Δ
Διαγραμμένο μέλος 199414
Επισκέπτης
Πως δεν έγραψες για Πόγραδετς ρε ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΟΠΡΆΝΩΝ;Μιλάς κι'εσύ μωρή πληγή του Δυρραχίου που έβαζες μίνι, ψηλοτάκουνα, και πήγαινες και ψωνιζόσουν με αράπηδες στα γκέτο.
Πως δεν έγραψες για Πόγραδετς ρε ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΟΠΡΆΝΩΝ;Μιλάς κι'εσύ μωρή πληγή του Δυρραχίου που έβαζες μίνι, ψηλοτάκουνα, και πήγαινες και ψωνιζόσουν με αράπηδες στα γκέτο.
Δεκζιουληδες όπως ο πηδουλας κι ο προαγωγός του ο πιξουλας, ΑΜΑΥΡΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1974.Δεν εχω αφησει δεξιο για δεξιο εδω μεσα,απο πρεκια μεχρι και κοκκυγες.
Πιξουλας, ο προαγωγός του πηδουλαΚαι μετά αλλάζεις πλευρό μωρή χολερικιά τσουτσού.
Πόσα σου δίνει ο κατσικοπηδουλας για να είναι ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΣΟΥ;Από κει είσαι ρε πουτανάκι της Ουρανίας;
Ουγκ, ουγκ, ουγκΠες και κάτι πρωτότυπο ρε αναλφάβητο ανθρωπάριο.
Δυναμική επανεμφάνιση Ζανκλωντ,πιο οργισμένος από ποτέ,δίνει brutal μάχες με την δεξιά πτέρυγα του bou,στο νήμα της καρδιάς μαςΤρελό κέφι ζαν, ασωτείες, άγρια πράγματα
Νά'χα τα νιάτα σου, τις αντοχές σου και τα ξεφαντώματα αυτά τα έξαλλα...
Στο έκλεψα...Δυναμική επανεμφάνιση Ζανκλωντ,πιο οργισμένος από ποτέ,δίνει brutal μάχες με την δεξιά πτέρυγα του bou,στο νήμα της καρδιάς μας
Ατσαλώνει μέσα από τις μάχεςΠςρναει την καλύτερη φαση του ο ζαν...πιο δυνατός απο ποτε
Μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση πως ποτέ δεν βρίζει(δεν ξέρω αν έχω χάσει κάτι)όταν απαντάει και ας ακούει τα εξ αμάξης,ειδικά από τον px και τον τραμουντάναΠςρναει την καλύτερη φαση του ο ζαν...πιο δυνατός απο ποτε
Παρενέργειες του εμβολίου.Οριστικοποιησα την αποφαση μου να ψηφισω Γιωργο Παπανδρεου στις εκλογες του ΚΙΝΑΛ
Ξερω, πούτσα σας
Ωχ ωχ θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές...θα φωνάζει ο Αλεξ υπέρ ΓΑΠ ώστε να μην βγει η να χάσει ψήφους ο ΤΣΙΠΟριστικοποιησα την αποφαση μου να ψηφισω Γιωργο Παπανδρεου στις εκλογες του ΚΙΝΑΛ
Ξερω, πούτσα σας
Ζαιος με ΑΡΧΕΣ, όχι σαν κάτι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ πασοκοδεκζιουληδες που ΒΡΊΖΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.Μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση πως ποτέ δεν βρίζει(δεν ξέρω αν έχω χάσει κάτι)όταν απαντάει και ας ακούει τα εξ αμάξης,ειδικά από τον px και τον τραμουντάνα
Καλά κάνει και ρίχνει και καμιά αναποδη, ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥΣΈχει αρχές ο ζαν, δεν βρίζει ούτε βλασφημεί....
Μόνο κανά αστυνομικούλη κοιτάζει να κλωτσήσει στα μουλωχτά στα επεισόδια
Όλα κι όλα, αριστερή ηθική πλεονέκτημα...
Τα λεφτα υπαρχουν θες να ψηφισεις ρε χατζηαβατη.Οριστικοποιησα την αποφαση μου να ψηφισω Γιωργο Παπανδρεου στις εκλογες του ΚΙΝΑΛ
Ξερω, πούτσα σας
ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.... ΣΑΝ ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΕΣ ΘΕΙΤΣΕΣΤα λεφτα υπαρχουν θες να ψηφισεις ρε χατζηαβατη.
Παντως να σε καιει τοσο πολυ το πασοκ αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.
Κατασταλαξε επιτελους εισαι δεξιος η κεντρωδεξιος και εννοω το πασοκ.
Εντωμεταξι θυμάμαι που ελεγες οτι θες στη χωρα να έχουμε γαπ και κουλη
Θελει να εχουμε λεει γαπ και κουλη με λιγα λογια θελει καθεστωτα και οικογενιοκρατειες...ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.... ΣΑΝ ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΕΣ ΘΕΙΤΣΕΣ
Οικογενειοκρατια ειχαν και στην ΧΑ, και ταυτόχρονα την κατεκριναν!!!Θελει να εχουμε λεει γαπ και κουλη με λιγα λογια θελει καθεστωτα και οικογενιοκρατειες...
Τελικά ειναι τοσο δημοκρατης οπως λεει?
Fixed.Αρα και ο θειτσος που δεν εχει μετρητα δεν βγαζει....
Σωστα σπορε μιλησες σωστα.
Εγω ποτε δεν το επαιξα λεφτας,εγω μετα αμαξια τσεπωνω ενα 1200 το μηνα και τα φερνω βόλτα κατα μεσω ορο,παινω και το ενοικιο συντο κεα μια χαρα ειμαι,με ταμπουρδελακια μου ανα 2 μερες τις μπυριτσες και τα ποτα στη πλατειατο πλειστεισον κλπ
Καλα εσυ ακους κεα και σε πιανει τεταρτεος πυρετος.Fixed.
Δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να δείξω πουθενά τους καταθετικούς μου λογαριασμούς. Συγκεκριμένες κινήσεις μόνο (και όχι όλες) και πολύ σου είναι, διότι αφενός μεν ούτως ή άλλως δεν καίγομαι να σε πείσω αν έχω κάτω από 100 ή πάνω από 100 ή πάνω από 200 και αφετέρου δεν θα έβγαζα κάτι τέτοιο σε κοινή θέα για να ξερει ο καθέναςΔεν σε πιστευω οτι και να λες θειτσο.
Περιμενω καταθέτικο λογαριασμό με μεγαλο πόσο τοτε οχι 3χιλιαρα και 5χιλιαρα.
Αν είχες μεγαλο καταθετικο δεν θα μας τον κοτσαρες τοσο καιρο τετοια ψωναρα που είσαι?
Περιμενω ποσο ανω των 100χιλιαδων
Eσύ μην το τρως, δεν πειράζει Τρώγε γύρο!Σιγα μην ειχε πικανια το αθηναναμπαντ.Ολα απο λατινικη αμερικη ερχονται.Απλα εγινε μοδα τα τελευταια χρονια.Κανενας στο ελλαντα δεν ετρωγε τετοιο κρεας εκτος ισως απο καποιους που ειχαν χασαποταβερνες και εκαναν εισαγωγη με χωρες τυπου αργεντινη,παραγουαη,χιλη,ουρουγουαη κτλ.
Παρεμπιπτοντως το συγκεκριμενο κρεας δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο στο θεμα της γευσης.Απλα δεν τρως λιπος.