alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Μάλλον οπως το παει ο αλλος, θα τον μονιμοποιησει τον Κουλη στο Μαξιμου. Μην μπερδευεσαι.Έτσι όπως το πάει θα τους αναστήσει.
Μάλλον οπως το παει ο αλλος, θα τον μονιμοποιησει τον Κουλη στο Μαξιμου. Μην μπερδευεσαι.Έτσι όπως το πάει θα τους αναστήσει.
Την δυσαρέσκεια πάντα η κυβέρνηση την λαμβάνει.Μάλλον οπως το παει ο αλλος, θα τον μονιμοποιησει τον Κουλη στο Μαξιμου. Μην μπερδευεσαι.
Εγω ξερω οτι για πρωτη φορα στη μεταπολιτευση, το κομμα της αξιωματικης αντιπολιτευσης δεν εισπραττει τιποτα απο τη φθορα της κυβερνησης και δεν μπορει να φτασει καν στα ποσοστα του 2019.Την δυσαρέσκεια πάντα η κυβέρνηση την λαμβάνει.
Ο άλλος θα πουλάει ελπίδα.
Δεν τό πήρα όχι... αυτή την φορά θα κάνω όμως γιατί έχει ακριβυνει πολύ..Αν το δικαιουσουν και δεν το πηρες ειτε το ειχες αναγκη ειτε οχι εισαι μαλακας....και μισο ευρω να δικαιουμαι να παρω απο το γαμημενο Ελληνικο κρατος θα το παρω ειτε το εχω αναγκη ειτε οχι γιατι αυτο μου τα παιρνει καθημερινα επι 10.
Δεδομένο πως τις εκλογές θα τις κερδίσει ο Κυριακουλας τώρα, αυτό δεν το συζητάμε.Εγω ξερω οτι για πρωτη φορα στη μεταπολιτευση, το κομμα της αξιωματικης αντιπολιτευσης δεν εισπραττει τιποτα απο τη φθορα της κυβερνησης και δεν μπορει να φτασει καν στα ποσοστα του 2019.
Κατι λεει αυτο. Ποια ελπιδα πουλαει ο αλλος? Τι εχει πει, τι εχει προτεινει? Να μας πει να τον ακουσουμε. Απολυτως τιποτα.
Τι να γίνει ρε μάν , Κούλη θα λέμε ο μόνος σωτήρας , δεδομένο , δεν θα έχεις και επιλογή μετά θα έχουν γίνει όλα σκόνη και η Κωνσταντοπούλου να βγει τίποτα δεν θα μπορεί να κάνειΔεδομένο πως τις εκλογές θα τις κερδίσει ο Κυριακουλας τώρα, αυτό δεν το συζητάμε.
Με κάποιον θα κάνει συγκυβέρνηση.
Η φθορά είναι ήδη αρκετή και θα γίνει μεγαλύτερη.
Το θέμα είναι σε 2 χρόνια τι γίνεται, για τότε μιλάμε.
Με κανεναν δεν θα κανει συγκυβερνηση, γιατι πολυ απλα κανενας δεν θελει να συγκυβερνησει μαζι του και να τελειωσει πολιτικα. Ποσο μαλλον το ΠΑΣΟΚ, που το τελευταιο που θελει τωρα ειναι να εισπραξει κυβερνητικη φθορα, ενω η στοχευση του ειναι την τετραετια 2023-2026 να αποδομησει πληρως τον Συριζα. Στην αναγκη θα γινουν και τρίτες εκλογες για να πιασει το 36-37% και το 151 και τελειωσαμε.Δεδομένο πως τις εκλογές θα τις κερδίσει ο Κυριακουλας τώρα, αυτό δεν το συζητάμε.
Με κάποιον θα κάνει συγκυβέρνηση.
Η φθορά είναι ήδη αρκετή και θα γίνει μεγαλύτερη.
Το θέμα είναι σε 2 χρόνια τι γίνεται, για τότε μιλάμε.
Σκόνη, όπως το λες,με το δεκαετές στο 4.2 να δω τι θα συμβεί....Τι να γίνει ρε μάν , Κούλη θα λέμε ο μόνος σωτήρας , δεδομένο , δεν θα έχεις και επιλογή μετά θα έχουν γίνει όλα σκόνη και η Κωνσταντοπούλου να βγει τίποτα δεν θα μπορεί να κάνει
Επειδή σου κόβει και 5 αγγλικά ξέρεις κάτσε δες Bloomberg συνέντευξη του Πατέλη του 2019 .. που ο μπάρμπας του λέει τι θα κάνετε και λέει ο άλλος ριφορμς και τους σωστούς ανθρώπους στα σωστά ποστα , και πιάσε την ατάκα που λέει ο μπάρμπας για την Ολιστική οικονομία που τον κοροϊδεύει .. και βγαίνει ο Κούλης και λέει μετά από 3 χρόνια για ολιστική , χαχαχαχαΣκόνη, όπως το λες,με το δεκαετές στο 4.2 να δω τι θα συμβεί....
Σαν τι να γινει ρε τύπε?Σκόνη, όπως το λες,με το δεκαετές στο 4.2 να δω τι θα συμβεί....
Α γεια σου !!!Πραγματικά στα παπάρια μου, να μην σου πω και καλύτερα να πάνε τα πράγματα στο χειρότερο.
το ιδανικό είναι συγκυβέρνηση νδ πασοκ,Οπως βλεπω συμφωνησαμε οτι θα μεινει ο Κουλης 7-8 χρονια ακομη, απλως διαφωνουμε στο τι θα καταφερει. Μια χαρα.
Το πιο εντυπωσιακο ειναι οτι το μεγαλυτερο ζορι και αγχος το εχουν αυτοι που "υποτιθεται" οτι δεν ζημιωνονται απο την πολιτικη του, αντικειμενο ψυχιατρικης ερευνας προδηλως.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με ολοκληρο το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ να κυβερναει, ειναι εντελως αδιαφορο.
Αρκει να μην ξαναβγουν οι κατσαπλιαδες στην εξουσια.
Εγω ειμαι παλαιας κοπής και πιστευω ελληνες πολιτικους που λενε οτι θα γινουν στο τελος της τετραετιαςΕφτασε σε μενα σημερα μια πληροφορια, την μεταφερω με καθε επιφυλαξη.
Εκλογές 25 Σεπτεμβριου
φοβαται τυπε,τρεμει τον Αλεκση