celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.054
- Πόντοι
- 6.056
Εγω αλλο εννοουσαΤο αλκοολ μειωνει την αποτελεσματικοτητα...εκτος και αν με το δουλευουν καλυτερα εννοεις να τον στειλεις τον αλλο μια ωρα νωριτερα.
Εγω αλλο εννοουσαΤο αλκοολ μειωνει την αποτελεσματικοτητα...εκτος και αν με το δουλευουν καλυτερα εννοεις να τον στειλεις τον αλλο μια ωρα νωριτερα.
Με απόδειξη ;Aloperidin και Effexor το μεσημερι μετα το φαγητο....lexotanil λιγο πριν τον υπνο.
50 ευρω....
Παντα.....Με απόδειξη ;
Σε ευχαριστώ όπως και όλους τους άλλους που με σώσατεΠαντα.....
Και ο Κούλης υπέρ του φτωχού λαού φωνάζει αλλά η offshore offshoreΟ προστάτης των φτωχών Τράγκας τώρα φαίνεται και στη διαθήκη του σύμφωνα με το πρώτο θέμα αλλά και από το 2018 το τι έκανε ήταν γνωστό
Πόρσε βίλλα στις Κάννες και προσπάθεια φοροδιαφυγής η φοροαποφυγής
Πάντως σύμφωνα με πηγές του mononews.gr η φορολογική έδρα του Τράγκα, όπως σας αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα ο Wiseman , είναι στο πριγκιπάτο του Μονακό.
Ο Τράγκας, προ ετών είχε κάποιες διαφορές με την ελληνική εφορία και αποφάσισε , όπως λένε οι πηγές μας, να ξενιτευθεί στο διάσημο πριγκιπάτο,
Ο καθένας κλέβει το δημόσιο όπως μπορεί και ας φωνάζετε μερικοί
Γιατι ρε φιλε. Μηπως μας εκλεψαν την πρωτη θεση;Ρε τρολλ βάλε και καμιά πηγή εεεε
Εγγρ. Παρασκευή στις 17:15
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ κοντά στα ποσοστά του 2012 (18,85%) βρίσκεται η ΝΔ του πολιτικού απατεώνα Κούλη Μητσοτάκη στις νέες δημοσκοπήσεις που έφτασαν στο Μαξίμου
Όχι απλά ο πληθυσμός είναι εντελώς διαφορετικός.Ειναι χειρότερη η κατάσταση. Ειδικα στις ΜΕΘ. Αλλά γράψε λάθος στο σχόλιοΓιατι ρε φιλε. Μηπως μας εκλεψαν την πρωτη θεση;
Κανεις δε θα μας παρει την πρωτιά,Όχι απλά ο πληθυσμός είναι εντελώς διαφορετικός.Ειναι χειρότερη η κατάσταση. Ειδικα στις ΜΕΘ. Αλλά γράψε λάθος στο σχόλιο
Πότε φωναξε ο ελλ λαος και δεν ακούσαμε;Νεμεσις.
Φωνη λαου, οργη Θεου.
Στα μπαλκόνια όταν τους καλεσε η μαρεβα για χειροκρότημαΠότε φωναξε ο ελλ λαος και δεν ακούσαμε;
Δεν παραθέτω στο ταρώ γιατί δεν τη βρίσκω τη δημοσίευση τουΝεμεσις.
Φωνη λαου, οργη Θεου.
Διαβασα ενα πολυ καλο τις προαλλεςΔεν παραθέτω στο ταρώ γιατί δεν τη βρίσκω τη δημοσίευση του
Και εσύ και άλλοι κάνετε την επιθυμία σας πραγματικότητα
Διαβασα ενα πολυ καλο τις προαλλες
Η ελευθερια του λογου ειναι πολυτιμη, γιατι χαρη σε αυτην καταλαβαινουμε ποιοι ειναι οι ηλιθιοι
σωστά αυτά που λες αλλά δεν σου λένε για τον καπιταλισμό των κομμάτωνΈχω ξαναγράψει για τη σειρά τα καλύτερά μας χρόνια που δείχνει τη ζωή μιας οικογένειας και αρχίζει από το 1968 και προχωράει
Είμαστε στο 1973 στο 48ο επεισόδιο και πεθαίνει μία γιαγιά
Στα τέσσερα και κάτι λεπτά πριν από το τέλος λέει ο Χαραλαμπόπουλος
Ήταν σε μία γενιά που έζησε πολύ χειρότερα και από την τωρινή δικιά μας γενιά
Επί δεκαετίες με στερήσεις με φτώχεια προσπάθησε και πέτυχε να μεγαλώσει δυο παιδιά που άλλαξαν το Λουτρό έξω από το σπίτι με μπιντέ και μπανιερα το άδειο πιάτο με τηλεόραση τη σόμπα με κεντρική θέρμανση
Για όσους λένε που μας έφερε ο καπιταλισμός των κομμάτων που κυβέρνησαν δεν θυμούνται αυτά
Η δεν τα σκέφτονται
Μπορεί βέβαια ηοι νεώτεροι επειδή δεν τα έχουνε ζήσει και έχουνε ζήσει τη σχετική πολυτέλεια του σήμερα να μην μπορούν καν να τα φανταστούν αυτά ή μέρος από αυτά
Όπως επανειλημμένα έχω πει εγώ δεν μιλάω για το επίπεδο των κομμάτων η το αν έκλεψαν έτα κόμματα εγώ μιλάω συνολικά για το πόσοι άνθρωποι περνάνε πολύ πολύ πολύ καλύτερα σήμερα από ότι πέρναγαν παλιάσωστά αυτά που λες αλλά δεν σου λένε για τον καπιταλισμό των κομμάτων
αλλά για τα ριφιφί των δημόσιων ταμείων που έκαναν τα κόμματα.
