ρε βολκανο και γυρνάω, διακοπές δεν μπορώ να πω....Τόσο μακριά τύπε;; Εσύ θες δύο κινητήρες το χρόνο στο αυτοκίνητο σου
Του 22 η του 23???Εφτασε σε μενα σημερα μια πληροφορια, την μεταφερω με καθε επιφυλαξη.
Εκλογές 25 Σεπτεμβριου
Εμενα το αγαπημενο μου σποτ ηταν αυτο, Ιανουαριος 2015. Τα ελεγε ολα.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ....το ακουω μεχρι σημερα
Εμενα το αγαπημενο μου σποτ ηταν αυτο, Ιανουαριος 2015. Τα ελεγε ολα.
Πες τα ρε φίλε.Σαχλαμάρες
Εκλογές κανονικά 2023 Ιούνιο .
Συμπλήρωση τετραετίας
φιλαρ΄ακο τι ειναι αυτα που διαβάζω , μηπως θες κανα επιδομα να βαλουμε ενα γνωστο εδω μεσα να στο κανονισει?Για φαγητό πάω ρε βολκανο και γυρνάω, διακοπές δεν μπορώ να πω....
Ζήτα δανεικά από εφοπλιστή ατινεζοΓια φαγητό πάω ρε βολκανο και γυρνάω, διακοπές δεν μπορώ να πω....
Επίδομα ψαροταβέρνας δε θα με χαλούσε...φιλαρ΄ακο τι ειναι αυτα που διαβάζω , μηπως θες κανα επιδομα να βαλουμε ενα γνωστο εδω μεσα να στο κανονισει?
Δεν τραβάω εγώ τέτοια ζόρια, μην αγχώνεσαι.Ζήτα δανεικά από εφοπλιστή ατινεζο
Ξέρει αυτός...σα τα δανεικά του κόμματος του
Έχεις βάλει στοίχημα κάτω από 10% θα βγεις γυμνός στην Γλυφάδα...μην το ξεχνάςκανω προβλεψη,την τυλιγω και στην βαζω στον κωλο..πρωτες εκλογες 9% διαφορα..δευτερες το επεξεργαζομαι ακομα
μεχρι να παει για δανεικα με τον πληθωρισμο οταν τον βρει τον μαλάκα θα τα εχει κανει τα χαρτονομισματα σαιτες ..Ζήτα δανεικά από εφοπλιστή ατινεζο
Ξέρει αυτός...σα τα δανεικά του κόμματος του
σιγα ετσι βγαινω και τωραΈχεις βάλει στοίχημα κάτω από 10% θα βγεις γυμνός στην Γλυφάδα...μην το ξεχνάς
Πάλι με χελωνοσουπα θα τη βγάλω χειμωναΔεν τραβάω εγώ τέτοια ζόρια, μην αγχώνεσαι.
Κυριακουλας και ξερό ψωμί ρε!!!
Να πονάτε...
Αν εκανε πιο μετα εκλογες ο Κουλης οχι απλα γυμνο , θα τον εβρισκες εξω απο τον Αγ.Κωνσταντινο να κανει πιατσα με τσαντακι να το γυρναει σαν λάσοΈχεις βάλει στοίχημα κάτω από 10% θα βγεις γυμνός στην Γλυφάδα...μην το ξεχνάς
Τους έχω γαμησει, έχω πάρει δάνειο σταθερό 0,75% με πληθωρισμό στο 11....μεχρι να παει για δανεικα με τον πληθωρισμο οταν τον βρει τον μαλάκα θα τα εχει κανει τα χαρτονομισματα σαιτες ..
Ζιμπαμπουε θα γινει η φαση , θα πας να παρεις τσιγάρα στο περιπτερο και θα πηγαινεις με ανατρεπόμενο να ξεφορτωσεις χρήμα
κοιτα μην στον καρφωσω την ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝΑν εκανε πιο μετα εκλογες ο Κουλης οχι απλα γυμνο , θα τον εβρισκες εξω απο τον Αγ.Κωνσταντινο να κανει πιατσα με τσαντακι να το γυρναει σαν λάσο
Να πας να κανεις αναχρηματοδότηση !!!! Για τον Κουλη καντοΤους έχω γαμησει, έχω πάρει δάνειο σταθερό 0,75% με πληθωρισμό στο 11....
Οταν οι αλλοι θα ψαχνουν για αρχηγο, εμεις θα τον φωναζουμε ξανα πρωθυπουργοκοιτα μην στον καρφωσω την ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