Ο δε υγιής διεθνής καπιταλισμός που βοήθησε να ανέβει το βιοτικό επίπεδο έστω με την πίεση της cccp
εξελίχθηκε σε κλειστό κλαμπ ελάχιστων ,στη χώρα μας κρατικοδίαιτων (νομενκλατούρα-νταβατζήδες) νεοφιλελεύθερων
φίλε μου δυο πράματα,Όπως επανειλημμένα έχω πει εγώ δεν μιλάω για το επίπεδο των κομμάτων η το αν έκλεψαν έτα κόμματα εγώ μιλάω συνολικά για το πόσοι άνθρωποι περνάνε πολύ πολύ πολύ καλύτερα σήμερα από ότι πέρναγαν παλιά
Πού οφείλεται αυτό
στις κυβερνήσεις που μεσολάβησαν
Τι εφάρμοσαν όλες αυτές οι κυβερνήσεις
καπιταλισμο θέλουμε δεν θέλουμε
Με τον καπιταλισμό λοιπόν που μ εφαρμόστηκε διαμέσου των κυβερνήσεων που ψήφισε ο λαός και τους ξανά ψηφίσε ξανά επειδή μάλλον ήταν ευχαριστημένος από αυτό ο κόσμος περνάει πολύ πολύ καλύτερα από ότι παλιά
Όσο υπήρχε κομμουνισμός οι κομμουνιστές θέλανε να πάνε σε καπιταλιστικες χώρες και όχι το ανάποδο
Θυμήσου το τείχος του Βερολίν
Για το επίπεδο έχω γράψει πολλές φορές πώς περνάγαμε όταν ήμουνα μικρός και πώς περνάμε σήμερα
Να επαναλάβω μόνο 2-3 από αυτά
Αριθμός αυτοκινήτων ταξίδια στο εξωτερικό ώρες εργασίας
Φαγητά που τρώγαμε παλιά και τώρα
Κρέας τρώγαμε κάθε Κυριακή
Και εκατοντάδες άλλα
Αν μπορούσαμε να είχαμε καλύτερο καπιταλισμό
Πιθανόν
Μέρος από αυτά που λες είναι σωστάφίλε μου δυο πράματα,
1. καπιταλισμός με κρατικούς προστατευτικούς μηχανισμούς των καρτελ ,
με κυβερνήσεις μαριονέτες που ακολουθούν σοβιετικές τακτικές κουπονιών
είναι διαστρέβλωση της ελεύθερης οικονομίας. Πάλι καλά που το λένε νεοφιλελευθερισμό σώζοντας την υστεροφημία
της πάλαι ποτέ πραγματικής ελεύθερης οικονομίας
Μέχρι ο Μητσοτάκης που είναι μέγας θιασώτης του ολιγαρχικού οικονομικού συγκεντρωτισμού,
προχτές (για τα μάτια του κόσμου βέβαια) διαπίστωσε ότι κάτι κακό συμβαίνει στο ενεργειακό βασίλειο
της κατ' επίφαση ιδιωτικής πρωτοβουλίας...
2. Τα κόμματα που ψήφιζε ξαναψήφιζε ο κόσμος τα επέλεγε για τους διορισμούς στο δημόσιο,γαλάζια-πράσινα παιδιά,
έτσι δεν είναι ? δώσε κ σε μένα μπάρμπα....
διάλεγαν κόμμα καπιταλιστικό που θα τους βολέψει σοβιετικά με ένα σταθερό κομμάτι ψωμί, τόση ασφάλεια ένιωθαν
****Όπως το είπες σωστά, εκατοντάδες προεκτάσεις μπορούμε να συζητήσουμε
πχ πως μπορεί ένα σύστημα να ανταγωνιστεί ένα άλλο που διαθέτει πολλαπλάσιες αποικίες
και επομένως διαθέτει περισσότερους πόρους ? και πόσες μέρες το 2022 τρώνε κρέας στις νεοφιλελεύθερες
αποικίες του τρίτου κόσμου ? και εξαναγκάζονται να μεταναστεύουν απο το ένα βερολίνο των "αγορών" στο άλλο ?
Ας μείνουμε στις 2 πρώτες παραγράφους ,μας βλέπουνε τα τρολ έτοιμα να μας πούνε σταλίνες